Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline qanik
86 příspěvků moje polička 25. března 2026 18:38

letfenixa to je dobrá zručnosť pre život, ktorú by som sa tiež chcela naučiť. Mám blbý zvyk vcítiť sa do druhých a byť chápavá, niekedy to nie je dobre. Tu by som si pomyslela, že pani má zrejme blbý deň a vylieva si zlosť na kom príde. Dva tréningy asertivity, čo som v živote mala, sa u mňa minuli účinkom.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2026 19:14

brrr já se nechci učit jiný systém, zůstanu u androidu 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 25. března 2026 19:15

qanik

já bych se teda v téhle situaci otočila na patě a na celou kontrolu nákupu se vykašlala. 

Vůbec bych neřešila žádnou asertivní odpověď. 

Offline qanik
86 příspěvků moje polička 25. března 2026 19:42

continuity to je iný level frajeriny. priznám sa, že mi to napadlo, ale naozaj by som sa k tomu asi neodhodlala. Asi podľa toho, či by som mala možnosť voľného odchodu, alebo či by mi v odchode bránila bránička na fotobunku, ktorú bez zoskenovania čiarového kódu na bločku neotvorím. Ale keď to pôjde, odísť stredom je paráda. Asi by som sa tam potom už neukázala.

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 25. března 2026 19:52

qanik no tak kdyby to nebylo ještě zaplacené, tak si ten košík můžou naskládat do regálů. 

Já toto vůbec nedávám, aby si na mě po slušné žádosti někdo takto vyskakoval. My máme teda příšerné prodavačky u nás v Bille, snažím se tam pokud možno vůbec nechodit, naštěstí k nám závaží rohlík. 

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 25. března 2026 20:54

brrr No a jakou mas velikost? Ja mam pracovni Samsung, myslim, ze se radi do tech mensich, ale na me je to porad velke. Fakt si myslím, že do 6 palcu se už nic rozumného nedela

Evaeva Ano to byly asi apple mini, ale už se nedělají, dokonce jsem byla v pokušení koupit si poměrně i drahej  bazarovej, ale pak mě odstrihli z toho bankovnictví, že mám právě starý typ androidu, jsem si rekla, že pořizovat si starý mobil není moc dobrej napad:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2026 20:57

Karja dobrá zpráva je, že už se zase začínají dělat trochu menší. Mužův poslední Samsung byl o trochu menší než ten předchozí. Tak třeba se jednou dočkáme Mně teď výběr taky čeká, nebyla to simka, co mi odešlo, ale telefon. Ale já mám na to lidi, akorát zadávám parametry.

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 25. března 2026 21:02

Evaeva Já na to mám taky lidi, ale nepřišli jsme na nic shudneho, bohužel. Zatím mi teda doporučuji iphone 16 nebo 17, že jsou subtilni, ale parametrove mi to teda nepřijde...asi si budu muset jít do obchodu něco fakt vzit do ruky, jak to padne, takhle ty psané parametry jsou na mě všechny moc velké....Musím asi napsat do Applu ať vyndaji zase ty mini a nes...erou:D. Já mám ten starý 5,8 a to je proste akorát. 

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 25. března 2026 21:16

Karja Mam 5,8, prostě velikost tak akorát.

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 25. března 2026 21:36

brrr Ha, tak to mám taky. Je to úplně ideál. Pracovní mám 6,4 a je to děsný no. Uvažuji o 6,1 protože to je ,,nejmenší velikost,, něčeho pricetneho, ale jako pořád je to pro mě asi na prd. 

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 25. března 2026 21:39

Karja Já mám pořád IPhone mini. Kdyby se dělal dál, mám už dávno vyšší řadu. Ale nedělá, tak čekám do podzimu. Pokud ho znovu neudělají ve verzi mini, budu si muset koupit větší. Ale budu moc nešťastná :-(.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. března 2026 21:50

Karja já Apple nechci, jsem zvyklá na ty androidy. Ale jo, chci co nejmenší, ale i ty jsou pořád velký Důležitý taky je, jak jsou ty palce rozložený. Lepší jsou úzký a vyšší než naopak.

