Já si sny pamatuju jen tehdy, když se vzbudím nad ránem, znovu usnu, a v tomhle mezidobí se mi něco zdá. Samozřejmě, že v tuhle dobu se mi zdají ty největší hrůzy, které bych si radši nepamatovala. V posledních týdnech jsme se s dětmi schovávali na záchodě, když kolem nás někdo střílel do lidí ( evidentně to souviselo s těmi teroristickými útoky ), ve druhém snu se s námi na moři obrátil trajekt vzhůru nohama ( to zase souviselo s naší cestou trajektem do Normandie - naštěstí se mi to zdálo, až když jsme byli zpátky ).
Kažopádně můj nejhorší sen se mi zdál asi před osmi lety. Stojím s dcerou v metru na nástupišti, má na sobě šatičky, které jsem jí nedávno koupila, dcera se prochází po žluté čáře, přijíždí metro, a já vidím, jak dcera ztrácí balanc a to metro ji sráží. Probudila jsem se s křikem a pláčem, celý den jsem v práci fungovala jako ve snu, protože jsem ten sen měla pořád před očima. Bylo mi z toho úplně špatně. Je teda fakt, že s dětmi metrem necestuju moc ráda, furt je nutím, ať chodí u zdi, takže tam je evidentně nějaký zasunutý strach.