Vypadá to, že se bude proppuštět. Achjo doprčic.
Stěžovací vlákno
Evaeva No, sotva lezu ![]()
Gatita Tak náš starší ožil a zalezl si do nastěhovaného bordelu a staví si tam v koutku na ploše asi 30 cm2 lego
děti to nevnímají tak tragicky jako my ![]()
Karja No, já si u sebe už všimla, že když hýřím až podezřele hodně energií, takže udělám i leccos navíc, než jsem si plánovala, tak do 1-2 dnů lehnu. Jenom letos od začátku roku to tak bylo dvakrát. Nevím, jestli je to něco jako poslední šance zařídit se před odpadnutím. Už jsem si říkala, že kdybych nosila chytré hodinky, co měří i nějaké tělesné hodnoty, tak bych se pak zpětně mohla mrknout, jestli tam nenajdu nějakou závislost, co se děje v mém těle těsně před nemocí.
Myrtila Hele přesně já to mám to stejný, to stejný a většinou je to nějaká absolutní zhovadilost třeba že v 11 večer vytírám. Ted jsem muže taky uvrhla do toho malování, že přece nemáme žádné plány, není nic moc co o víkendu dělat....ty vado, přes 3 týdny to vlečem:D, kdepak víkend.
bublifuk Držím palce, at se tě to netýká;)
Myrtila ty jo, já měla takovou náladu v pondělí a úterý. Pustila jsem pyrolýzu, myla rošty a digestoř, třídila skříň... A dneska jsem poslední jakž takž zdravý mohykán, ale cítím, že odpoledne už to nebude pravda.
Snad se ti brzy uleví, je to náročné, když máš doma batole. Muž už je z nejhoršího venku?
Myrtila Já to pozoruju u dítěte a mám na to teorii, že tělo už je v pohotovosti, tak sáhne do rezerv. U sebe to teda nepozoruju, asi už jsou rezervy moc skromný, ale na hodinkách by se to odpozorovat dalo, nebo aspoň mně by to šlo podle toho, že se mi najednou znatelně zvedne klidový tep.
Karja Evaeva Zina On na to je už i nějaký výzkum, co naměřily ty hodinky, zaznamenala jsem článek, ale nečetla, takže blíž nevím. Ale to je úplně přesný, vymyslet malování, pyrolýzu, nebo teď v mém případě navaření a napečení hromady jídla (to se teda zrovna hodilo).
Evaeva Muž je na tom docela dobře, naštěstí, dneska táhne celou domácnost, já se sotva došourám napít. Takhle přesně vypadal tři dny starší syn. Snad to u mě nebude trvat tak dlouho.
Snad tě neškolí nic tak hroznýho. To je fakt nejhorší, když padnou oba rodiče.
Myrtila to je dobře, že už je aspoň jeden z vás lepší. Odpočívej, co ti dovolí, ať jseš za tři dny taky fit![]()
U nás je to klasická rýmová viróza, ale docela silná, zdá se. Kluci smrkají a pšíkají, ale energie mají asi dost, pustili se do mytí kuchyně
Muž dneska malém zaspal schůzku, od deseti online, takže tak. Ale má to dneska už třetí den, čekám, že zítra už bude lepší. Což se hodí, protože mám takový pocit, že já lehnu na víkend, zatím jsem jen taková přešlá, sypu do sebe vitamíny a leju samahan, tak uvidíme. Jediná neznámá je mimino, on měl totiž úplně jiné projevy, tak doufám, že to byl stejný vir a nečeká ho to ještě taky. Prázdniny jsme si teda moc neužili, neudělali jsme ani jeden výlet. Ale já jsem si tu původně vůbec nechtěla stěžovat, letos jsme celkem zdraví a o ni teď nepřicházíme, nijak nejedeme, škola není, ani nic nerekonstruujeme
Myrtila to je dobře, že už je aspoň jeden z vás lepší. Odpočívej, co ti dovolí, ať jseš za tři dny taky fit![]()
U nás je to klasická rýmová viróza, ale docela silná, zdá se. Kluci smrkají a pšíkají, ale energie mají asi dost, pustili se do mytí kuchyně
Muž dneska malém zaspal schůzku, od deseti online, takže tak. Ale má to dneska už třetí den, čekám, že zítra už bude lepší. Což se hodí, protože mám takový pocit, že já lehnu na víkend, zatím jsem jen taková přešlá, sypu do sebe vitamíny a leju samahan, tak uvidíme. Jediná neznámá je mimino, on měl totiž úplně jiné projevy, tak doufám, že to byl stejný vir a nečeká ho to ještě taky. Prázdniny jsme si teda moc neužili, neudělali jsme ani jeden výlet. Ale já jsem si tu původně vůbec nechtěla stěžovat, letos jsme celkem zdraví a o ni teď nepřicházíme, nijak nejedeme, škola není, ani nic nerekonstrujeme
Stěžuju si, že jsem v lednu jednu neděli ztratila a zase nalezla mobil. Asi jsem si toho dostatečně nevážila, protože následující sobotu jsem ten mobil ztratila definitivně
A pak jsem si zabookovala kontrolu u veta, preventivně kvůli potížím, které psa nakonec přešly samy. A ten den, co jsem odtamtud vyběhla po půl hodině čekání (nebyli schopni mě do čtvrthodinového zarezervovaného okýnka napasovat) si večer pes začal lízat tlapku, nekulhá, ale ječí, sotva se na ni chci podívat … takže opět rezervace a nakonec k tomu vetovi musíme.
