Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
34656 příspěvků moje polička 27. června 2026 07:52

Karja Pinot Noir robotickou sekacku mame. Ale jinak mi nevadi ani kdyz to kvete, bosa tam stejne nechodim. Ani deti, kdyz tu jsou, protoze jak je mezi tim ta tvrda uschla trava, dost to picha. Zalevat travnik pitnou vodou za soucasneho nedostatku vody mi prijde dost zhovadilost, ten postrikovac musi bezet celkem dlouho, aby to melo nejaky efekt.

Offline Janulik03
20159 příspěvků moje polička 27. června 2026 08:08

My máme trávnik jeden krásne zelený, je v takom páse medzi domami a druhý plný dateliny a ten už začína byť suchý. Nepolievame, a u nemožné teraz keď je tak teplo.

Ten prvý som pohnojila hnojivom Travin, ako tak pozerám, nabudúce hnojim všetko. Robotickú kosačku nemáme. A založila som nový záhon,ale chudáci v tomto horku, navyše musím dostrihat tuje, vytýčiť chodník, no v Tom najlepšom počasí sme to vychytali.

A muž mi vyrobil miesto na oddych pri práci, nech sa neupeciem

Teda pridal slbecnik

Offline Kokoska
34656 příspěvků moje polička 27. června 2026 08:15

Janulik03 ta druha verze je nas "travnik" Plevelu se dari, dlazbu mame dost zarostlou, vyplet zahony by to chtelo, ale s jakoukoli udrzbou cekam na pristi tyden, v tomhle horku bych zdechla. Doufam, ze ta predpoved neni "vlk taky sliboval".

Offline Janulik03
20159 příspěvků moje polička 27. června 2026 08:41

Kokoskatiež som to musela stihnúť kým to začne. Teraz už som v práci a poobede radšej niečo dnu. A i tie maliny sa mi nechce spracovať, asi pôjdu do mrazáku 

Offline Pinot Noir
29774 příspěvků moje polička 27. června 2026 08:52

Kokoska Janulik03 ha ha, tak ta druhá verze je náš standardní trávník, na plném slunci je to teď takto:

Ale zalívat to odmítám. 

Offline Janulik03
20159 příspěvků moje polička 27. června 2026 08:55

Pinot Noir tak ono sa to spamätá keď zaprší. Len aby to bolo 

Offline Kokoska
34656 příspěvků moje polička 27. června 2026 09:25

Pinot Noir jo, tam, kde pere slunce cely den, je to taky takove. Tam nastesti z oken nevidim