Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline leona mp
příspěvků moje polička 24. března 2026 22:12

MP Marge Držím palce. Moc . 

Offline sagiti
55 příspěvků moje polička 24. března 2026 22:13

Myrtila Teploměr se převézt dá.Známá nedávno dovezla dva.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 24. března 2026 23:08
Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:12

Opustil mě můj několik let starý mobil. Ne, že bych to nečekala, počítala jsem s tím, že koupím nový co nejdřív a všechno si tam přetáhnu, no tak dneska ráno ani ťuk, ani na tvrdý restart, prostě nic. Tak mám nový mobil a starý v servisu, jestli se jim podaří starý rozeběhnout a něco mi přetáhnout, nebo jestli budu muset všechno znovu natahat. Dobře mi tak, když jsem před dvěma týdny stála v Datartu nad mobily a přemýšlela, že je čas, neměla jsem to odkládat. 

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:13

MP Marge držím palce, moc

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:19

Torrah

Tlapkam, ale pro příště. ono dost pomůže i zálohování do některého cloudu. 

Offline Karja
43816 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:31

Torrah Tak před tímto ukolem také stojím, ne tak urgentně, ale stojím. Ale selhává to na tom, že všechny dnešní mobily mi přijdou hrozně velké, vubec se mi do toho nechce, protože za to vypláznu x tisíc a nebude mi to vyhovovat....

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:55

continuity já mám fotky na cloudu, telefony na simce. Spíš mi jde o některé aplikace, jako Poseidon atd., abych nemusela všechno obnovovat ručně. 

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 25. března 2026 13:56

Karja jo, ten výběr, to je taky vždycky hrozný. No dneska to šlo ráz na ráz, když už jsem musela. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 25. března 2026 14:00

Torrah no něco z toho se zvládne obnovit i z cloudu, mně nešly akorát banky a pod a to považuji za správné. 

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 25. března 2026 14:04

continuity no jsem zvědavá, co půjde a co ne. Přiznám se, že sama se na to bojím sáhnout, počkám si, až co mi řeknou v tom centru, co obnovili a co ne. S bankami samozřejmě nepočítám, to vím,že ty se nedají přetáhnout, což je jen dobře. 

Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 25. března 2026 15:34
Offline MP Marge
6797 příspěvků moje polička 25. března 2026 15:40

leona mp Sweet Potato Torrah Chico jeste jednou dekuje

Zatim jsme se bohuzel nic nedozvedeli. Veterinarka rekla, ze to bude trvat dva mesice, nez bude moct Chica otestovat na ten Cushinguv syndrom. My totiz mame kortikoidovy sprej, kterym mu obcas strikam tlapicky, kdyz ho svedi od alergii, a to by mohlo vysledky toho testu ovlivnit. 

Takze dva mesice napeti, no to bude neco pro me, ktera je uz tak na nervy z prace a ze vseho, co se deje  

Navic jsem si precetla, co by ta diagnoza pripadne znamenala, a teda nic moc!

Ja mam fakt pocit, ze skoncim v blazinci. 

Offline Raduza
příspěvků moje polička 25. března 2026 15:53

MP Marge Držte se, ty i Chico.

Offline Myrtila
5085 příspěvků moje polička 25. března 2026 17:36

Karja To je pro mě už dlouho hnedka první kritérium výběru, které mi ho dost zjedoduší - aby se mi mobil vešel do mé malé ruky. Vyfiltruju velikost a vybírám z pěti kusů

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2026 17:48

Myrtila já už jsem dlouho neměla mobil, co by mi nepřišel velký. Apple, myslím, dělá menší, ale my máme všichni android a cena se mi taky nelíbí, potřebuju něco, co mi může spadnout

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 25. března 2026 18:21

Karja Až takový najdeš, dej mi vědět. Mám šest roků stary Samsung a v téhle velikosti stojí nový víc, než jsem za mobil ochotna dát. 

Evaeva Kluci mají IPhony ze swappie, nebo jak se to jmenuje. Moc jsem tomu nevěrila, ale asi ok.

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 25. března 2026 18:26

Oddaluju moment, kdy budu muset vymenit svuj Samsung S10 za neco jineho. Sice bych uvitala lepsi fotak, ale nevim, jestli mi to za to stoji.

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 25. března 2026 18:26
Reakce na letfenixa:

Bola som v Kauflande pri samoobluznej pokladni aj so skenerom a chcelo to kontrolu košika. Tak som prišla k informáciám a oslovila predavačku, ktorá tam tvorila darčekový kôš, že keď ho dorobi, tak ju poprosím o kontrolu košika. Na to sa o 2 pokladne vedla ku mne zvrtla pani v čiernej mikine a povedala mi, nech neotravujem jej kolegyňu, veď vidím, že má robotu! 

​Ako to dopadlo? Povedala si jej niečo? Pýtam sa pre prípad, asertívne reakcie mi napadajú zvyčajne neskoro, keď už je po všetkom. 

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 25. března 2026 18:30

qanik povedala som jej, že čo si to dovoľuje sa ku mne tak správať. Že ako som mala vedieť, že je zamestnanec Kauflandu, keď 75 % ľudí nosí čiernu. 

Ja som asertivna dosť. Jednak tréning od mojej mamy, jednak z roboty.