asi budu muset
ale tak starsi k mamce chce, jenom mladsi chodi po nocich, vesi se na tatinka a place, ze ji bude smutno
jinak volne leto je super predstava, z tech deviti tydnu mam volne s bidou tri (pokud deti narvu na ten tabor tak jenom dva) a to jsem jeste chtela s kamoskou na chatu - nevim jak to delam.
Stěžovací vlákno
to bude chtit 2 roky prazdnin. ![]()
Kdo si to tu stěžoval na sen, ve kterém prošvihl vyprodeje COS? Už to začalo.
Ja si jdu stezovat na sen, ale ne o zmeskani vyprodeje COS - vcera se mi zdalo, ze jsem nejlepsi kamaradka s Pinot Noir a jejim manzelem, a ze ti dva maji doma zrcadlo, ktere umoznuje cestovani v case. Tak jsme se rozhodli navstivit posledni Premyslovce, a tam nas porad nekdo honil a chtel nas zabit!
Probudila jsem se zpocena jako mys. A stezuju si proto, ze uz mi urcite preskakuje z toho, jak misto abych po vecerech cetla hodnotne knihy, tak porad nasisam na Parfumanii ![]()
jo, urady jsou normalni proces, pro me jeste opepreny tim, ze jsem cizinec. sice maji mit vsichni obcany EU stejne podminky, ale to se ocividne nevztahuje na miru administrativy a pruzeni vsemoznyma urednikama. ale tak zatim je to bledy odvar z toho, kdyz jsem zadala o rodicak - to mne urednice hnala pro potvrzeni s kojenym miminem 400 km na Slovensko. (nastesti tam pani zalomila rukama uz do telefonu a papiry poslala postou s tim, ze spravne si to maji urady vyridit mezi sebou).
nefunguje mi v autě klimatizace![]()
nefunguje mi v autě klimatizace![]()
Taky dnes dosloužila...své auto mám v opravě a tak mám záložní...a že je tedy velké s hodně velkým motorem, který sakra topí!!!!
Je, mně taky ne! Potvora spíš topí než chladí.
![]()
no, v zimě se to nepokazí..![]()
To som bola ja
Ale som trochu sklamaná, to čo som chcela vo výpredaji nieje. Má zmysel čakať že sa to tam objaví neskôr?
To je dobré. Mně se dnes zdálo, že jdu s viktorka_od splavu z OC Nový Smíchov do stanice přírodovědců a cestou řešíme, jestli si našít na sukni jablka kyselá nebo moučnatá.
Ale zas ta kyselá byla tak hezky zelená. ![]()
takže kyselá, jasný, domluveno![]()
Sakra, musím zkontrolovat zrcadla ;)
![]()
Prosim, je to to velke ve zlacenem ramu cestou na pudu ![]()
Ano, to je ono!!! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.