Vari koukam, ze to bude asi shoda jmen. Ten s Jablotronem je hodne mecenas, koukam ze stoji za iniciativou Darek pro Putina, hodne se angazuje v regionu, skoly, domovy senioru nebo dava do vedy.
Stěžovací vlákno
Jos A vtipné je, že Petr Dědek, co vlastní hokejové Pardubice, je z Vrchlabí. Ale mám pocit, že tenhle je vnímaný dost kontroverzně.
EvaevaJá myslím, že to lidi třeba i chtějí pronajímat, ale takhle náhodně během roku se nenajde dost lidí, kteří by si to všechno pronajmout chtěli.
rysamona ten nový stavební zákon je strašný, neskutečně nahrává velkým developerům.
![]()
presne tak , vsak taky ta novela je psaná a zaplacená pražskými developery.
rysamona Archeologie a pampéče taky dostáva v tom zákonu pěkně na prdel.
tam dostava na prdel uplne vsechno. Nemusi dodrzet ani zakladni bezpecnostni a hygienicke predpisy. O ŽP ani nemluvim. Pamatky jsou uplne na okraji. A pozor, ani uzemni plan se nemusi dodržovat . Rodinny dum nebude muset projektovat clovek s autorizaci takze kdokoli kdo ma 5let v projekci muze kreslit pd vcetne statiky. Je mi z toho uzko.
A propos koukala jsem na projednavani ve snemovne a krome blaboleni vladnich prestavitelu jsem videla Hřiba. Jak md Bartoš hrozne naštval tak Hřib ' no bylo videt ze se tomu bydleni a zivotnimu ptostoru hodnr venuje a rozumí tomu.
Jos O Tesance si povídali lidi v autobuse
prosím ano, ať aspoň pár luk zůstane nezastavěnejch!!
Ted odbocim od Prahy. Zrovna vcera jsem sl se psem od Hrabetic do Bedrichova pres chaty Tesanka a Prezidenska. Ty chaty i louky koupil miliardar Dedek, by se na nich nedalo stavet
. Tim mimojine nastval zase majitele Kralovky a mnoha pozemku v okoli, tihle zase tlaci na zmenu uzemniho planu a staveni dalsi hordy apartmanu v okoli. A dedek jim nejak vykoupil i prijezdove cesty k tem pozemkum...asi ho miluju
.
Tak v souvislosti se zde avizovaným vyvlastňováním bych nadšením kapku šetřila ![]()
barbucha jakoze to stat vyvlastni miliardari? Na hrebenu hor asi neni husta vystavba rekreacnich objektu vymahatelna ani tim velmi ohebnym zakonem. Jinak ale souhlas, ze to nadela jeste peknou paseku.
Zase skokan. Přesně před týdnem a dnes zase. Dá se z Prahy na Moravu dojet vlakem nějak příčetně??? Tj. bez zpoždění a slušně vybaveným vlakem???? Pardon všem, musím si ulevit.
RoSa I když má projev, který mi úplně nesedí, má v mnohém pravdu. Trošku přehání, ale to na situaci asi nic nemění. Ta novela je vážně šílená.
Pokud to někoho zajímá https://zpravy.ckait.cz/nove/rekodifikace-stavebniho-prava-a-spolecenske-myty/
berush Noooo, někdy jo ;). Ale třeba mas už na letosek vybráno hned zkraje roku a všecky další cesty už budou bez zpozdeni. ![]()
A přes zelené tlačítko mi to pořád skáče o hodně stran dopředu. Už je to otravný .
A přes zelené tlačítko mi to pořád skáče o hodně stran dopředu. Už je to otravný .
![]()
![]()
A prectene veci zustavaji z 95% porad oznacene zelene, taky otravny.
Dneska jsme byli žádat o nová pobytová víza (už potřetí od začátku roku, protože nám pokaždé chyběl nějaký doklad), rsp. jsme mysleli, že už nám přišla výzva k vyzvednutí, ale ne...ukázalo se, že jsme dodali osm měsíců staré fotografie a mohou být staré maximálně šest měsíců.
Takže celé znova, asi mě střelí...
Garfie vidím, že je to stejná chuťovka jako vyřizovat víza do Číny
Odkudsi jsem si přivlekla smutnice, poletují všude, hlavně u monster. Jestli na ně nezaberou ani parazitické hlístice, tak zbývá už jen napalm (hnojivo proti smutnicím, jakýsi postřik ani přesazení všech!!! pokojovek nepomohlo).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.