My máme taky ještě jeden celkem dobrej, takovou tu pistolku, ale ten rtuťovej byl prostě nej.
Stěžovací vlákno
Evaeva Ha ha, to si dobre pamatuju z detstvi - o vsem rozhodovala teplota; jak byla normalni, tak se muselo do skoly, i kdyby jsme meli po ceste umrit ![]()
MP Marge to ne, já jsem hodný rodič
(musela bych teda připustit variantu, že by jim mohlo být blbě i bez teploty, obvykle je to spíš naopak. Teplotu mají, ale řádí jakoby nic.) Oni do institucí v tomhle případě i chtějí, protože chtějí ven nebo na kroužky. A to většinou dovolím, když jsou den bez teploty.
Evaeva To maji dobre ![]()
Jdu si postezovat na dalsi pruser. Chico se mi poslednich par tydnu nejak nelibil - byl takovej unavenej, bez nalady, nic do nej nebylo. Pak zacal pit jako zjednanej, a nasledkem toho i curat, porad. Vydesila jsem se, ze ma cukrovku, tak jsme dnes byli na veterine. Cukrovku sice nema, ale za to ma uplne spatne jaterni hodnoty. Zatim se nevi proc. Zitra tam jedeme znovu, budu ho tam muset ma den nechat, aby mohli udelat vsechny mozne testy. Ale veterinarka zminila Cushingovu chorobu, takze jsem jsem probrecela cely vecer a uplne trnu hruzou, co se zitra dozvime ![]()
To stehovani do Iowy mi byl cert dluzen, fakt! Tady se snad posere uplne vsechno!
Rtuťový teploměr lze zakoupit v Egyptě a stojí kolem 50,- Kč.
sagiti A jde ho v pohodě přepravit letadlem? Nechystám se tam, jenom mě to tak napadlo ![]()
Pri hospitalizácii sa teplota meria povinne niekoľkokrát za deň. Tak vždy bolo 33,2; 34,7; atď. Tak som povedala sestričke, že veď to je o ničom, také meranie. Povedala mi, že keď má dieťa naozaj teplotu, vtedy to meria dobre. Keď som ležala v nemocnici ja, ako skoro dospelá na detskom, používal sa ešte ortuťovy. Prvé 4 dni som sa zle cítila, mala som okolo 37,5. Potom mi už bolo dobre, mala som svojich 35,5 a sestrička-žiačka, čo to zapisovala, sa zľakla, že to nemôže napísať a dala tam 36.
MP Marge chicovi moc přeju, ať je to nějaká snadno léčitelná banalita ![]()
MP Marge snad to u Chica bude neco jineho, drzim palce.
MP Marge držím palce ať je Chico v pořádku.. ![]()
A k těm pocitům a uschopňování podle teploty: nejhůř je mi, když ještě nemám ani zvýšenou, případně do 37,3 se cítím, že umírám. V 38,5 a víc jsem totálně high a je mi bezvadně.. ![]()
Já jsem asi chlap, mám 37,5 a paralen v sobě:D! Proto dávám i dětem spíš dřív než později.
Pavlena Mám to stejně, při 37,5 se modlím, aby to přelezlo přes 38, kdy mi začíná být příjemně teplo![]()
Držím palce ![]()
Karja Mně je kolikrát blbě ani teplotu nemám. Ale děti mají 37,9 a skáčou po bytě jakoby se nechumelilo. Měla jsem to stejně. Akorát mimiňák je přejetý dřív. Zrovna je to aktuální
37,7 a celé dopoledne na mně visí.
Evaeva Jo! A nejhorší je, když teplotu ani nemám a umírám. A ani vymluvit se na co nemám..! ![]()
![]()
U nás na ty strašný čísla trpí starší dítě, ta začíná na 39 a pokračuje nahoru, přes 40 už mela několikrát, poprvy asi ve 4 měsících po nějakým očkováni, to byla dobra rozcvička hodne děsivá, pak uz jsme si zvykli a dávali preventivně myslim nurofen
Mladší dítě naopak melo nejvic snad asi 38,5. Ale to uz vime, ze výška teploty nic nevypovídá o závažnosti nemoci
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje