Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:15

Evaeva pak se to na tebe nevztahuje.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:36

continuity zatim jedina aplikace, ktera si bez meho vedomi zmenila opravneni, je fb. a netykalo se to nastaveni v telefonu. obcas teda neco zmenim protoze chci (treba ty ikony nebo nastaveni fotaku a tsk) ale ze bych dala nejaky cas do "udrzby" nebo nejakych kontrol tak to vubec a menit by se mi to teda nechtelo.

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:41

jinak kdyz mi tel. odesel nahle bez varovani mela jsem dva problemy. na nahradni stary nesel obnovit ten puvodni z cloudu i v plnem rozsahu, protoze byl stary a nesla na nem naistalovat stejna verze operacniho systemu. to je celkem logicky, jen mi to predtim nedoslo. na novy uz bez problemu. no a pak hodinky, to bylo horsi, chteji nejdriv odparovat z puvodniho aby sly priparovat k novemu, prevence kradeze. no asi by to slo nejak vyresit, ale nakonec se ten umrely nechal asi na 30s ozivit a odparovat:-)

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:50

viktorka_od splavu

Aplikace to sama neudělá žádná, ale on se člověk občas ve spěchu uklepne a je to. občas koukám, co mám povolené a to si myslím, že to docela čtu. 

Ale jak píšu, přesně tohle mi vyhovuje, já jsem s tím v pohodě a ani nikoho nepřesvědčuji, aby přešel z iPhonu. 

Občas se vyjádřím k těm Honorum a jiným Číňanům, to mi přijde opravdu nezdravé, to může ovlivnit i víc lidí než jen uživatele. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:52
Reakce na Sweet Potato:

barbucha Mně se do některých kabelek nevejde vůbec! Nebo vejde, ale už nic jiného.

​Tak buď máš obří mobil nebo mini kabelčičku Já nosím tašky celkem velký - a pak tam právě mám strašnejch krámů... akorát jednu "cestovní" mám malou, ale tam teda vleze aspoň i peněženka.

Do kapsy bych mobil nikdy nedala (Evaeva ), určitě by mi okamžitě vypad

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 27. března 2026 10:58
Reakce na Evaeva:

continuity já teď telefon z donucení měnila a opruz to trochu byl, i když jsem využila, co šlo (neklekl úplně). Není to tak, že jeden vypneš a druhý zapneš. A čeká mně to ještě jednou. Nicméně 15 tisíc za telefon dát nechci.

​Já jsem šílenej tatar a líná veš k tomu, navíc obě ruce levý... tak když pořídím novej mobil, zvykla jsem si stavit se ve Vodafonu u kterýho mám účet, a oni mi nejen přehoděj simku, ale i všechno co jde ochotně přetáhnou

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. března 2026 11:09

barbucha Neni obří. 15Pro. Ale společenské kabelky jsou malé.

Jinak mi velikost vyhovuje. Komp teď vůbec nemám.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2026 11:11

barbucha proto potřebuju levný (Trochu vtip, častěji mi vypadne z ruky)

Já nosím většinou batoh a v mobilu mám všechno, hodiny, kartu... A to je opruz pokaždé ten batoh sundávat. V létě často nosím takovou tu šňůrku, když nemám dostatečnou kapsu.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 27. března 2026 11:14

barbuchaVodafone je za mně úplně nejhorší tuzemský operátor, ale ráda slyším, že se hodí alespoň k něčemu.

Měla jsem tam kdysi číslo, protože jeden zaměstnavatel ho používal. Bylo to během COVIDu, tým jsem rostroušeny po vesnicích kolem Brna a většina si platila soukromé číslo jinde, aby se jim dalo vůbec dovolat.  Když nám tam převedli internet od UPC, vydržela jsem to s nervama přesně tři měsíce. 

Tyto zážitky mě dočista vyléčily z převádění čísla k zaměstnavateli. Teď firemní mobil vůbec nemám, k velkému zděšení IT. 

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 27. března 2026 11:33
Reakce na Sweet Potato:

Jinak mi velikost vyhovuje. Komp teď vůbec nemám.

To bych nedala. Já ten mobil mam fakt jen na ty nejprostší, základní úkony, bez noťasu bych byla úplně v háji... na telefonu nic nepřečtu (nakonec ani nenapíšu) pořádně. Natož abych tam louskala nějaký články třeba, o prohlížení obrázků třeba na instáči ani nemluvě Kdepak. Jeden noťas v kuchyni a druhej v ložnici, to jsou moje životní jistoty!

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 27. března 2026 11:42

Sweet Potato jsem taky tým "velký mobil" a to hlavně protože na malý displej blbě vidím. A tak nějak mám každý nový model founu větší než předchozí, okamžitě si zvyknu a není cesta zpět. Takže kapsa a nebo větší kabelka no, jinak nelze.

Offline barbucha blogger
35175 příspěvků moje polička 27. března 2026 11:42
Reakce na continuity:

barbuchaVodafone je za mně úplně nejhorší tuzemský operátor, ale ráda slyším, že se hodí alespoň k něčemu.

No jo, my od nich právě dostali nějakej tarif, prakticky zadarmo, v práci. A jelikož jsem s tím doteď neměla jedinej problém, tak u nich jsem i nadále... internet na mobilu využívám málo, vzhledem k výše řečenýmu (domácí mám od jinýho provozovatele), ale funguje mi normálně

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 27. března 2026 12:13

barbucha no když se pohybujes více méně v civilizaci, tak je to asi ok. Ale mívali výpadky i u nás. Prostě pořád něco. 

Zas musím říct, že tady sice nadáváme na drahé data, ale jsme docela rozmazleni. Výlet do Itálie před pár lety mně vyléčil, tam jsem neměla pořádné připojení tak půlku času. 

Já jsem si odvykla stahovat offline mapy, protože mám data prakticky neomezená, tak tam jsem měla dost problémů i letos. Nemluvě o tom, že na ubytku ve velké vesnici u moře prostě nebyly data dostatečná ani na teamsovy call. 

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 27. března 2026 19:14

U nás je taký ficak, že to nadvihlo strechu terasy a vysklilo skleník. Muž hľadal tabule až u susedov. Dcére to zvalilo plot, mali ho provizórne taký pletivovy a prethahli ním také plastové pásy. Tak časť stĺpikov zlomených, dva nové stromy zlomené, nábytok.z terasy mali v bazéne. Fuci tkbtu hrozne, prší, nech ti už skončí

Offline Tabea
7666 příspěvků moje polička 27. března 2026 20:09

Janulik03 to zní strašně! Přeju vám, ať je brzy klid...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. března 2026 20:29

Janulik03 to je teda mazec!

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 27. března 2026 20:31

Janulik03 ach, at uz to přestane. 

Offline Jitka77
1861 příspěvků moje polička 27. března 2026 20:52

U nás to shodilo stromeček, co byl od Vánoc zapíchlý ve zlatém dešti (nějaký debil ho tam takhle hodil už podruhé), takže spokojenost. Teď ještě ten ručník, co visí na borovici! 

Offline Janulik03
19826 příspěvků moje polička 27. března 2026 21:00

Má fucat do pondelka, teraz sme pripevnovali zábrany 

Offline Myrtila
5085 příspěvků moje polička 28. března 2026 00:05

U nás byla už ve čtvrtek rozfoukaná velikonoční výzdoba, co dělala škola a obec, po celém okolí, a už dva dny nejde pouliční osvětlení. Taky tu fičí fakt strašně.