Myrtila a ten vítr je strašně studený! Hrůza jako u Janulik03 se tu neděje, ale fouká hodně i u nás a dnes byla zima jak sviňa!
Stěžovací vlákno
My jsme se byli včera projít a dnes mě bolí ucho.
Pinot Noir Jj, zima je úplně strašná i tady, podle předpovědi v mobilu je pocitová teplota cca o 10 stupňů nižší než naměřená, a podle mě to tak fakt odpovídá. Včera jsem znova vybalila zimní bundy ![]()
Myrtila jojo, ale na sluníčku v závětří je krásně. Zimní bundy už teda vyndavat nehodlám, ale nosíme tenčí prošívané a na kolo kluci zase vytáhli rukavice.
Evaeva slnko som nevidela ani nepamätám.
Já zimní bundy, čepice, rukavice ani boty ještě ani neuklidila.
Pinot Noir no mimino má v úplně děravé paty, takže ty už jsou v koši
ale při nejhorším má pohorky. Na zimní bundy už to podle mě úplně není, ty nosíme spíš do mínusu. Zimní rukavice šly do pračky hned po horách. Ale tenké máme taky pořád vyndané.
letfenixa tady od včera svítí ![]()
Evaeva já nosím v zimě pod zimní bundou tenkou péřovku, abych přežila, takže pro mě a na naše zimní bundy je počasí právě teď. ![]()
Pinot Noir no já mám od letoška ten teplý stokilový kabát
Ale toho stání na hřišti už moc není, mimino radši někam jede/kope do míče, a toho času už taky tolik není, a při pohybu se zahřeju, tu nejzimnější variantu oblečení jsem letos vytáhla párkrát. Ono i ty teploty většinou neklesají tak nízko.
Evaeva já nosím v zimě pod zimní bundou tenkou péřovku, abych přežila, takže pro mě a na naše zimní bundy je počasí právě teď.
To jsi můj člověk...bála jsem se,že to dělám jen ja...pod teplej zimni kabat nebo perovou bundu jeste slabou péřovku.
stes Pinot Noir jak taková tenká péřovka pod zimní kabát vypadá? To mne zajímá.
Maky něco takového, mám z M&S, ale mají to leckde.

Maky u MS mají i vesty, tu používám já (teda ne úplně pod zimní bundy, ale jako zateplovací mezivrstvu). Přijde mi to lepší, že člověk není jak pumpa.
continuity to jo, já mám kolikrát problém vejít se do rukávu kabátu v teplejším svetru.
Já jak pumpa nejsem, zvenčí není vůbec poznat, jestli tu bundu pod bundou mám, nebo ne.
Tak podle posuzovatele na výstavě máme velmi nestandardního jedince, což sice víme, ale takhle to slyšet na živo trochu bolelo. Nicméně korunu celé situaci nasadila chovatelka, která nas tam náhodně potkala, a těsně před naším vstupem do kruhu na plná ústa že tady nemáte šanci, tenhle nemá rád tyhle hubené typy. Čiky přes den sežere půl kila masa, kostí, ovozelu, průběžně přes den prokrmuju ještě granulema na vycházkach, nevím co víc udělat aby vypadala jak australak a ne anorektická liška
co pochválil byla přátelská povaha a krásný plynulý pohyb.
Ja taky nejsem jako pumpa. Pocit pumpy je velmi individuální ....
stes Pinot Noir jak taková tenká péřovka pod zimní kabát vypadá? To mne zajímá.
jeste taky záleží na to,jak moc je vycpana...a jak je peří slehlé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje