Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:48

Já si sny pamatuju jen tehdy, když se vzbudím nad ránem, znovu usnu, a v tomhle mezidobí se mi něco zdá. Samozřejmě, že v tuhle dobu se mi zdají ty největší hrůzy, které bych si radši nepamatovala. V posledních týdnech jsme se s dětmi schovávali na záchodě, když kolem nás někdo střílel do lidí ( evidentně to souviselo s těmi teroristickými útoky ), ve druhém snu se s námi na moři obrátil trajekt vzhůru nohama ( to zase souviselo s naší cestou trajektem do Normandie - naštěstí se mi to zdálo, až když jsme byli zpátky ).

Kažopádně můj nejhorší sen se mi zdál asi před osmi lety. Stojím s dcerou v metru na nástupišti, má na sobě šatičky, které jsem jí nedávno koupila, dcera se prochází po žluté čáře, přijíždí metro, a já vidím, jak dcera ztrácí balanc a to metro ji sráží. Probudila jsem se s křikem a pláčem, celý den jsem v práci fungovala jako ve snu, protože jsem ten sen měla pořád před očima. Bylo mi z toho úplně špatně. Je teda fakt, že s dětmi metrem necestuju moc ráda, furt je nutím, ať chodí u zdi, takže tam je evidentně nějaký zasunutý strach.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:49
Reakce na :

Tak to já bych se asi probudila s úlevou, že královnou nejsem.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:55

jdu si postěžovat na jednu nablblou kolegyni, která nepochopila, že jsem pro ni něco udělala nad rámec svých povinností a teď se toho dožaduje. Je opravdu nablblá, není v tom vypočítavost, jinak je fajn, ale tímhle mě dost dráždí (a tahám za kratší konec provazu)

Je to fakt podej prst a uchramstnou ti ruku, člověk aby si furt dával pozor...

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:57

Sny o tom, že je koniec školského roka a ja nemám ani jednu známku, alebo že sa balím na dovolenku a furt sa neviem dobaliť a lietadlo letí za hodinu mávam v stresovom období. Keď mám toho v práci moc, tak ma to takto prenasleduje ešte aj v spánku...

Raz sa mi v noci snívalo, že som vystúpila zo svojho tela a vznášala sa po izbe. Pamätám si, ako som zo stropu pozerala na svoje telo ležiace na posteli a uvažovala, že čo ďalej. Vtom som spadla späť do tela a zobudila sa

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 21. června 2017 12:01
Reakce na Potrefenáhusa:

Spolucítim. Ja som sa tu bola sťažovala na môjho kolegu, ktorý si spravil zo mňa svoju sekretárku. To sa mi podarilo našťastie eliminovať, ale aj tak je veľmi ťažké vybalancovať ochotu pomôcť a zároveň vedieť povedať nie a nevyzerať, že nie som team player. Jeden musí byť fakt opatrný, ľudia si na dobré veľmi rýchlo zvykajú. Stačí aby človek pomohol raz a už sa v tom vezie.

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 21. června 2017 13:43

Mne se jako maly zdavalo o ohni, mela jsem za dverma do pokoje neustale pripravene dve igelitky veci, co jsem povazovala za nejdulezitejsi k zachrane. No, mama me nekolikrat donutila to uklidit, ale ja vzdycky videla, jak zachranujem zvirata, jak zustal nejmladsi zapomenutej v baraku, jak pro nej bezim a sama tam pak zustanu, jeho nasim hazim z okna. Nas barak stoji na spalenisti a nekdo tam uhorel.  Vysvetlete osmiletymu decku, ze je vsechno ok. Vracelo se mi to minimalne do puberty. Fuj, zas je mi z toho do breku.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:09
Reakce na :

jsme jí tu před chvílí drbaly s kolegyní a ta říkala, že jednou po nějakým pracovním mejdanu umyla po někom nádobí a příště se jí to už začalo kupit, jakože ona je ta, kdo meje nádobí

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:12
Reakce na Potrefenáhusa:

Ja som tak vzala utierky z kuchynky raz, ked sa nakopili domov. A minule som ich našla pripravené v taške na mojom stole. Ha-ha. Nevzala som ich. 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:17
Reakce na :

a co jim na to řekl? 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:22
Reakce na :

Šiš, jak je tohle možný? (Vím jak je to možný, sou to prostě sebestředný líný asociálové, mám takovýho kolegu - říká mi, že nádobí je moje záležitost, protože sem žena, ale stejně mě vždycky překvapí ta drzost..)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:28
Reakce na :

No, von to říká v takový tý rádoby srandě, jakože hahaha, tak sem mu řekla jakože hahaha, ty seš debil, no. Co jinýho na to..

my v práci pěstujem docela drsnej humor, ale tohle bylo nevhodný a navzdory tomu hahaha moc dobře vím, že si to vážně myslí. 

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:29
Reakce na :

ja treba z vlastni iniciativy tu mycku zapinam, to taky musi nekdo udelat:-) a jednou mi prisla jedna kolegyne zcela vazne oznamit, ze mycka je spinava! no hledela jsem jako blazen co tim jako mysli... byla spinava jeste hooodne dlouho:-)

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:31

Jako kde se to v těch lidech bere, fakt..

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:32
Reakce na :

to je teda fakt hrozné... ale ani teda nechápu, proč v tom ten kolega potom pokračoval, jasně - hora nádobí - ale však snad neseděl v kuchyňce... jinak u nás uklizečky myjou v myčce i naše soukromé hrnečky (taky jeden mám, je mi to tak nějak milejší, než používat erár...)