MP Marge Držím palce. Moc .
Stěžovací vlákno
Myrtila Teploměr se převézt dá.Známá nedávno dovezla dva.
Opustil mě můj několik let starý mobil. Ne, že bych to nečekala, počítala jsem s tím, že koupím nový co nejdřív a všechno si tam přetáhnu, no tak dneska ráno ani ťuk, ani na tvrdý restart, prostě nic. Tak mám nový mobil a starý v servisu, jestli se jim podaří starý rozeběhnout a něco mi přetáhnout, nebo jestli budu muset všechno znovu natahat. Dobře mi tak, když jsem před dvěma týdny stála v Datartu nad mobily a přemýšlela, že je čas, neměla jsem to odkládat.
MP Marge držím palce, moc
Tlapkam, ale pro příště. ono dost pomůže i zálohování do některého cloudu.
Torrah Tak před tímto ukolem také stojím, ne tak urgentně, ale stojím. Ale selhává to na tom, že všechny dnešní mobily mi přijdou hrozně velké, vubec se mi do toho nechce, protože za to vypláznu x tisíc a nebude mi to vyhovovat....
continuity já mám fotky na cloudu, telefony na simce. Spíš mi jde o některé aplikace, jako Poseidon atd., abych nemusela všechno obnovovat ručně.
Karja jo, ten výběr, to je taky vždycky hrozný. No dneska to šlo ráz na ráz, když už jsem musela.
Torrah no něco z toho se zvládne obnovit i z cloudu, mně nešly akorát banky a pod a to považuji za správné.
continuity no jsem zvědavá, co půjde a co ne. Přiznám se, že sama se na to bojím sáhnout, počkám si, až co mi řeknou v tom centru, co obnovili a co ne. S bankami samozřejmě nepočítám, to vím,že ty se nedají přetáhnout, což je jen dobře.
leona mp Sweet Potato Torrah Chico jeste jednou dekuje ![]()
Zatim jsme se bohuzel nic nedozvedeli. Veterinarka rekla, ze to bude trvat dva mesice, nez bude moct Chica otestovat na ten Cushinguv syndrom. My totiz mame kortikoidovy sprej, kterym mu obcas strikam tlapicky, kdyz ho svedi od alergii, a to by mohlo vysledky toho testu ovlivnit.
Takze dva mesice napeti, no to bude neco pro me, ktera je uz tak na nervy z prace a ze vseho, co se deje
Navic jsem si precetla, co by ta diagnoza pripadne znamenala, a teda nic moc!
Ja mam fakt pocit, ze skoncim v blazinci.
MP Marge Držte se, ty i Chico. ![]()
Karja To je pro mě už dlouho hnedka první kritérium výběru, které mi ho dost zjedoduší - aby se mi mobil vešel do mé malé ruky. Vyfiltruju velikost a vybírám z pěti kusů ![]()
Myrtila já už jsem dlouho neměla mobil, co by mi nepřišel velký. Apple, myslím, dělá menší, ale my máme všichni android a cena se mi taky nelíbí, potřebuju něco, co mi může spadnout ![]()
Oddaluju moment, kdy budu muset vymenit svuj Samsung S10 za neco jineho. Sice bych uvitala lepsi fotak, ale nevim, jestli mi to za to stoji.
Bola som v Kauflande pri samoobluznej pokladni aj so skenerom a chcelo to kontrolu košika. Tak som prišla k informáciám a oslovila predavačku, ktorá tam tvorila darčekový kôš, že keď ho dorobi, tak ju poprosím o kontrolu košika. Na to sa o 2 pokladne vedla ku mne zvrtla pani v čiernej mikine a povedala mi, nech neotravujem jej kolegyňu, veď vidím, že má robotu!
Ako to dopadlo? Povedala si jej niečo? Pýtam sa pre prípad, asertívne reakcie mi napadajú zvyčajne neskoro, keď už je po všetkom.
qanik povedala som jej, že čo si to dovoľuje sa ku mne tak správať. Že ako som mala vedieť, že je zamestnanec Kauflandu, keď 75 % ľudí nosí čiernu.
Ja som asertivna dosť. Jednak tréning od mojej mamy, jednak z roboty.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje