Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18294 příspěvků moje polička 27. května 2026 10:55

V nasi skolce mi prijde asi nejneobvyklejsi Finley, mimo jine proto, ze se tak jmenoval kamaradcin pes:D a jeste Cyprián. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. května 2026 11:42

Myrtila Evaeva ja mam mladsiho Viléma a ten se naopak setkává s nadšením. Jineho neznam. U nas v okoli hodne Toniku a hlavne Sofii. Jinak tak vsechno mozne. Moc se ta jmena ale neopakuji. 

Offline Pinot Noir
29622 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:05

Já hlásím za nejneobvyklejší jména vrstevníků našich kluků: holky Iman a Savana, kluci Arian a Alimbek. 

Online rasaNori
8798 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:24

U nas je Lara, Madlen, Alma, Annabell, allysa, ellisa, a pro úplnost nas pes je Čiko, ofiko Dračiko, a sem tam je volána jako koště:D Jinak je Čikory, Čikitýta, Čikiště no a z toho koště...

Offline Blanka
příspěvků moje polička 27. května 2026 12:26

Chápala by som tie neobvyklé, až exotické mená u rodičov pochádzajúcich z podobne „ exotických “ krajín , že to sú také „ ich “ mená . Nemôžem tvrdiť, že mám  znalosti na základe nejakého relevantného prieskumu, ale tak  z počutia  sú  na Slovensku tie neobvyklé, vznešené, filmové mená najčastejšie  v cigánskych osadách .

Offline RoSa
10061 příspěvků moje polička 27. května 2026 12:58

Blanka Džesika?

Offline Karja
44213 příspěvků moje polička 27. května 2026 13:23

RoSa Ježiš, my jsme ted v takové dětské soutěži nemohli se sambem přijít na pohádkovou postavu, co vyletí z lahve na 4...protože jsme pořád psali GIN:D:D:D.

Jos Vilém je totiž super jméno, nechápu, že mohlo být tak dlouho opomíjený, je totiž padnoucí pro každej věk. 

Online Potrefenáhusa
38532 příspěvků moje polička 27. května 2026 13:33

Karja

ja mela prastrýce Viléma, bratra myho dědy, kterej se narodil někdy na přelomu století a umrel taky nekdy pro me zcela v pravěku, vzdycky se o něm mluvilo jako o Vilémovi (především v souvislosti Vilémův hrob), takže na me to jméno působilo vzdycky naprosto archaicky, takže k mýmu překvapení ma triletyho Viléma muj bratranec (se kterym mame toho prastrýce spolecnyho, takze i se stejným příjmením, jako měl předchozí Vilém) 

(a kromě toho znam ještě dva další v detskym a novorozeneckým věku)