Kolega mi včera říkal, že u nich na maloměstě (16 tisíc obyvatel) je ve škole málo místa, takže některý třídy jsou permanentně v kontejnerech. Mezi nima třída jeho syna. Tam to musí teď být taky hodně příjemný.
Tady je škola ještě měsíc, takže se píšou písemky a žádný úlevy nehrozí. Další kolegyně syn má teď ve čtvrtek psát nějaký závěrečný písemky v tělocvičně se skleněnou střechou. Tak že mu prý na těch pět hodin pořídí ventilátor. ![]()
Stěžovací vlákno
Kolega mi včera říkal, že u nich na maloměstě (16 tisíc obyvatel) je ve škole málo místa, takže některý třídy jsou permanentně v kontejnerech. Mezi nima třída jeho syna. Tam to musí teď být taky hodně příjemný.
Tady je škola ještě měsíc, takže se píšou písemky a žádný úlevy nehrozí. Další kolegyně syn má teď ve čtvrtek psát nějaký závěrečný písemky v tělocvičně se skleněnou střechou. Tak že mu prý na těch pět hodin pořídí ventilátor. ![]()
Tabea kdyby v těchto podmínkách měl pracovat běžný zaměstnanec, tak ho odbory roznesou na kopytech. Žáky můžeme do skleníku klidně zavřít. ![]()
continuity ale ono jsou nějaká pravidla, kdy vyučování ukončit. Vím, že jsme to řešili na gymplu, nějaké teplotní rozmezí existuje. Teda nevím, jak v Německu.
Evaeva každá škola si to rozhoduje podle sebe, není žádný pravidlo, kdy musí školu zavřít. Základní školy (1.-4. třída) má vyučování do max 13:45, tam školu nezavřou. Asi je to spíš pro ty pokračovací školy od páté třídy. V synovy škole je tenhle týden vyučování do 13h, jak to řeší jinde, netuším.
Zrovna včera jsem se o tom bavila s jedním dítětem, takže jsem si to googlovala. Ale koukala jsem jen na Bavorsko.
už jsem psala, že dvě holky z nás omdlely a to jsou jen ty, které dcera viděla na vlastní oči. Byla tam asi 1,5 dne z pěti.
Takže jaká jsou pravidla nevím, ale nějaké rezervy tam jistě budou.
continuity spíš jde o to, jestli se dodržují. U nás holky chodily do ředitelny s teploměrem, aby nás pustili domů. Sami od sebe by to nevyhlásili.
Ale holky ve věku tvých dcer omdlévají docela běžně, ségry se takhle skácely několikrát bez ohledu na teplotu.
Nevím, jestli je to počasím, ale takový PMS obvykle nemívám![]()
moje "jen takova rymicka z klimatizace" prerostla v brutalni virozu s nejakou alergii na kdovico z tech leku/vitaminu kteryma jsem se napraskala abych to zahnala. nemuzu mluvit, dychat, lezet, mam 38 a jediny co vim tak to neni covid. tak prosim kouzlo vlakna a pokud nezabere tak utratit, at se netrapim!(rymicka je nejhorsi nemoc a 38+je ma smrt![]()
viktorka_od splavu Nemůžeš mi spíš zánět dutin z toho bakteriálního osídlení, co máš na sliznicích. Jak jsi prochladla?
Pokud nepomohl sinupret, tak normálně antibiotika.
Moje máma takto jednou v létě chytla brutální angínu v jeskyni.
continuity no ja uz od vcera azitromycin a akorat min kaslu. kdyz uz zakaslu tak to teda neni nic prijemnyho, jako by se trhaly prudusky. dutiny mozna taky podle toho co smrkam no a na hlasivkach to sedi zrovnatak. doprdeleprace. a to fakt tu klimu poustim hodne opatrne, zadnej ledovej vichr, jen aby se dalo prezit. obvykle pak akorat chvili nemluvim. ted jsem jeste pak sla na dve hodiny do sklepa kde taky nebylo uplne teplo (na unikovku)
viktorka_od splavu tak vydrz ještě, azytromycin potřebuje tak 2-3 dny. Ať je brzo líp. ![]()
continuity dekuju![]()
vyzvedla jsem si dneska rezervovanou knihu a az doma jsem zjistila, ze mi dali jinou...![]()
viktorka_od splavu Ježišmarja! Drž se!!
viktorka_od splavu tyhle letní virozy a anginy jsou peklo. Drž se.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my