Pinot Noirřepák se pálí v jednom koutě Slovenska a je to strašné, strašné. V jedné mužově partě to pili za trest. ![]()
Stěžovací vlákno
continuity nejenom na Slovensku..nedávno jsem byla u Masaryčky v nějakém wannabe posh podniku a tam měli řepovici a i mrkvovici...a ano, je to hnusný, hnusný ![]()
Prisla jsem po vikendu do kancelare... karlinsky cinzak, okna na jih... ze ja si nedala volno jako vsichni kolegove

Zuzuli šla bych pro snídani, pro svačinu, pro oběd a pak pro svačinu a domu;). Já jsem jeden rok dělala brigádu ve výrobním podniku a tam na nějakých místech bylo jako v těch tropických dnech od 40C nahoru, strašné, tak tím se vždycky utěšuju:D
Zuzuli u nás v práci je to taky podobne strašný, možná ještě o fous horší, navrch pro svačinu i oběd by se člověk musel plahočit docela dlouho po asfaltu bez stínu.
Muž měl v pátek v kanclu 35, po obědě se zvednul a oznámil, že odchází na HomeOffice - oni ho mají ofiko zakázaný.
vzpomínám na minulý barák s rekuperací, tam to absolutně nestíhalo, navíc okna do takového atria. 30 lidí v jedny místnosti. Tam to bylo zoufale už loni a to bylo studené léto.
Kleknul mi pocitac! ![]()
Samozrejme v tydnu, kdy potrebuju udelat dost veci, zacatek mesice...
Pomóóóc!
Kokoska Tohle je moje noční můra, naštěstí se mi to stalo někdy na přelomu ledna/unora, kdy to bylo ještě jakžtakž OK. A byla jsem zrovna u klienta a slyšim hučení...a říkám, co to je, co to tady máte za přístroje a oni, no to je váš notebook:D:D:D Aktuálně mám doma tři notebooky s tím, že mi i šéf říkal, at si je radši nechám, že v případě nouze i ten polorozpadlý se hodí:D. Takže mám záložní v jakžtakž jdoucím stavu. V tomhle vzpomínám na korporát, kdy byl člověk uplně pasivní, "něco se stalo, nevim co" zvedla jsem sluchátko, přišel IT, do pěti minut, já ruce za zádama....
Karja jo, takhle to u nas bohuzel nefunguje. A muz zitra jede pryc. Mam jeste druhy pocitac, ale vsechno dulezite nastavene na tom prvnim. Je mi blbe z toho vedra nevim, jestli mam dat mokrej hadr na hlavu sobe nebo tomu kramu!
Kokoska jj rozumim ti zcela!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my