notna Známí mají trpasličí pudlici Coco a její ségra se jmenuje Chanel.
Stěžovací vlákno
Evaeva Ajo, Ben taky. Jeden můj DE kolega ma syna, co se jmenuje Ben Jonathan. ![]()
Kamarádka v Praze ma taky Beníka.
barbucha S farářem jsi mi připomněla, co jsem nedávno četla na X: Něčí babička, až když se chtěla vdávat, zjistila, že se jmenuje František Petrák. Protože farář byl tak sťatej, že si nepamatoval, že křtil holku, a zapsal to do matriky blbě.
Jo, matka taky tvrdila, že byl farář namol ![]()
K tematu jmen pro deti a zvirata... tohle jsou od dubna nasi novi clenove rodiny. Dcera je pojmenovala Marek a Honza, podle kamaradu ze skolky ![]()

Zuzuli jee, anglicky crestedi, ty jsou bozi ![]()
Tabea akorat je blby, kdyz se na Franto!!!! otoci pul vesnice!
No, u nás půl sídliště volá na psa Báro! a já pokaždý skáču k oknu, jak debil ![]()
Haranti mají stejně starýho bratrance Tondu a říká se mu odjakživa Toníček a mně se to strašně líbí ![]()
Pustli Feriho.
No doprčic
Že prej vždycky vedl řádný život, pravil ten světec
Už za tu drzost bych mu ještě přidala, dobytkovi.
.
barbucha jojo, za čtyři měsíce od posledního slyšení u soudu se prý dramaticky změnil. To tak, akorát má na to žaludek
Od minula se prostě jen poučil, jak líp zapůsobit. No, třeba se - zvlášť po dlouhým půstu - zase brzo neudrží.
Karja A když je Franta moc člověčí pro psa, tak co Franz? Je krátké, úderné a s "R"
My jsme měli feny (postupně) Afru, Iru (alias Hněvku, původně teda Inku) a teď máme Adélku. Snažili jsme se vymyslet něco údernějšího, ale nic nás nenapadlo, takže nakonec aspoň Adéla.
barbucha Nevím, jestli jsem to už někdy nepsala, ale kdysi davno jsme byli v hospodě, kam přišel Vetchý se svou kokřicí Barčou. Ona se chodila drbat k vedlejším stolům a Vetchý co chvíli zařval: "Barčo, ty děvko nevěrná!". Vždycky mnou trhlo, tak jsem mu šla říct, jestlu by trochu nezměnil povel. Nakonec to byl docela fajn večer v hospodě (rozcházeli jsme se až nad ránem
).
brrr Je on tu Barcu mel doopravdy? Myslela jsem, že jen ve filmu;-)
![]()
Jo vidiš to, na toho jsem zapomněla. Naštěstí jsem nezažila že by jí takhle nadával ![]()
Ale nechápu co na tom jméně pejskaři mají. Nikdy bych byla neřekla že je to typický psí - ale skoro to tak už vypadá!
Karja Jo, jmenovala se tak doopravdy, resp. byla Barcelona, zkráceně Barča
sousedi maj maďara Arnošta ![]()
Pridám do ankety Astora, toho mali moji rodičia a mne sa to ,ako meno pre psa , stále páči najviac !
Jos Přiznám se, že Alan (a Ben a samozřejmě Jonatán) taky vnímám jako jméno pro psa. Ale Jonatánů přibejvá, asi ten večerníček už dlouho nedávali ![]()
Nejmíň obvyklý jméno v okolí, když pominu chlapečka Oresta (rodiče, minimálně maminka, jsou cizinci), je asi Vendelín. Ale on k tomu nosí takový obyčejný český příjmení, že to zní jako z Bylo nás pět nebo Škola základ života.
My jsme vybrali takový pěkný jméno a stejně mu v 90 % říkáme Pucíku nebo Trdloši Prdloši ![]()
Nebo rodina z "Byl jednou jeden dům": rodina Nerudných a synové Hektor, Achilles, Patrokles a Paris ![]()
AranelVendelína znám taky, ale nejmíň obvyklé jméno v okolí to není.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Guerlain Masterclass a my
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025