a mamograf nebo sono?
Stěžovací vlákno
Do 40 doporučujou sono, tak se toho držím...pár měsíců ještě
barbucha dela u zdroje, myslim
a silikozy uz muzou na mamograf? co vim tak si znama plativala ctcko, ze pry to nejde
Kristova noho, samozřejmě, že to jde, hlavně mi nepiš že jsem naivka na obláčku v bublině prosim tebe
A že se nestavíte na kafe, když je to hned za rohem ![]()
To je ono no, Prague Breast Unit, dobrej název mimochodem, je tam obojí.
tak příště, myslim, že ne za moc dlouho, ale byla jsem tam někdy kolem 10 dopo, jestli neva :-D
kazdy den se dozvim neco noveho![]()
Nesjedem si dotace a uprchlíky, když seš dneska lačná po vědění?
hele, nechcete si třeba s Viktorkou spolu založit to vlastní štěkací Šalamounovo vlákno?
a vytrhnou ti dva zuby!![]()
![]()
Jo, a zubař pak nebude mít do čeho píchnout, pročež zkusí aspoň kolonoskopii!
barbucha dela u zdroje, myslim
No jo no, stavim se tam cestou na oběd ![]()
![]()
Jo, a zubař pak nebude mít do čeho píchnout, pročež zkusí aspoň kolonoskopii!
Tou jeho odsávačkou... brrr ugh!
a mamograf nebo sono?
U nás dělaj vždycky obojí. A na sonu je šviháckej mladej doktůrek, jak by potvrdila i RoSa... tam se každá těší ![]()
![]()
Asi před měsícem byl problém s tlakem vody u dětí ve škole ( respektive problém byl někde v zastaralém londýnském potrubí a nemohli ho najít ) - voda tekla snad jen v přízemí a to ještě čůrkem, záchody nesplachovaly, prostě úžasné hygienické podmínky. A vedení školy tam ty děti nechalo chodit dva dny, až třetí nám ředitelka po příchodu do školy řekla, ať si je zase vezmeme domů... Byla jsem na ně tak nas..., ale mám pocit, že tady jsou kvůli řádné docházce ochotní vydržet-vytrpět cokoliv.
A jinak je mi úplně zle při pohledu na ten doutnající věžák v západním Londýně... Skleněné peklo hadr.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.