Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 22. října 2025 16:32

Mulen Zkus Vinted, jestli je tam někdo neprodává, mně se tam takhle povedlo objevit pár pokladů, co uvažuju, že si koupím znova, i když se už nedají jinak sehnat. 

Offline Mulen
5032 příspěvků moje polička 22. října 2025 19:37

JankaM budou mi chybět

Myrtila nasla jsem na Sellby, za litr. Jenze ja nevim, jestli si muzu dovolit i toJestli tam budou i zitra..

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 23. října 2025 10:56

Dobehla jsem dneska na kolektivni dermatologii na kontrolu znamenek. Ja sem chodim uz dva roky pravidlene na lymfologii a lymfodrenaze, objednavala jsem se tak na zacatku zari osobne na recepci. A oni me pry nemaji vubec objednanou! Vidi jen ty terminy na lymfodrenaze, zadna kontrola tu neni, jestli si jsem jako jista, ze jsem se fakt objednavala

Ale nekdo jim pozdeji odpadl, tak pry muzu pockat a zustat. A zaplatit ten administrativni poplatek 800 za sluzby recepce... jako o silenem vedeni, chaosu, fluktuaci lidi a dalsim za posledni rok jsem slysela pri mych pravidelnych navstevach uz dost, ale tohle prekvapilo i me

Edit. Ted z recepce slysim, jak jine pani rikaji, ze o ni nic nevi, ze mela prijit

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 23. října 2025 13:13

Zuzuli ty jo. Já tady na venkově (ehm, jela jsem autem 40 minut do většiho města ) na kontrole znamének strávila 4 hodiny v čekárně, já mlčim:D:D:D. Přečetla jsem v čekárně téměř celou knihu a říkala si, zda příště nepojedu rovnou do Prahy. Příští měsíc si jdu dát pryč nějaká ta obličejová, no jsem na to zvědavá jak dopadnu.....

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 23. října 2025 18:19

Ani si vlastně nestěžuju, jen konstatuju, že letošní štědrovečerní pohádku nechci vidět. Princ Hes, král Budař a ministr Mádl, to nedám

Nehodnotím je jako herce, jen se mi na ně nedobře kouká. Totéž mám např. s Nicholsonem, hvězdou první velikosti, ten jeho divný jokerský ksicht a úsměv mě odpuzuje.

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. října 2025 18:55

Kokoska To je sranda. Za mě všichni zmínění dobrý. Obzvlášť Budař! Ale na pohádku se dívat kvůli nim nebudu. Neviděla jsem už mnoho let žádnou vánoční. My to vůbec nestíháme.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 23. října 2025 19:05

notna ja ty pohadky vetsinou vidim nekdy pozdejc, kdyz je opakujou nebo se objevi na internetu.

Offline 999
19823 příspěvků moje polička 23. října 2025 19:06

Zuzuli Je to tam ted jeden velkej bordel. Když to otevřeli, vzala jsem tam mámu, která měla opravdu velký problém způsobený lupénkou a paní profesorka jí zázračně pomohla. Teď tam jezdí na kontroly a pokaždé je to s nějakým provozním problémem. 

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 23. října 2025 19:12

Kokoska Jak se o tom přestane po Vánocích mluvit, tak zapomenu. A dítě je velký. Když byla malá a nemocná, tak jsem to doháněli.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. října 2025 19:39

notna my si je pouštíme o vánocích, ale se zpožděním pár dní. V osm v televizi nestíháme nic ani v normální den. Na Štědrý večer ta pohádka dokonce běží už v sedm, tak to je úplně nereálné 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 23. října 2025 21:03

Já se na vánoční pohádky dívám taky se zpožděním. Třeba před dvěma týdny jsem konečně viděla Krakonošovo tajemství, takže za tři roky zhruba touhle dobou můžeme probrat Hese, Budaře a Mádla.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. října 2025 07:03

Pinot Noir a dobrý? Ale nejsi na tom nejhur ja jsem jeste nevidela takove kulturni milniky jako je Avatar nebo Stmivani

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 24. října 2025 07:30

Zuzuli kde je prosím kolektivní dermatologie...mam u oči podkožní milie nebo co a kosmetička od toho dala ruce pryč 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 24. října 2025 08:04

monis Kultové filmy ako Avatar, Pán prsteňov či Harry Potter som nikdy nevidela a ani ma to neláka pozrieť si ich. Vianočné rozprávky teda pozerám.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 24. října 2025 08:07

monis Stmívání ani vidět neplánuju

Krakonoš dobrej, líbilo se mi to. 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 24. října 2025 08:30

Kokoska to je vtipny, ja zase Nicholsona dost muzu. Akorat je blby ze mam ted kolegu, co vypada jak Jack za mlada  a mam obcas problem se soustredit

Offline Zuzuli
3799 příspěvků moje polička 24. října 2025 08:40

stes dermatologie prof. Hercogove na Bulovce

Offline stes
9282 příspěvků moje polička 24. října 2025 08:45

Zuzuli dekuju

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 24. října 2025 09:15

Lednička mrazí Včera jsem musela vyhodit zeleninu, která vypadala jako rozmražená, tak jsem do ní strčila teploměr. A je tam -5. Nastavení teploty jsem zkontrolovala, problém bude jinde...

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 24. října 2025 09:19

monis tak znas to, slovy klasika - neni na svete clovek ten, aby se zalibil lidem vsem