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 25. března 2026 22:14

999 A oni jsou nějaké zvěsti, že se na podzim udělá? Já na něj taky můžu počkat, nerada, ale ještě můžu používat i ten pracovní...

Offline letfenixa
10765 příspěvků moje polička 26. března 2026 00:24

continuity to som urobila kedysi dávno v takých malých potravinach, keď som si kupovala 2 veci a mala som len veľkú bankovku a keď sa jej to nepáčilo, tak som chcela zaplatiť kartou a to na mňa naziapala, že platbu kartou treba hlásiť vopred. Tak som odišla. Teraz mi to ani nenapadlo.

Offline Potrefenáhusa
38278 příspěvků moje polička 26. března 2026 05:46

Evaeva mne to prijde stejny, vzdyt na tom Applu nic neresis. Ja mam ted 6.1", ten predtim byl malinko mensi, vadilo mi to prvni dva dny, porad je to velikost do kapsy 

Offline 999
19482 příspěvků moje polička 26. března 2026 07:00

Karja Nejsou, to jen já doufám a čekám :-).

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 26. března 2026 07:49
Reakce na Potrefenáhusa:

Evaeva mne to prijde stejny, vzdyt na tom Applu nic neresis. Ja mam ted 6.1", ten predtim byl malinko mensi, vadilo mi to prvni dva dny, porad je to velikost do kapsy 

​ja se vzdycky podivim kdyz nekdo resi ty vymeny, co je na tom, vzdyt to das kus za kus?.. a pak si vzpomenu jak jsem detem z lakoty zkousela poridit androidy.. az jsem dostala rozum a oni bazarovy apple a problem solved:-)

velikost mi do ruky taky neni prijemna, chtela jsem kvuli tomu ten mini, jenze pak prevazila starecka slepota=cim vetsi tim lepsi:-)) akorat ja uz nemusim resit takovy to - v jedne ruce dite a v druhe telefon.. takze je to vlastne fuk. mam 14 a pomerovali jsme s kamaradem co si koupil nedavno novy Samsung. na pohled i rozmer uplne k nerozeznani:-))

Offline Karja
43817 příspěvků moje polička 26. března 2026 08:02

Potrefenáhusa Ano, o tom 6,1 uvažuji, to je fakt jediné pro mě shudné řešení ted na trhu, ani ten nejlevnější tedy není cena, se kterou bych byla spokojená, zvlášt když mi to uplně nevyhovuje. Do kapsy se mi  vejde i větší, ale mně to asi vadí v ruce, já to asi držim nějak špatně naučená z toho malého telefonu, protože když jsem delší čas na tom větším pracovním, mně fakt bolí ruka a když jsem třeba nemocná a třeba v posteli na něco čučim delší chvíli, normálně mě bolí lopatka i loket, že jako cítím, jak se mi to napětí od dlaně fakt projeví až v zádech. To za 15 tis. chceš:D:D:D. S tím mým menším se mi to nestává, ale ten už  vykazuje vysoké známky stárnutí.

999 Trh to chce a voni nic....

Offline viktorka_od splavu
48923 příspěvků moje polička 26. března 2026 08:09

Karja jj s tim bolenim ruky to mam stejne, musela jsem se ho naucit ruzne opirat o koleno nebo tak, proste nenechat tu vahu na ruce. meli by obcas k tem navrhum taky pustit zenskou!

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 26. března 2026 08:16

viktorka_od splavu

My jedeme v Samsungu celá rodina a s výměnou nemám nejmenší problém. Jedině kdyz někomu ten telefon klekne a nemá zálohy. To uz je ale problém konkrétního člena. 

jabko jsem měla jednou rok a nezvykla jsem si. 

Jako to je spíš do přiznání, ale asi bych psychicky nezvládla mit telefon, o kterém vím, že těsně před smrtí.