Což teda asi znamená pro tento rok, že jakmile se mi něco nepříjemného stane a budu se tomu chtít vyhnout, taky radši akceptuji tu primární věc, než se dočkat vylepšené facky od osudu ![]()
bublifuk držím palce.
bublifuk drzim palce!
A ja si stezuju, ze na me neco asi taky leze. Zrovna kdyz jsem se po delsi dobe odhodlala, ze bych mohla jit dneska po praci cvicit na nejakou organizovanou hodinu, abych si zacvicila poradne. Sama doma to totiz flakam a nikdy nevydrzim moc dlouho (prestane me to bavit).
Friga Cviceni je velmi nezdrave! Ja jsem byla pred tydnem v pondeli rano v posilovne, kde jsem se do toho poradne obua, zadne flakani - a od te doby jsem v posteli s necim, co melo byt obycejne nachlazeni, ale je to asi zanet prudusek
MP Marge a jeje! Snad se brzo uzdravis!
Tata vzdycky rikaval, ze sportem k trvale invalidite ![]()
Tak si taky fňuknu - od půlky prosince do konce ledna jsem skuhrala s kolenem, chodila na rhb. Když to konečně bylo dobrý, přesně druhý den po poslední návštěvě jsem dostala tak příšernou rýmu, jako už dávno ne, strup pod nosem a opar na hubě incl., která postupně přešla do kašle. Takže se v tom hrabu třetí týden, chvíli už se raduju, že lepší, načež mi zase začne téct z nosu i očí a jede se nanovo. A koleno si řeklo aha, už jsem si odpočinulo, tak zas trochu popojedem. Nárok na rhb už nemám, tak to nějak procvičuju a protahuju sama, no snad se to nerozjede zas úplně stylem "do auta si zvedni nohu rukama".
Já si stěžuju na sebe.
Tenhle týden jsou u nás prázdniny a děti chodí do parkuroveho tábora. Dneska byla předváděčka pro rodiče, ti se mohli i zapojit a cviky si vyzkoušet. Já tam jela z práce v sukni, takže jsem se do ničeho nehnala. Dcera mě začala přemlouvat, ať zkusím wallflip, protože to tam nějací rodiče zkusili. Řekla jsem si, že už takovou možnost mít nebudu, a šla do toho. Provedení ok, samozřejmě s pomocí dvou trenérů, ale nějak jsem si zřejmě dodělala už zatuhlej krk, takže mě dost bolí hlava a bojím se, že zítra bude uplnej konec. O víkendu jedeme lyžovat. ![]()
Neteče nám voda. Ani jedna. Pozvala jsem rodinu na oběd, nádobí z večera jsem nechala na ráno, plánovala jsem vykoupat psa. V nádobách na kytky ani kapka. Ach jo ![]()
bublifukdržím palce, vždy je to nepříjemné, I když to člověka přímo nepotrefi. ![]()
Samantha - tak to bych neváhala, a návštevu odvolala , veď to pochopí každý, nie ?
Blanka přesunem se k mámě, dovaříme a je to ![]()
ale pobavili mne v PVK, resp. ten překladač - v tabulce u hlášených havárií je kolonka s nadpisem "Nový Zéland" (=NZ=náhradní zásobování) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.