Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online continuity
42757 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:12

Pinot Noirřepák se pálí v jednom koutě Slovenska a je to strašné, strašné. V jedné mužově partě to pili za trest.

Offline SunEclipse
3471 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:16

continuity nejenom na Slovensku..nedávno jsem byla u Masaryčky v nějakém wannabe posh podniku a tam měli řepovici a i mrkvovici...a ano, je to hnusný, hnusný

Offline Zuzuli
3740 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:27

Prisla jsem po vikendu do kancelare... karlinsky cinzak, okna na jih... ze ja si nedala volno jako vsichni kolegove 

Online Karja
44490 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:31

Zuzuli šla bych pro snídani, pro svačinu, pro oběd a pak pro svačinu a domu;). Já jsem jeden rok dělala brigádu ve výrobním podniku a tam na nějakých místech bylo jako v těch tropických dnech od 40C nahoru, strašné, tak tím se vždycky utěšuju:D

Online Potrefenáhusa
38693 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:51

Zuzuli u nás v práci je to taky podobne strašný, možná ještě o fous horší, navrch pro svačinu i oběd by se člověk musel plahočit docela dlouho po asfaltu bez stínu. 

Online continuity
42757 příspěvků moje polička 29. června 2026 09:55

Zuzuli

Muž měl v pátek v kanclu 35, po obědě se zvednul a oznámil, že odchází na HomeOffice - oni ho mají ofiko zakázaný. 

vzpomínám na minulý barák s rekuperací, tam to absolutně nestíhalo, navíc okna do takového atria. 30 lidí v jedny místnosti. Tam to bylo zoufale už loni a to bylo studené léto. 

Offline Kokoska
34690 příspěvků moje polička 29. června 2026 10:52

Kleknul mi pocitac!

Samozrejme v tydnu, kdy potrebuju udelat dost veci, zacatek mesice... 

Pomóóóc!

Online Karja
44490 příspěvků moje polička 29. června 2026 10:58

Kokoska Tohle je moje noční můra, naštěstí se mi to stalo někdy na přelomu ledna/unora, kdy to bylo ještě jakžtakž OK. A byla jsem zrovna u klienta a slyšim hučení...a říkám, co to je, co to tady máte za přístroje a oni, no to je váš notebook:D:D:D Aktuálně mám doma tři notebooky s tím, že mi i šéf říkal, at si je radši nechám, že v případě nouze i ten polorozpadlý se hodí:D. Takže mám záložní v jakžtakž jdoucím stavu. V tomhle vzpomínám na korporát, kdy byl člověk uplně pasivní, "něco se stalo, nevim co" zvedla jsem sluchátko, přišel IT, do pěti minut, já ruce za zádama....

Offline Kokoska
34690 příspěvků moje polička 29. června 2026 11:02

Karja jo, takhle to u nas bohuzel nefunguje. A muz zitra jede pryc. Mam jeste druhy pocitac, ale vsechno dulezite nastavene na tom prvnim. Je mi blbe z toho vedra  nevim, jestli mam dat mokrej hadr na hlavu sobe nebo tomu kramu!

Online Karja
44490 příspěvků moje polička 29. června 2026 11:12

Kokoska jj rozumim ti zcela!