Tabea preto som si včera skôr, ako som za ňou išla, prečítala jej pracovnú náplň. Má to tam ako 2.bod.
A už to visí na nástěnce? Nejlépe u šaten? ![]()
Tabea preto som si včera skôr, ako som za ňou išla, prečítala jej pracovnú náplň. Má to tam ako 2.bod.
A už to visí na nástěnce? Nejlépe u šaten? ![]()
Zemřel Chuck Norris.
Sweet Potato teď sem s tím jdu ![]()
díky všem těm vtipům mám pocit, že to nemůže být pravda
tak budiž zemi lehký
Sweet Potato ach jo, já včera četla, že je v nemocnici.
Sweet Potato ale ne! A zas tolik mu taky nebylo.
continuity Asi to bylo velice rychlé. Co víc si může člověk přát?
Sweet Potato myslim,že je věčnej![]()
stes neni :)

Jo , bylo to asi rychlé a 86 je požehnaný věk .
No umřel...ale už je v pořádku! :)
Jestli se může říct, že někdo měl "krásnou" smrt, tak on. V jeho věku, v jeho fyzickém a psychickém stavu a tak rychlou. Život ho měl rád. Netrápil ho.
Asi jsem cynik, ale jako první mě napadlo - chudák smrt, musí být děsně zřízená...
Jitka77 Nejsi.
Sweet Potato Chuck forever!
Jitka77 Doufám, že to nebyla plichta.

Já vůbec nevím, kdo to byl, musela jsem si to najít, protože se o něm teď všude píše.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.