Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:37

Karja nahlas opar gynekologovi a uvidis jak rychle bude recept

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:42

viktorka_od splavu hahahahaha:D Prosim tě,ještě tohle!

Offline olte
755 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:42

notna souhlasim s tebou, vidím to stejně

Offline Tabea
8145 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:46

Evaeva to jo, teda. U nás má první třída školu první den od 9 do 11, pak byla ještě na školním dvoře dobrovolná dětská ekumenická bohoslužba v režii katolického faráře ze sousedství a učitelky evangel. náboženství. Tak to je pak s tím časným obědem akorát. Dost rodin jde ještě k fotografovi udělat foto s kornoutem na památku. 
Ted jsem dostala trochu vítr, jak stihnu jít s oběma dětma. Dcera bude muset pak rovnou do družiny. 

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:47

Mně na tom, že prvňáčka doprovodí i prarodič/e, nepřijde nic neobvyklého. A je to hezké.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:49

Tabea tady mají jednu hodinu kompletně všichni, i na SŠ. Družina teda funguje, takže předpokládám, že část dětí jde tam.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 12:39

Sweet Potato

Já vim prd, co se u nich na severu děje, předpokládám ze zalité sluncem to úplně nebude tak to asi vyhrezlo takhle. Ale pořád uvazuju, co je ještě ok si nechat líbit, a co už je přes čáru. A mě se to kupodivu dost dotklo, a v tuhle chvíli nejsem úplně smirliva.  

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 12:40

Sweet Potato a ještě u nas vyloženě prosili, at jdou jen rodiče, málo místa.

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 12:43

rasaNori Tak vyprovodit se dá i jen před školu  pokud  by šlo jenom o tohle. To je ale fuk.

Chápu, že tě to zasáhlo. Je to hodně ošklivá věts.

Offline Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 12:50

rasaNori jak do toho nejsem nijak citově zaangažována, tak mi to přijde spíš jako nedorozumění, možná cekal, ze je pozvete a mrzelo jo, kdyz se to nestalo 

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 12:52

Karja herpesin muze napsat i kozni. Myslim, ze bez predpisu to nesezenes.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:02

Potrefenáhusa kdyby byli loni u starsi, ale tam se nikdo nezajímal tak nechápu proč ted a takovým stylem.

Díky všem, nejak si to prechroupu.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:04

rasaNori Tak tím pádem to bylo jen takové popíchnutí, nereagovala bych na to nijak a dělala jakože nic. Jak píšu, psaná konverzace je takový zdroj zbytečných výbuchů

Online Zuzuli
3802 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:19

rasaNori ja vim, ze si do te zpravy kazdy projektuje svou zkusenost a okoli, proto ta skala od povzbudivych slov cloveka ve splinu po nevhodnou poznamku.

Ale podobny styl komunikace ma moje tchyne, muj muz uz sve rodice kvuli tomu temer odrizl, veskerou vecnou komunikaci treba o vanocnim darku nechava jen na me. Dokonce i pro dceru na prazdniny jsem tam jela ja sama, on zustal doma. Ze mu na psychiku dost prospiva s nimi nemluvit. To opravdu byly opravdu roky pasivne agresivni zpravy a neustale stezovani si a litovani se. Nejvetsi chudaci na celem svete, kazdy jim jen ublizuje a kasle na ne. Ale ze by synovi treba poprali k narozeninam, tak to zapomneli. Nebo ze vnucky nastoupily do skolky je uplne zazdili a desne je to prekvapilo. Ale treba dat na nejstarsiho syna navrh k soudu, ze chteji jeho deti do pece, protoze jim podle nich brani v kontaktu (protoze je nevideli par tydnu, kdyz se tri deti doma stridaly s nestovicemi a pak se dohanely oslavy narozenin s rodinou svagrove), tak na to si cas udelali.

Takze me se z te tve zpravy udelalo uzko a tlapkam. Ale verim, ze u vas to neni ani zdaleka tak horke.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:37

Zuzuli to s těma chudákama zacla mamka, ta už mi takovou zprávu taky poslala, je to tak 3 měsíce zpátky,  nakonec z toho vyplynulo, ze jim ani nezavolam a ozvu se jen když já něco potrebuju, což taky není pravda. Jenze já ji 2x za sebou nevyhověla s odvozem po Ostravě, akorát ze narozdil od ní já mam na krku firmu, psa a 2 děti...a když jsem jí navrhla ze ji objednám bolta, tak jsem stejně byla špatná, protoze tchanum pomáhám furt s něčím a vlastni mame ne. A taky tu jezdí tramvaje a bus...a to zapomněla zmínit akce typu u popelnic patery dřevěné dveře, volala jsem hned muži ať dojede s dodávkou, a podobně. Ale to je málo podle ní. 

Online viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:53

rasaNori kolik ze jim je? jak tu nekdo zminil ubohe seniory.. ja mam za to, ze jsi mlade a tvi rodice asi nebudou starici nad hrobem? (tem bych ty starecke vrtochy, pravda, odpustila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 13:56

rasaNori já si nemyslím, že je to nedorozumění. Evidentně je ublížený, zřejmě kvůli něčemu jinému nebo prostě v součtu věcí. Ale přijde mi nejlepší na tenhle styl komunikace nenaskakovat. Mlčení nemusí znamenat souhlas, ale taky odstup. Prostě bych řekla, že je dobrý, když se aspoň někdo dokáže chovat jako dospělý. Pokud by to nějak opakoval, tak ty aspoň získáš čas promyslet nějakou sofistikovanou reakci.

Lepší to nechat být než si kazit den. Nemyslím si, že je šance z toho vybruslit bez hádky. Tak je otázka, jestli ti to za to stojí.

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 14:10
Reakce na bublifuk:

MP Marge držím palce! Až vyjde knížka, dej vědět, ráda si přečtu. Teda pokud si vylepším angličtinu, nebo budu muset počkat na český překlad. 

​Tak pokud by sis chtela precist povidku (jednu z planovaneho cyklu ctyr), tak to uz muzes - poslala jsem to @Samantha normalne jako dokument a ona to precetla pres prekladac.

Ted kdyz o tom tak uvazuju, tak by me zajimalo, jak ten text v cestine vypadal! Dnes je ta kvalita jiste vyssi, ale pred lety si moje byvala cestinarka ze zakladky davala do prekladace clanek, ktery jsem napsala pro anglicky online casopis, a kdyz mi poslala ceskou verzi, tak jsem se mohla umlatit smichy. No, je uz to vic nez deset let...

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 14:11

rasaNori 

Já teda původně myslela že je to legrace... Kvůli takový blbosti takhle reagovat, jako vážně, to se mi ani nechtělo věřit.

Ale nereagovala bych. Když to tak chce... tak bych se delší dobu vůbec o kontakt nepokoušela. Ať vychladne

Offline MP Marge
6878 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 14:12
Reakce na Mulen:

rasaNori nedělal si legraci? ALe taky bych to nechala být.

MP Marge já taky radu nemám, ale byla jsem v podobné situaci loni. Rozhodla jsem se, že konečně seknu s projekcí, navíc poslední půlrok jsem v práci byla tak mimo, že se šéf se mnou rozloučil o měsíc dřív. Teď jsem ve stavební laboratoři, hlava čistá, aspoň co se týče práce, což je super, i mě to baví. Akorát finančně jsem si dost pohoršila

​To me prave taky desi. Cista hlava zni uzasne, ale ucty taky nejak zaplatit musim, ze