Torrah mužova babička kdysi dostala od tří vnoučat jako dárek nový tapety v kuchyni. Byl tam můj muž, jeho bratr, švagr a já. Já z toho vyšla jak největší hvězda se svatozáří navrch. ![]()
Stěžovací vlákno
Torrah všechno nejlepší k narozeninám a ať to všechno stihnou, zatímco ty si někde užíváš. ![]()
všechno nejlepší!
Pochopitelně vůbec nejlepší vtip s Chuckem.Norrisem je tento

Evropa 2 z těch vtipu měla snad celoroční vstupy. A v kontextu všech těch vtipu mě moc pobavily ty vánoční reklamy s kaprem (snad na spořku, to už nevím)
Já si myslím, že teprve teď to chytne druhý dech

Díky za přání. Rekonstrukce koupelny (tedy její první, nejhorší část, vybourání starého sprchového koutu a kachliček kolem, udělání "vany" pro vaničku proběhlo. Zítra se ještě něco dotáhne a zbytek už bude na nás. Bohužel byla jsem součástí, vařila jsem pro všechny, ale pořád lepší, než rozbíjet kangem beton, že.
Nevím, jestli je to do stížností nebo do radostí, ale na mé narozeniny mám jako dárek bourání staré koupelny a předělávání na novou. Nevím teda, kolik toho rodina stihne a kolik toho zbyde na nás, ale dárek je to opravdu originální, řekla bych.
Také dnes slavím, takže přeji "stejně narozené" vše nejlepší! Koupelna je skvělý dárek, určitě to mysleli dobře:-)
Victoria taky vše nejlepší!
Victoria všechno nejlepší !
Evaeva Jak už se poslední roky o něm nemluvilo jako o herci, ale v popředí byly jen vtipy o něm, tak jsem úplně zapomněla, že je to reálná osoba, a nabyla jsem dojmu, že je to jen fiktivní postava
(Walker Texas Rangera si z dětství ale pamatuju)
Přesně ![]()
![]()
Evaeva Jak už se poslední roky o něm nemluvilo jako o herci, ale v popředí byly jen vtipy o něm, tak jsem úplně zapomněla, že je to reálná osoba, a nabyla jsem dojmu, že je to jen fiktivní postava
(Walker Texas Rangera si z dětství ale pamatuju)
Přesně ![]()
![]()
Victoria díky a nápodobně! No jo, mysleli jsme to dobře, dopadlo to jako vždycky :). Ale ne, jsem ráda, udělali kus práce.
continuity Tabea Děkuji! ![]()
Torrah Děkuji! Bourání je nejhorší, to už skončilo, tak teď se bude už budovat něco nového![]()
Victoria je to tak, to nejhorší je pryč. Teď ještě odvézt suť a udělat nový kout. Ale to už dáme sami, pomalu, ale jistě. :D
Tak Betty No mě zjevně ano. Jak jsem se dočetla, byl to herec akčních filmů, takže chápu, proč unikl mě
Spíš se nabízí otázka jakto že ho všechny znáte? To koukáte na akční filmy?
V životě jsem neviděla ani jeho ani jinej akční film nebo seriál, těm se pečlivě vyhýbám odjakživa (vlastně jo, viděla jsem kus asi dvou Terminátorů s Arnoldem
).
Ale jak tenhle žánr dávali (a dávají) poměrně často, tak tomu člověk úplně neunikne - v ukázkách, upoutávkách. U Chucka Norrise ještě podpořeno těmi vtipy (řekla bych rozhodně zábavnějšími než ta původní veledíla).
barbucha Rozumím, ale já mám asi dost jiný životní styl. Třeba program TV Nova (kde odhaduji to asi běží) jsme nezapli určitě 15 let. Vlastně vůbec nezapínám televizní program, jen občas ČT24, takže mě míjí úplně reklamy, upoutávky a tak. A televize jako kulisa u nás neběží. Já koukám jen na streamovací služby. A jsem asi velký suchar, ty vtipy, který jsem četla (v DeníkuN byl seznam) mi nepřijdou vtipný, spíš trapný:-) Ale možná jsou "situační" a když je člověk čte, tak to tak nevyzní.
Victoria On je to spíš takový kult a legenda v jednom, nemyslím si ale, že by to nutně musel znát každý. U nás to znají i malý synovci, kteří určitě nic z jeho filmů neviděli, ale jak se tím občas bavíme, tak to převzali. Mě teda taky dost věcí míjí, před nějakou dobou tu běžela debata o tom kdo je Dua Lipa a bylo to tenkrát dost výživné.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje