Já neviděla ani celý Titanic, ani nic z netflixu, ani ty různý Loveislandy atd. Jen případy 1.odd. mám nakoukaný ![]()
Stěžovací vlákno
coralline tohle nám dělá lednička poslední dobou taky. Ale má už 20 let, tak se obávám, že nás pomalu opouští![]()
A jinak si stěžuju , uvizli jsme v autobusu ma D1. Pred nami je nehoda. Stoji to uz pul hodiny a me se chce na zachod![]()
Mulen tlapkam ![]()
Nevím co se děje, ale vlakem to asi neni lepší, dnes dvě železniční neštěstí. ![]()
Mulen Moje noční můra! Tlapkám moc.
Včera večer před Letovicemi zastavil spadlý strom vlak z Prahy, v kterém bylo mj. 90 deváťáků vracejících se do Brna. Taky dobrý...
Mulen Tlapkám, to je hrozný stav. My jsme jednu dobu jezdili kopat na víkendy do Prachatic a kamarádovi se vždycky chtělo hrozně na záchod, dokonce i zastavoval autobus. Uz byl tak vynervovaný, že nepil skoro celý den a stejně. Zajímavé bylo, že trasu Praha-Prachatice zvládal v klidu.
Máme v ústavu dítě se svrabem. Ve středu u kozniho dostal krém. Doktor řekl matce, že v pátek může do školy. Že by mohl i ve čtvrtek, ale že to má moc rozskrabane. Jako přijde vám to normální?? Naštěstí matka je rozumná a dítě do školy nedala. Ale teda...
.
Že vybírám u čtení "teta šije šaty" vši, s tím jsem tak nějak smířená, ale svrab je jiný level. Navíc chodil do školy už 14 dnů s pupinkana před touto diagnózou.
tv u nas byl svrab ve skolce pred rokem...
tv no uuuf teda, svrab a zloutenka - hit letosniho podzimu.
Ves/vsi na me preskocila pri osetrovani pacienta na zubarskem kresle. Pacient, kluk cca 17 roku, krasne, dlouhe kudrnare vlasy. Pri blizsim kouknuti, az ale lezel na kresle,se mu kudrnama prohanelo pekne stado vsi...
Jitka77 brrr continuity uz jsme ve vlaku, ale jeste jsme se nerozjeli. A ve stanici nelze![]()
continuity jj, vlaky z Brna do Prahy maji kolem dvou hodin. Porad jsme na tom ještě dobre.
Uff, nešlo v těch starých vlacích, teď už snad mají uzavřený system proboha?
Co jsem četla já, tak pokud ho dobře namaze, tak je to fakt na jednu noc. Ani se déle ta mast nenechává.
Mulen doufám, že sis už došla. Ve stanici se na záchod nesmělo před 25 lety. Můžeš jít úplně bez starostí.
continuity nene. Staré vagóny pořád jezdí..
bublifuk Ale tak poznáš, jestli produkt skončí v kolejišti
a už jich je málo
continuity do Olomouce jezdi furt ty stary vlaky.![]()
Tabea tam fakt jezdi ty stary vagony s dirou. Na kolejích pak zustavaji šrapnely
. Ale dobry, zvladly jsme to!
Aranel nedávno jsem takovým rychlíkem právě jela. A musím pochválit, všechno čistý, voda tekla, mýdlo bylo..
bublifuk Vyčurat bych se šla i ve stanici, na nádražích se dějí horší věci. Akorát papír bych asi hodila do koše a ne pod sebe.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.