V nasi skolce mi prijde asi nejneobvyklejsi Finley, mimo jine proto, ze se tak jmenoval kamaradcin pes:D a jeste Cyprián.
Stěžovací vlákno
Já hlásím za nejneobvyklejší jména vrstevníků našich kluků: holky Iman a Savana, kluci Arian a Alimbek.
U nas je Lara, Madlen, Alma, Annabell, allysa, ellisa, a pro úplnost nas pes je Čiko, ofiko Dračiko, a sem tam je volána jako koště:D Jinak je Čikory, Čikitýta, Čikiště no a z toho koště...
Chápala by som tie neobvyklé, až exotické mená u rodičov pochádzajúcich z podobne „ exotických “ krajín , že to sú také „ ich “ mená . Nemôžem tvrdiť, že mám znalosti na základe nejakého relevantného prieskumu, ale tak z počutia sú na Slovensku tie neobvyklé, vznešené, filmové mená najčastejšie v cigánskych osadách .
Blanka Džesika? ![]()
ja mela prastrýce Viléma, bratra myho dědy, kterej se narodil někdy na přelomu století a umrel taky nekdy pro me zcela v pravěku, vzdycky se o něm mluvilo jako o Vilémovi (především v souvislosti Vilémův hrob), takže na me to jméno působilo vzdycky naprosto archaicky, takže k mýmu překvapení ma triletyho Viléma muj bratranec (se kterym mame toho prastrýce spolecnyho, takze i se stejným příjmením, jako měl předchozí Vilém)
(a kromě toho znam ještě dva další v detskym a novorozeneckým věku)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje