Raduza nejaky blivajz z tofu a jeste se hadal ze to nesmrdi (smrdelo to na cele patro jen ostatni si netroufli protestovat jen prchli. po covidu nema cich tak za to nemuze ale ze mu neni zle...
Stěžovací vlákno
To je zas den, snažím se, zatim neúspěšně, zmanazovat jednu sluzebku, abych to přežila a nemusela kvůli ní obětovat pul víkendu s kamarády. Do toho dnes odpoledne napadalo 100x nic umorilo vola a ještě ke doma čekal ve schránce lísteček na dodejku z finančáku. ![]()
barbucha Ha, tak tomu mám příhodu, jak vařil sambo. On si vaří dost, snaží se, ale jak má tu povahu, že si neda říct a všechno si musí zkusit sám...hele to na vaření moc není. Tak, že si chce uvařit jen klasicky prostě maso jen tak ve vodě, na přírodno. No tak OK, to je fajn že, třeba hovězí, pak si ho dáš s bramborem, křenem, super jídlo...jenže on si koupil kostky na guláš....No a ty fakt vařil, jako když vaříš vyvar. Hele smrad hroznej, fakt hroznej, prchla jsem k sousedům, strašně jsme se tam tomu tam tlemili, kamarádka právě šla ,,zrychtovat,, manželovi večeři, že si prej sám nic neudělá, ze mu řekne, že to sambo od Karji ten si vari a dokonce vari i vepřové kostky. Takhle jsme ten recept pojmenovali....přišla jsem domu, ty jo, mně úplně jako navalovalo, jen jsem se tam převlekla a šla se ségrou ven, ačkoliv jsem řídila, ségra mi musela koupit pivo, abych si trochu lokla, protože i hodinu po návštěvě u sebe doma jsem měla žaludek jak vodě....No nicméně přišla jsem večer domů a docela OK. A hlavní gradace....ráno nemohla mladší dcera najít čepici, tak říkám a kde si ji měla, když jste šli ven? A ona ,,nene, já jsem ji měla doma večer, my jsme s taťkou vetrali a taťka právě říkal, ať si vezmu i čepici,, Ty vole, oni tam v cepicich seděli a vetrali smrad z těch kostek, ještě teď trochu slzim když to pisu, občas to téma vepřové kostky doma vytáhnu no, je to dobrý zdroj zábavy a poučení;-)
Včera celý den strašili silnými dešti a bouřkami a nakonec z toho bylo jen tak popliváno, pod stromy zůstalo sucho. Tady už pršet asi nikdy nebude ![]()
Mermaid Já jsem včera strávila na cestách, 3 hodiny cesta domů, celou cestu pršelo a 5 minut od naší vesnice přestalo.... Taky jsem si říkala, že u nás asi nikdy pršet nebude.
U nas nepretržitý déšť zhruba od sedmi az do rana. Bourka. Mam uplne plny sud.
continuity já tady svuj pracovní den ani nemůžu popisovat, strávila jsem přes 5 hodin za volantem, abych 20 minut si probrala věci, co se mohly vyřešit po telefonu. Mně se uplně chtělo smát jakoby.
Karjano dnes zatím lepší, po nějakých zmatcích na poště mi zásilku vydali a je to domereni daně v celkové výši 46kc. Nemusím dělat nic, pac to započítají do přeplatku. Chudák pani na úřadě.
Pak přišly bodové výsledky z přijímaček a je to o bod méně než se dítě dopocitalo doma, což je super, protože od muže kolegy jsou dva případy, kdy je to o 1/3 bodů méně a to zabolí. Uvidíme v pátek, ale třetí škola v pořadí si neumím představit že neklapne a ta druhá priorita je velmi reálná. (Tu první snad ani nikdo nechceme
, je tam starší a ta opice celé rodině prodala slonika. Po uzavření přihlášek z ní začaly padat historky, že uff).
Zuzuli Soucítím moc. Já jsem velmi militatní antikuřák. Poslední dobou mám štěstí hlavně na dementy, který jsou si schopný sednout na zastávku pod nápis "zákaz kouření" a zapálit si. Na dotaz, jestli neumí číst nebo jestli nerozumí jednoduchým piktogramům, většinou jen čumí jak půl prdele z roští.
V souvislosti s kouřením cigaret mám teď celkem zajímavou zkušenost. Kouřila jsem od 17 do 23 celkem dost, nejvíc na VŠ. Pak jsem to utnula a nijak mi to nechybělo a ani nevadilo. Jenže jak teď zase studuji na VŠ a učím se na zkoušky, tak mám zase hroznou chuť si zapálit.
Asi se to v mozku nějak propojilo. Začít nehodlám, ale že se závislost připomene po 20 letech jsem teda nečekala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje