whiskas chápu. Taky bych se spolehla na lékaře. Moje mamka měla i jiné diagnozy ale neměla alzhaimera. Což nevím jestli by pro ni nakonec nebylo milosrdnější.
Stěžovací vlákno
notna Ano, chodím k psycholožce, i když tedy teď jen nárazově, protože musím stíhat jiné věci. Každopádně s ní proberu možnosti vhodných AD. AD pak myslím může napsat i praktická lékařka?
Nevím, jestli ti psycholožka rovnou doporučí konkrétní AD. Ta moje jen řekla, že si myslí, že jsou v dané situaci vhodná. Ta správná vybral až psychiatr, kterého mi doporučila. Jinak předepsat je určitě může praktická. Vzhledem k tomu, jak mi přijde složité najít vyhovující AD, jak dlouho trvá nástup jejich účinku, bych volila variantu jít přes odborníka. Je to můj laický názor. Psycholožka ti poradí určitě dobře.
whiskas zahušťuje se jí i pití?
Manuka je to na prd
.
BowleAno, bez toho už nepozře nic.
Děkuji, to zní rozumně.
ATB zjevně zabrala a máma už je zase "veselá", můžeme si povídat (v rámci možností její diagnózy), tak mám radost.
Zkus si takovy chvile s mamou co nejvic uzit![]()
PEG bych taky brala jako posledni reseni, psychicky velmi spatne snaseny. Malokdo chce jeste zit, kdyz dostava jidlo trubickou do zaludku a vi, ze to neni jen prechodne. Pokud si mama zvykla tam, kde ted je, nebrala bych ji jinam. I s rizikem, ze se pobyt v nemocnici zopakuje. LDN lepsi nebude, hospic je pro terminalne nemocne.
mirajo
přesně k tomuto závěru jsem dnes došla po diskuzi s ošetřujícím lékařem.
whiskas LDN urcite ne! Vsak v tom centru, kde maminka je, je taky nejaky lekarsky dohled?
Kokoska Tak mají, jsou tam, kromě pečovatelek i zdravotní sestry. Lékař je jistě na telefonu, ale pravidelně tam dochází jen 1xtýdně. Ale to je v těchto zařízeních normální.
LDN rozhodně ne. Jak píši výše, dneska jsem vše probírala s lékařem a výsledek je jasný.
Stěžuju si na to, že když si chci jednou za čas něco "trendy" koupit, tak si to nevědomky dříve koupí kolegyně v kanceláři, naposledy hnědé samby
.
JankaM a co? Chodíte spolu ve dvojici? Tohle bych neřešila a koupila si, co se mi líbí. My tady v práci taky mame par věci zdvojenych a zrovna boty nijak extra vidět nejsou. Ale chápu,žeTi asi nedela dobre byt za kopírku.
JankaM musis byt rychlejsi!![]()
JankaM to musíš prísť a povedať "jeej,kúpila si si presne také ako mám ja"
Janulik03 to je ale dobra strategie!
Janulik03 jj...už jsem to takhle taky jednou pouzila![]()
Právě jsem zjistila, že moje oblíbené sandály, co už mám deset let a melou z posledního, už se nevyrábí. Ta společnost na začátku roku skončila ![]()

Mulen ty mam taky, to byly držáky
podobnej typ dela duckfeet (asi teda o dost dražší), ale tuhle jsem mela sraz s kamarádkou, ktera si je koupila snad pred 15 lety v Německu a nosi je porad
Potrefenáhusa přesně, jsou to držáky. Já je tuším měla spoustu let i jako děcko, přesně tenhle model. Ty Duckfeet jsou fakt skoro stejný, ale ta cena![]()
Mulen já je měla taky, jen jiný typ, ještě jsou u našich "na zahradu" ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.