continuity já teď telefon z donucení měnila a opruz to trochu byl, i když jsem využila, co šlo (neklekl úplně). Není to tak, že jeden vypneš a druhý zapneš. A čeká mně to ještě jednou. Nicméně 15 tisíc za telefon dát nechci.
Stěžovací vlákno
Já mam s25, tu základní verzi, protože nejmenší android no. A je super, skvěle fotí, a s firemní slevou nestála ledvinu. Akorát jsem si koupila obal, který mi ji uz mnohokrát zachránil, jen holt zvětšil rozměr mobilu...
viktorka_od splavu Je to tak, taky se to musim naučit držet jinak....no samozřejmě, že bychom to vymyslely jinak a líp!
Karja Jo, já jsem si ten Apple kvůli velikosti pořídila, akorát teď mám problémy s rukama a když chci telefon používat, tak ho stejně buď musím mít položený na stole, nebo na to potřebuju obě ruce. Při držení v jedné ruce mě strašně rychle chytne křeč.
Mimochodem nezkoušela sis přilepit k telefonu takovej ten kroužek, kam pak při držení navlíkneš prst? Třeba by se ti pak držel líp a mohla bys mít i větší.
DruI Tak to jsem nikdy neviděla, musela jsem si to ted vygooglit, no můžu zkusit...Já si myslím, že si musím zafixovat jinej uchop, co mi sice není pohodlnej, ale není z toho pak takové to zatuhnutí.,,,,
continuityMam iPhone už roky 3! a taky jsem si nezvykla. Nebo zvykla, ale nevyhovuje mi tak jako android.
meli by obcas k tem navrhum taky pustit zenskou!
To by měli. Protože se ten větší mobil už kolikrát nevejde do vnitřní kapsy kabelky!! ![]()
To zas zlobí mě - držení je mi celkem fuk, mám mobil jen na hovory a tak, na základní potřeby... ale to, že se v některý tašce musí válet v tom celkovým prostoru, to mi teda zle leze na nervy. Jen než ho člověk mezi těma krámama vyloví...
barbucha no to se nevejde skoro nikde
nosím ho nejvíc v kapse
Já naopak dělám skoro vše na mobilu, ale velikost souvisí i s váhou a ta se při telefonování taky docela projeví, kolikrát mně bolí ruka, když se zakecám.
barbucha Mně se do některých kabelek nevejde vůbec! Nebo vejde, ale už nic jiného.
Koukám, že jsem tu rozvířila pěknou diskusi :). No nicméně já už nový telefon mám, mám i všechno nastavené, jen teď ještě musím zprovoznit banky a to je pro mě největší opruz. Bojím. Ale musím, potřebuju je tam mít. Ach jo. Co budu dělat za pár let, až budu fakt senilní, to netuším. No, prostě už nic nezaplatím, zdá se.
kdybych musela přešaltovat na samsung, tak mi myslím dost klesne čas na telefonu. ![]()
U nás ho má jen švagrová a můj táta a když on tam něco potřebuje udělat, tak musí nastoupit švagrová. ![]()
Tabea tjo mi uz to prijde skoro jedno u takhle porovnatelnych telefonu, partner ma samsung coz je sice nesikovny pro tu vzajemnou komunikaci, ale jinak uplne v pohode. akorat tam obcas cosi hospodari, "uklizi" asi:-) jinak rozdil nevidim. on nechce menit kvuli propojeni s kamerou a moznosti pametovych karet, to je asi jediny co iphone nema.
Treba nebude tak zle, jak ted dítě přišlo o telefon, tak samozřejmě i o přístup do bankovnictví. Má teda ČSOB, ale přišla s tím dost nevhod pozdě večer a nezabralo to víc než 10 minut a to ještě hledala občanku a já si stihla v mezičase i vyčistit zuby.
já taky občas hospodařím, třeba odinstaluji aplikace, které nepoužívám, zkontroluji přístupová oprávnění a zálohy nebo si lépe zorganizuji ikony.
Ani jedno z toho není nic, co bych chtěla nechat na telefon.
Evaeva no já nikde nepisu, že to je úplně bez práce.
Ale řekla bych, že to je základní rozdíl mezi uživatelem Jabka a Samsungu. Ti první to chtějí mít bez práce a ti druzí pod kontrolou.
(Nemluvím teď o těch levných Android telefonech, tam je jednoznačný faktor cena. Ale pokud se bavíme o vyšších řadách Samsungu, tak cenový rozdíl už není důvod preferovat jedno nebo druhé.)
continuity no, divila si se, proč za tím vidíme takový opruz a nechce se nám do toho. Večer s tím prostě strávíš.
Evaeva ne, divím se, že jste ochotni riskovat, že vám telefon klekne úplně, protože to je pak mnohem větší problém než si vyhradit hodinku, dvě na to, aby to člověk udělal řízeně.
continuity jenže já nemám starý mobil, z kterého bych načetla qr kód, nefunguje mu displej. Asi budu muset do banky nebo aspoň k bankomatu.
barbucha Mně se do některých kabelek nevejde vůbec! Nebo vejde, ale už nic jiného.
Já uz si kabelky vybírám podle toho, jestli se mi tam vejde telefon. ![]()
Fakt jsou to příšerné lopaty. Na druhou stranu z něj vyřídím e-maily a v případě nutnosti i teamsovy call, na kterém musím koukat nejakou prezentaci nebo Excel.
continuity v týhle situaci jsem nebyla. Buď odešel bez varování (ale to si nepamatuju, že by se mi stalo) nebo už nevydržel dlouho nabitý a to byl důvod výměny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje