Černá kočka Také nevím kdo je Dua Lipa... jako slyšela jsem to, znám "zvuk" ale vlastně neznám "obsah". Dnes je toho strašně moc a i těch možností konkrétního životního stylu, z něhož vyplývá nějaká bulbina a to, čemu člověk věnuje pozornost a považuje za pro sebe důležité (což je velmi relativní), je také strašně moc. No a pak se diví, když natrefí na jinou partu, která má úplně jiné hrdiny:-) Ale zase se člověk obohacuje a lecos se dozí:-)
Stěžovací vlákno
Victoria Já už taky dvacet let žiju bez televize, ale Chucka Norisse si pamatuju právě z toho odpoledního vysílání v devadesátkách ![]()
A obecně jsem docela ráda, že už dneska není nutné, aby všichni koukali na stejné pořady v televizi a četli stejné knihy, aby měli šanci zapadnout.
DruIJá si pamatuju, že ty vtipy o Chucku Norissovi jsem začala nějak vnímat nekdy na vysoké a asi rok mi trvalo než mi došlo, o co jako jde, do té doby jsem si myslela, že je to nějaká fiktivní postava nebo nic jsem si spíš asi nemyslela, s hercem z Walker Texas Ranger jsem si to vůbec nespojila:D. Televizi i internet jsem v té době měla:D:D.
Karjav mém okolí to frčelo, když nám bylo tak 13 - 20, mezi kluky, ale nedalo se tomu vyhnout. Brali to teda jako srandu.
EvaevaTož já tomu taky neunikla, ale pointu těch vtipů jsem vůbec nechápala:D:D
Victoria
A obecně jsem docela ráda, že už dneska není nutné, aby všichni koukali na stejné pořady v televizi a četli stejné knihy, aby měli šanci zapadnout.
Souhlasím ![]()
Prosím o minutu ticha za náš poslední rtuťový teploměr.
A druhou za manžela, který ho rozflákl.
Sweet Potato soucítím ![]()
barbucha Rozumím, ale já mám asi dost jiný životní styl. Třeba program TV Nova (kde odhaduji to asi běží) jsme nezapli určitě 15 let. Vlastně vůbec nezapínám televizní program, jen občas ČT24, takže mě míjí úplně reklamy, upoutávky a tak. A televize jako kulisa u nás neběží. Já koukám jen na streamovací služby. A jsem asi velký suchar, ty vtipy, který jsem četla (v DeníkuN byl seznam) mi nepřijdou vtipný, spíš trapný:-) Ale možná jsou "situační" a když je člověk čte, tak to tak nevyzní.
Hele, nic si z toho nedelej, ja jsem se o existenci Chucka Norrise dozvedela az tady na Parfumanii! A to ziju v USA a na akcni filmy obcas koukam ![]()
Sweet Potato to je pech teda! a nedá se to koupit někde na bazoši třeba ještě?
Prosím o minutu ticha za náš poslední rtuťový teploměr.
A druhou za manžela, který ho rozflákl.
Soucitim, ale vlastne nevim proc - co ma rtutovy teplomer za vyhodu proti nertutovym?
Omlouvam se, jestli je to blbej dotaz, fakt nevim.
Měří přesněji než digitální. A na rozdíl od jemu podobných lihových se dá snadno sklepat.
Rodinné stříbro prostě. ![]()
RoSa Muz mi ho prinesl z burzy militarii. A taky skvelou pinzetu![]()
Ano. , rodinné stříbro předávané z generace na generaci.
Sweet Potato Já objevila geniální vychytávku na sklepávání teploměru. Teploměr se strčí do ponožky a ponožkou se zatočí. Takže mně už lihové teploměry nevadí :o)
MP Marge
Měří přesněji než digitální. A na rozdíl od jemu podobných lihových se dá snadno sklepat.
Aha, to jsem nevedela. Ja zila v domeni, ze ten moderni digitalni je uplne nejpresnejsi.
Ted jsem si vzpomnela, jak jsem se jako dite pokousela ten rtutovy za mamincinymi zady namocit do horkeho caje ![]()
Bola som v Kauflande pri samoobluznej pokladni aj so skenerom a chcelo to kontrolu košika. Tak som prišla k informáciám a oslovila predavačku, ktorá tam tvorila darčekový kôš, že keď ho dorobi, tak ju poprosím o kontrolu košika. Na to sa o 2 pokladne vedla ku mne zvrtla pani v čiernej mikine a povedala mi, nech neotravujem jej kolegyňu, veď vidím, že má robotu!
DruI To si vůbdc neumím představit. Nebo naopak umím - velká spotřeba teploměrů! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje