rasaNori Nech to plavat...
Stěžovací vlákno
rasaNori mě by třeba nenapadlo, že chodí prvního září i prarodiče, u nás jsem neviděla ani jednoho ani loni ani letos. A starší byl? Vůbec bych se v tom neštourala, max tak podruhý, kdyby něco takového napsal. Víš že se z textové komunikace nemá nic hrotit, tam ty významy často unikají někam trochu jinam...
Karja To by mě taky nenapadlo.
Jo a jestli víš, co jsi na ten opar měla, může ti praktik nebo zástup vystavit e-recept. Takhle jsem teď vydyndala krém na atopický ekzém.
Aranel K nám by se ani nevešli:D:D:D, ale možná je někde nějaký mecheche před školou jakoby nějaký proslov nebo tak. Naše děti se vloni ani nenechali vyfotit s aktovkou nějak solidně..., pak nás bylo asi 30 dospělých ve třídě o velikosti mojí ložnice, pak se tam jeden sourozenec pozvracel a šlo se domů..
Karja mě to taky nenapadlo, ale včera jsem viděla, že s některými dětmi šly celé rodiny, kdyby jen prarodiče! Ale to bylo třeba 6 dospělých s jedním dítětem! Šlo teda o cizojazyčné rodiny, tak možná je to někde zvykem. Ale ve škole nebylo k hnutí a před školou dopravní kolaps.
Pinot Noir Hujerovi!!
No, nás asi někdy v blízké době čeká vítání občánků a na webu radnice je napsáno něco jako "počet hostů není omezen"
to jsem taky zvědavá.
Aranel :D:D:D
Karja ten herpesin v tabletách je fakt suoer, jestli mas takovou hruzu, sháněla bych velmi intenzivně!
Karja no přesně. S námi byla loni tchýně, hlídala mimino před školou a už tak jsme si připadali jako Hujerovi
Ve třídě si žádného prarodiče nevybavuju.
Potrefenáhusa Ano, sháním, i dětská má dovolenou:-///. Nechce se mi zabít pul odpoledne u lékaře kvuli oparu, já to splašim prostě online:D:D:D
KarjaORL nebo zubař by to nenapsal?
Jsem tu zase za exota, ale dostat od některého našeho seniora sms v podobném duchu jako rasaNori , vydedukovala bych splín a snažila se nějak dotyčného potěšit, zeptat se, zda je vše ok apod. Občas to tak mají. Nezavolají sami a neřeknou, mám depku, splín, potřebuju slyšet teplé slovo apod.
Vlastně, když o tom přemýšlím, není to jen se seniorama. I s kamarádkama nebo mužem, dítětem, člověk upustí něco jako "je to všechno naprd" a je to signál na to zeptat se, zda je vše ok a vyklube se z toho něco, s čím se dá pokecem nebo zájmem pomoc.
Evaeva to je ten stejnej problém no, zubaře bych řekla spíš ted nemám než mám, a ORL je taky spíše nedostupný.
Karja mne ho naposled psali v porodnici, tak jestli nemuze ten tvůj veterinář? ![]()
Potrefenáhusa Karja hele jestli máš kamaráda veterináře, neváhej
U mého jsem taky občas loudila recepty na nedostupný věci (Infadolan), šil mi rozčísnutou bradu, vyndaval stehy z hlavy...
Potrefenáhusa Já ti nevím, ten taky není moc moderní aby mi obratem napsal e-recept:D:D:D A není to moc kámoš no:D:D
andulka01 víš to je gynekolog, jakoby:D:D:D
Pinot Noir říkala mi kolegyně z východního Německa, že její rodiče byli překvapeni, že v Bavorsku je nepozvali. Že u nich (Thüringen) byl první školní den v sobotu a pak šla celá rozvětvená rodina do restaurace. U nás byli, co jsem tak viděla, oba rodiče, hodně pak šlo do restaurace. My taky byli oba a taky jsme šli na oběd. ![]()
Ted, jak syn přestupuje do páté třídy na novou školu, tak vyloženě píšou, že zatímco budou děti ve třídě, rodičovské sdružení se postará o rodiče s kávou a buchtou.
Karja sambo nemá konexe?
Tabea tady mají děti jen jednu hodinu, to je na oběd brzy![]()
Ale hodně se chodí na zmrzlinu, stejně jako po vysvěcení.
Tabea nemá no, bohužel no, kámoší se jen s jedním zubařem, ale jak bych to, on většinou něco dluží většinou jim, takže další požadavky nemůžeš už kumulovat:D:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí