andulka01 Taky mám zásilku ve vedlejší vesnici:D. Jako já nemám problém si někam dojet do boxu, do obchodu, ale někam kde se zavírá v 15:00? Nevím no, co si ti kurýři myslej
Stěžovací vlákno
Pinot Noir počkej, jaktože má peníze balíkovna? Platíš obvykle prodejci/výrobci a ten z toho zaplatí poštovné
Co bych bohužel čekala, že po tobě budou chtít znovu poštovné.
Evaeva ne, v bankovnictví je v odchozí platbě jako příjemce Česká pošta.
Pinot Noir aha, tak s tím jsem se ještě nesetkala. No zkusila bych to přes výrobce, když máš tu platbu v bankovnictví. Ale no lituju tě, dostat něco z pošty ![]()
Pinot Noir No, umělá demence balíkovny fakt stojí za to, řešila, nebo teda spíš chtěla řešit, jsem tam něco v listopadu, takže ještě ani nebyl vánoční nával, a nepovedlo se mi dostat přes písmeno Y v kódu balíku. Ani ypsilon, ani tvrdé y nerozuměla, tak mi pokaždé řekla, že jsem si asi spletla dopravce, a položila mi to
naštěstí mezitím protistraně ten balík bez jakéhokoli předchozího upozornění došel, takže jak to ... Y říct, jsem nezjistila.
Pinot Noir já box balíkovny využívám furt, žádný problém jsem nikdy neměla, ale s platbou přes poštu zkušenost nemám. Cewe určitě bude mít vůli to řešit, protože, i když není chyba na jejich straně, zákazník bývá naštvaný i na ně. A to nechtějí.
Stěžuju si na zánět spojivek. To je hnus!! Ještě že mrzne, chlad tomu ulevuje, např. na procházkách s kočárkem, nebo na běžkách. ![]()
A velebím kombinaci e-recept - skvělá vybavená lékárna v centru otevřená do 19 hodin.
U dětí ta mastička zabrala rychle, tak snad to tak bude i u tebe. A bacha, je to infekční jak blázen.
Evaeva Mám teda kapky a zbytek domácnosti zatím vypadá nenakaženě.
Aranel jo, to je jedno, my měli jednou kapky a jednou mastičku. Ta se dětem líp aplikuje, ale jinak je to fuk. Já si furt myla ruce, ono se to přenáší dotykem. Podrbeš se v oku a je to. Kluci se samozřejmě nakazili vzájemně
Pinot Noir Jj, taky myslím, že budou ochotní to řešit, právě protože co by s tím albem jinak dělali.
Můžete to zvládnout bez vzájemně nákazy.
já si pamatuji, že jako dítě jsem měla zánět spojivek několikrát a nechytnul to nikdo jinej, dokonce jsem s tím chodila do školy. (Máma me prudila, že mi bude učivo do školy předčítat, abych se to naučila. já mám zrakovou paměť - no utrpení, proto si to pamatuji).
Aranel my jsme to od deti taky nikdy nechytli a to jsem na prevenci nakazy nijak extra nedbala...
Aranel my jsme to od deti taky nikdy nechytli a to jsem na prevenci nakazy nijak extra nedbala...
Potvrzuji, ani u nás se to nikdy na nikoho dalšího z rodiny nepřeneslo a žádná opatření proti přenosu jsem nedělali.
Chtěla bych se poradit, jak byste řešily následující situaci. Každé ráno v metru potkávám staršího pána, je tam vždy chvíli s tím chlápkem, co rozdává Metro, pak někam odjíždí, no a jde o to, že od podzimu má na sobě jen tepláky a dva svetry (všechno takové otahané) a to i dneska, když bylo mínus 9, žádnou čepici, šálu, nic. No a mě napadlo, že ho oslovím, jestli by nechtěl mužovu zimní bundu, co už nenosí, bunda je teplá, značková, v pěkném stavu. Současně se ale tak nějak stydím mu to nabídnout, abych ho neurazila nebo to nevzal nějak špatně Muž mi oponuje, že charity jsou plné hadrů a kdyby chtěl, tak si nějakou bundu sežene. Tak já nevím, nabídly byste mu ji i za cenu, že se na mě třeba rozzlobí nebo ho to urazí? Protože pak ho zřejmě budu každý den potkávat dál...
Mermaid Nabídla bych mu to. Vzala bych to rovnou sebou a zeptala se, že ho vidíš v těchto mrazech na lehko, jestli by si nechtěl vzít bundu po tvém muži, co už nenosí, že mu jí ráda dáš. No tak řekne, nechci paní, já jsem otužilej, ty řekneš, tak se na mě nezlobte, no já nejsem právě, tak to vás obdivuji a hotovo. Je to od tebe moc hezké, třeba se bojí jít někam do charity, nemá jí po cestě, neví atp atp. Pro někoho je takovej obyčejnej ukon jít si sehnat bundu nad jeho momentální síly,že se stydí nebo tak..... Je to od tebe moc pozorné, pokud je to povahově slušný pán, tak ho to neurazí, i kdyby měl doma bund 5;).
Mermaid no a nebo se muzes zeptat toho pana s Metrem, pokud se znaji, mohl by vedet, jestli by se mu bunda hodila.
Mermaid určite by som mu ju ponúkla.
asi budu za cynika, ale já to vidím stejně jako tvůj muž.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.