Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:15

rasaNori Nech to plavat...

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:17

rasaNori mě by třeba nenapadlo, že chodí prvního září i prarodiče, u nás jsem neviděla ani jednoho ani loni ani letos. A starší byl? Vůbec bych se v tom neštourala, max tak podruhý, kdyby něco takového napsal. Víš že se z textové komunikace nemá nic hrotit, tam ty významy často unikají někam trochu jinam...

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:19

Karja To by mě taky nenapadlo.

Jo a jestli víš, co jsi na ten opar měla, může ti praktik nebo zástup vystavit e-recept. Takhle jsem teď vydyndala krém na atopický ekzém.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:21

Aranel K nám by se ani nevešli:D:D:D, ale možná je někde nějaký mecheche před školou jakoby nějaký proslov nebo tak. Naše děti se vloni ani nenechali vyfotit s aktovkou nějak solidně..., pak nás bylo asi 30 dospělých ve třídě o velikosti mojí ložnice, pak se tam jeden sourozenec pozvracel a šlo se domů..

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:24

Karja mě to taky nenapadlo, ale včera jsem viděla, že s některými dětmi šly celé rodiny, kdyby jen prarodiče! Ale to bylo třeba 6 dospělých s jedním dítětem! Šlo teda o cizojazyčné rodiny, tak možná je to někde zvykem. Ale ve škole nebylo k hnutí a před školou dopravní kolaps.

Offline Aranel
6625 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:44

Pinot Noir Hujerovi!!

No, nás asi někdy v blízké době čeká vítání občánků a na webu radnice je napsáno něco jako "počet hostů není omezen" to jsem taky zvědavá.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:48

Aranel :D:D:D

Online Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:54

Karja ten herpesin v tabletách je fakt suoer, jestli mas takovou hruzu, sháněla bych velmi intenzivně! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:55

Karja no přesně. S námi byla loni tchýně, hlídala mimino před školou a už tak jsme si připadali jako HujeroviVe třídě si žádného prarodiče nevybavuju.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:57

Potrefenáhusa Ano, sháním, i dětská má dovolenou:-///. Nechce se mi zabít pul odpoledne u lékaře kvuli oparu, já to splašim prostě online:D:D:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 10:59

KarjaORL nebo zubař by to nenapsal?

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:03

Jsem tu zase za exota, ale dostat od některého našeho seniora sms v podobném duchu jako rasaNori , vydedukovala bych splín a snažila se nějak dotyčného potěšit, zeptat se, zda je vše ok apod. Občas to tak mají. Nezavolají sami a neřeknou, mám depku, splín, potřebuju slyšet teplé slovo apod. 

Vlastně, když o tom přemýšlím, není to jen se seniorama. I s kamarádkama nebo mužem, dítětem, člověk upustí něco jako "je to všechno naprd" a je to signál na to zeptat se, zda je vše ok a vyklube se z toho něco, s čím se dá pokecem nebo zájmem pomoc.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:06

Evaeva to je ten stejnej problém no, zubaře bych řekla spíš ted nemám než mám, a ORL je taky spíše nedostupný. 

Online Potrefenáhusa
38908 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:08

Karja mne ho naposled psali v porodnici, tak jestli nemuze ten tvůj veterinář?

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:14

Potrefenáhusa Karja hele jestli máš kamaráda veterináře, neváhej

U mého jsem taky občas loudila recepty na nedostupný věci (Infadolan), šil mi rozčísnutou bradu, vyndaval stehy z hlavy... 

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:15

Potrefenáhusa Já ti nevím, ten taky není moc moderní aby mi obratem napsal e-recept:D:D:D A není to moc kámoš no:D:D

andulka01 víš to je gynekolog, jakoby:D:D:D

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:25

Pinot Noir říkala mi kolegyně z východního Německa, že její rodiče byli překvapeni, že v Bavorsku je nepozvali. Že u nich (Thüringen) byl první školní den v sobotu a pak šla celá rozvětvená rodina do restaurace. U nás byli, co jsem tak viděla, oba rodiče, hodně pak šlo do restaurace. My taky byli oba a taky jsme šli na oběd.
Ted, jak syn přestupuje do páté třídy na novou školu, tak vyloženě píšou, že zatímco budou děti ve třídě, rodičovské sdružení se postará o rodiče s kávou a buchtou. 

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:26

Karja sambo nemá konexe?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:33

Tabea tady mají děti jen jednu hodinu, to je na oběd brzy

Ale hodně se chodí na zmrzlinu, stejně jako po vysvěcení.

Offline Karja
44752 příspěvků moje polička 02. zaří 2025 11:36

Tabea nemá no, bohužel no, kámoší se jen s jedním zubařem, ale jak bych to, on většinou něco dluží většinou jim, takže další požadavky nemůžeš už kumulovat:D:D:D