Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:07
Reakce na jinx:

To je fakt sileny,jak jsou nektery rodice bezohledny.Bar je vyssi level,ale mne tuhle vytocila jedna matka v metru.(cimz nechci rict,ze deti nemaji cestovat mhd:-D),ale snad nejsem povinna se nechat obtezovat.

Na zastavce vlitlo do metra jako uragan asi trilete decko,bose takze uplne cerny nohy,v ruce naky jidlo,cely zapatlany se vrhlo na lidi a zaclo je osmatlavat.Matka stalla a cumela,nic mu nerekla.Pak si sedla,naproti me.Decko upadlo tak ho zvedla a prendavala pres me a tim otrela ty cerny nohy o moje svetle kalhoty.Koukla na ,mne,zadna omluva,ale naznak smichu.No nastesti umim sprazit pohledem tak,ze to jasne pochopila,ale ufffg teda.

Jeste bych dodala,ze mela sebou kocar,cimz mohla hrave zabranit obtezovani lidi.Takze totalni bezohlednost.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:29
Reakce na Zarinya:

No tak to je tezce pres caru, strasne 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:37
Reakce na jinx:

Jo tak ja myslela ze to byla mimina a vono nevychovany harantata :D to bych taky byla mirne receno nas.ana :D diky za osvetleni.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:42
Reakce na Zarinya:

To sprazeni pohledem :D ted jsem jela nekam se psem, je bila nacechrana hotovy plysak akorat ma tricentimetrove tesaky  naka zenska mi ji zacala bez zeptani hladit na zastavce ve chvili kdy jsem studovala jizdni rad, no jako jak zacla vrcet tak jsem taky nebyla zrovna mila. Jak na fenu tak na tu zenskou :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:44
Reakce na rasaNori:

no, kdyby to bylo mimino, tak mi to vadi, pr. si nemyslim, ze je nutne brat ho zrovna do wine baru. Na druhou stranu, pokud se mimino rozplace nekde v metru nebo jinem verejnem prostoru, tam jsem shovivava, pr. je to proste maly oslik, se kterym se zatim nejde moc domluvit (ikdyz to ma nekdy takove grady, ze mam dojem, ze mi z toho akutne praskne hlava)

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:45
Reakce na jinx:

Asi si to matka precetla a sla...

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:46
Reakce na rasaNori:

to taky nechapu,jak muze zacit nekdo hladit ciziho psa.?

Ja psy miluju,tem odpustim vic nez cizim nevychovanym harantum:-D,ale nikdy bych si zadneho nepohladila bez zeptani.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:48
Reakce na jinx:

no, kdyby to bylo mimino, tak mi to vadi, pr. si nemyslim, ze je nutne brat ho zrovna do wine baru. Na druhou stranu, pokud se mimino rozplace nekde v metru nebo jinem verejnem prostoru, tam jsem shovivava, pr. je to proste maly oslik, se kterym se zatim nejde moc domluvit (ikdyz to ma nekdy takove grady, ze mam dojem, ze mi z toho akutne praskne hlava)

tak to mam stejny.

A kdyz pristoupi do vagonu skolka nebo zakladka tak prestupuju do jineho vagonu.:-)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:55
Reakce na Zarinya:

To já nepřestupuju, mně děti jako takový nevadí, ale vadí mi jejich rodiče, který jim nedopřejou výchovu. Protože dítě se z tohohle hlediska rodí zcela nedotčený a je na tom dospělým jít mu příkladem a dát mu hranice, jinak z něj bude spratek a v dospělosti otravnej sebestřednej jedinec.

ale tuhle sem jela metrem z práce, byla sem fakt hodně unavená, i se mi zavíraly oči a v tom přistoupila skupina malejch tak sedmiletejch kluků, který byli teda extra živý (někam jeli a těšili se zjevně), no já na to jen vyvalila oči, na víc sem se nezmohla, ale musela sem se teda tvářit, protože pak sem si všimla, že chlápek, co sedí proti mě, se mi normálka směje 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 11:57

no a kdyz uz sem v tech stiznostech tak si rovnou postezuju na lidi,takovy ty vestce(nebocotoje)co automaticky priradi narodnost.(stejne se nikdy netrefi)

Jako jestli je to zajima tak at se zeptaji od kud sem,ale proc musi hned rict ty si z.........

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:01
Reakce na Ounz:

u historky z metra sem taky byla vytocena na matku,ne dite.

Ale kdyz pristoupi dvacet deti se dvema ucitelkama tak prestupuju,protoze ty je absolutne nezvladaji.A chapu,ze tolik deti dela hluk,ale nechci ho poslouchat tak si proste prestoupim.Tim snad nikoho neobtezuju.:-D

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:18
Reakce na Zarinya:

Navic znam svyho psa, vetsinou nedovolim ani po zeptani, na cizi je hodne nekontaktni, ale to znam protoze ja taky :D a tyy lidi byvaj urazeny, proc ne kdyz se prece zeptali 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:21
Reakce na jinx:

Jo to taky chapu, jsou i jiny mista kde se da lidsky setkat i s miminem v kocaru nez zrovna wine bar :) 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:23
Reakce na rasaNori:

asi budes muset odpovidat,ze pokud chteji aby je kousnul tak neni problem.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:27
Reakce na Zarinya:

To uz rikam dospelym. Ale kdyz si ji chce pohladit decko tak zas nechci vzbuzovat v nem strach ze psu (na to bohate staci rodice). Tem vetsinou rikam at to zkusej, ale kdyz se ji to nebude libit tak smula :D

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:33
Reakce na Zarinya:

Určitě ne, já bych taky přestoupila, kdyby mě to štvalo 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:37
Reakce na Ounz:

no,musim rict,ze skolka nebo zakladka neni vubec nic proti tomu jednomu decku se spinavyma nohama a zapatlanyma rukama a totalne bezohledne matky,takze asi uz prestupovat nebudu.

Tohle sem fakt jeste nevidela ani kdyz pristoupilo tech dvacet i vice deti.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:43
Reakce na Zarinya:

No, jako já ty 'děsivý' zážitky taky mívám spíš s jedincema (a jejich matkama)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 11. června 2017 12:52
Reakce na Ounz:

ja nejsem zadna satorie,chapu,ze se muzou udat ruzny veci,ale kdyby se ho snazila spacifikovat,omluvit se tak dnes uz nejspis o nicem nevim,ale ta bezohlednost,arogance,ze ja,moje dite, si muze delat co chce mne neskutecne a spolehlive vytoci.

Offline prokera
90 příspěvků moje polička 11. června 2017 13:01
Reakce na Zarinya:

no,musim rict,ze skolka nebo zakladka neni vubec nic proti tomu jednomu decku se spinavyma nohama a zapatlanyma rukama a totalne bezohledne matky,takze asi uz prestupovat nebudu.

Tohle sem fakt jeste nevidela ani kdyz pristoupilo tech dvacet i vice deti.

No já bych byla na mrtvici a jak se znám, určitě bych jí něco řekla. Sama jsem svý dítě vychovávala dost tvrdě (byť s láskou), ale jestli jsem na něco alergická, tak je to rodičovská bezohlednost, kdy mají někteří pocit, že z jejich dítěte si musí všichni sednout na p§del, ať dělá co dělá. Mám sama X podobných příběhů z letitiých cest vlakem napříč republikou. Mnohokrát jsem raději zvolila stání v uličce před místem v kupé, okupovaným naprosto nevychovanými malými hady. A rodiče se samozřejmě tvářili, že je všechno v nejlepším pořádku.