Victoria Ten snad nemohl nikomu uniknout.
Stěžovací vlákno
Tak Betty No mě zjevně ano. Jak jsem se dočetla, byl to herec akčních filmů, takže chápu, proč unikl mě
Spíš se nabízí otázka jakto že ho všechny znáte? To koukáte na akční filmy?
Victoria nebyl jen herec, byl to i mistr bojových umění. Za mě ano, já koukám i na akční filmy.
A co třeba Jean-Claude Van Damme, Bruce Lee, Steven Seagal, Arnold Schwarzenegger, o těch jsi taky nikdy neslyšela?
Victoria já jsem snad neviděla jediný jeho film. Ale vtipů s ním znám tak padesát
Taky bych nevěřila, že někomu unikl.
Evaeva podle mne si na to mladá, abys ty jeho díla n jak víc znala. on většinu filmu natočil ještě v minulém století, hodně to reagovalo na boom bojových umrni. a zas takové pecky to nebyly, aby se to hrálo dvacet let.
On byl teda všelijaký herec Béčkových akčňáků, ale asi super člověk. Zakládal i nejakou charitu pro děti z ulice a tak.
continuity tím to není, já nejsem cílovka. Jako je možné, že jsem nějaký ten film viděla, ostatně viděla jsem i pár filmů se Schwarzeneggerem, ale úplně dobrovolně to nebylo
Ale to jsem nemyslela nějak negativně, on byl prostě legenda.
Ja ho znam z Texas Rangera, syn na to kdysi koukal. A vtipy o nem mame taky radi.
SunEclipse Na akční filmy nekoukám, vůbec. S Arnoldem jsem viděla film kdysi dávno, asi v 15 letech, Conan se to jmenovalo, pak už nic. Spíš jsem ho sledovala jako guvernéra Kalifornie a jak se vymezoval proti Trumpovi. Van Damm netuším, Bruce Lee jméno znám, nic jsem neviděla. Segala znám, viděla jsem film Boeing 747 v ohrožení, pak už nic a hlavně ho znám za za proputinovské postoje. Nejsem úplně filmový fanoušek a jsem velmi podprůmětný znalec. A akční film je něco, co mi vůbec nestojí za pozornost, takže tím to zjevně bude.
Evaeva Já neznám ani jeden vtip. A proč o něm ty vtipy jsou? A jak to vzniklo? On k tomu nějak přispěl? Mě i zaujalo, že to byla "legenda", no, on každý obor má nějaké své legendy, čímž ho nechci vůbec shazovat, to v žádném případě.
Evaeva Texas Rangera si nevidela? To tak nějak dávali v těch našich telecích letech, když se člověk dívá na kdeco;-)
Jako jo, je to takové hezke,ze bude žít dál v tom humoru, schválně se zeptám synovcu nebo I svých mladších kolegu, jestli oni ty vtipy znaji;-)
Victoria taky jsem neviděla žádný jeho film. Ale celou tu legendu o něm, jsem vždy brala jako takovou milou nadsázku. Podobně jako Járu Cimrmana
Já vůbec nevím, kdo to byl, musela jsem si to najít, protože se o něm teď všude píše.
to nevadí, on si tě pamatuje ![]()
Karja walker texas ranger bezel na nove kazdy vsechni den pred gilmorkama, tak cca 2003/2004. To jsme holkama behaly rychle ze skoly, abychom gilmorky videly,a jak nova hodne pretahovala, tak jsme vzdycky videly i epicky konec dilu walkera. Prosel ohnem, spadl z letadla, prezil svou smrt... a na konci tam na nej cekala ta jeho blondyna ![]()
Zuzuli epicky konec dilu walkera. Prosel ohnem, spadl z letadla, prezil svou smrt...
jee tak ted konecne chapu proc ta "legenda", proc vlastne ty vtipy![]()
Samantha
DeníkN má o něm celý článek, včetně vysvětlení těch vtipů, takže se dovzdělám.
Nevím, jestli je to do stížností nebo do radostí, ale na mé narozeniny mám jako dárek bourání staré koupelny a předělávání na novou. Nevím teda, kolik toho rodina stihne a kolik toho zbyde na nás, ale dárek je to opravdu originální, řekla bych.
Torrah Já myslím, že pokud je součástí daru to, že během akce seš ty na výletě (a nechali tě vybrat kachličky ;o), tak je to krásnej dárek! Všechno nejlepší!
viktorka_od splavusoučástí kultury vtipu je, že v Expendables má Norris repliku, kdy mluvi se Stalonem:
Stallone: jak si se měl?
Norris: uštkla mě kobra.
Stallone: ???
Norris: Po pěti dnech umřela v obrovských bolestech.
No si docela udelat ze sebe srandu. Viz ta slavná reklama jak mu říká matka na stadionu, ze dítě brus-li. A on nene: já jsem Chuck Norris.
Evaeva Jak už se poslední roky o něm nemluvilo jako o herci, ale v popředí byly jen vtipy o něm, tak jsem úplně zapomněla, že je to reálná osoba, a nabyla jsem dojmu, že je to jen fiktivní postava
(Walker Texas Rangera si z dětství ale pamatuju)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje