Tak Betty áno, vždy. Ja sa tu teraz nechcem zamotať do odborných terminov, ale kožna vždy povedala, že je to zhubný nádor, ktorý nemetastazuje, takže na onkologii s tým nikdy nebol. Jemu rástli ako následok vedľajších účinkov liekov po transplatacii. Keďže mu transplantat už vybrali, tak ich nemusí užívať a ani tie bazaliómy už nemá.
Stěžovací vlákno
Tak jak tu pisete o slucovani tech nemocnic a mozne budouci vystavbe bytu tak ja vam to doplnim do kontextu s novelou stavebniho zakona. Krome totalni destrukce verejneho zajmu v novele jeste najdete vystavbu pro hromadne bydleni coz jsou definovany stavby pro bydleni s plochou 10 000m2(silene hausnumero) a bude pro tento zamer mozno ( tamtadadá) vyvlastnit pozemky. Takze soukromy developer vyvlastni soukromnikum pozemky. To je neskutecne.
Aranel Moc děkuji
rysamona ten nový stavební zákon je strašný, neskutečně nahrává velkým developerům.
Krása. Konečně budou mít russáci co kupovat.
rysamona no tak to je horsi, nez jsem myslela. U nas v Cakovicich se za deset let snad zdvojnasobil pocet lidi, ale zatim je to na ukor spis brownfieldu a nejakych ne uplne vyuzivanych poli. Ale prinasi to problemy mimojine tim, ze se vic cili na tyhle sidliste ,,v polich" nez na starsi centrum. Treba presunem mhd linek, obchodu atd. Ale dejme tomu, jsme mala mestska cast. Aspon je tu hodne parku, lesoparku, cyklostezek a mame to celkem blizko na D10
. Ale Letnany, z tech mam uzkost uz ted. Zkuste se nekdo podivat na nove sidliste za Starymi Letnany. To je zastavba na totalni rovine, tam tedy neni nic, konci tam kruhac v polich, zelen nula, v lete vyhen. Silnice okolo je na kapacitu Letnan v padesatych letech.
Ted odbocim od Prahy. Zrovna vcera jsem sl se psem od Hrabetic do Bedrichova pres chaty Tesanka a Prezidenska. Ty chaty i louky koupil miliardar Dedek, by se na nich nedalo stavet
. Tim mimojine nastval zase majitele Kralovky a mnoha pozemku v okoli, tihle zase tlaci na zmenu uzemniho planu a staveni dalsi hordy apartmanu v okoli. A dedek jim nejak vykoupil i prijezdove cesty k tem pozemkum...asi ho miluju
.
Jos D10 blizko, ale zkus do Letnan dojet od D1 pres Hloubetin, to je martyrium. Nevim, jestli pomuze ta spojka mezi D1 a D11, co se stavi, ale predstava odvezt nekoho autem na vysetreni do nemocnice do Letnan je desiva.
Kokoska no tak my to ted nemame idealni ani na tu Bulovku. Kor najit tam misto na zaparkovani...Pravda, jede tam jeden autobus (jako tour po vsech poliklinikach v okoli). Ty nemocnice v centru mest prestavaji kapacitne stacit a s tim, jak se Praha rozleza do stran se tohle bude akcentovat. Ale meli by zacit jednoznacne se stavbou silnic, a ne stavet objekty jak bezicim pase.
Jos být miliardář, dělám to samý! A ještě podporuju útulky pro zvířata. Jenže nejsem :(
Jos já koukala, když jsem se před sedmi lety po relativně pár letech vrátila na Královku. Dobře udělal!
Evaeva ano. Znam spolumajitele Kralovky. Jako ok, zamestnava lidi, ma tu jednu z mala celorocne otevrenych restauraci v Bedrichove...ale je to desna komerce, cenove je to hodne vysponovane. Kralovka nejak neni moje oblibena zalezitost, soukrome z vlastni vule bych asi zasla tak na kafe. Ale nikoho neodrazuju, hezke to je...ale stacilo
Hlavne, apartmanu uz bylo dost, jsou vsude a ty lidi sem pachnou dvakrat za rok. Cest vyjimkam. Louky jsou lepsi ![]()
Jos já to beru, když tam jsme s dětmi, tak je to jasný cíl, kvalita docela jde, i když naposledy už to bylo slabší. Architektonicky to taky není průšvih. Ale přesně, stačilo, nemůže se všechno zastavět. Ten boom je strašně rychlý.
Jos To jsem ani nevěděla a do Dědka bych to neřekla vzhledem k tomu, co vyvádí v Pardubicích.
rysamona Archeologie a pampéče taky dostáva v tom zákonu pěkně na prdel.
Josvelká část lidí ty apartmány pronajímá, ne?
Vari brrr nevim, co provadi v Pardubicich? Ja znam jenom toho mistniho, co ma Jablotron v JBC. Ale nejak extra ho jinak nesleduju. Evaeva prave ani ne. Bude to mensina. Staci projet vecer okolo, kolik oken je rozsvicenych. My mame vedle asi 12 apartmanu a byva tu na vikend celkem malo lidi. Jasne Silvestr, 50ka...ale spis mrtvo. Tak tady je to kousicek do dvou velkych mest, ale treba pro Pec nebo Vrchlabi jsou ty apartmany vazne problem. Vyhani to mistni, chybi obyc obchody a sluzby, spoje mhd, bezny kulturni zivot. Na turisty nenadavam, spis ze tohle jsou takova mrtva mesta ve vysledku.
Jos tak to pak chápu. Já právě myslela, že to lidi mají hodně na ty pronájmy, ne jako chatu. Pro nás je apartmán ideální forma ubytování (teda hned po chalupě).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.