Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 19:34
Reakce na Jiná Realita:

Přesně  Já docela dost vypiju, převážně ovocné čaje, a s běžným hrnkem bych pořád jen běhala do kuchyňky.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. června 2017 19:38

Hlasim se do klubu obrich hrnku! Z nejakeho naprstku nema cenu kavu nebo caj vubec srkat 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:11

A co takhle konev a normální hrnek/šálek?

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:26

Též se hlásím do klubu obřích hrnků. Mám v práci puntíkovaný půlitr a za dopoledne vypiju 3, taky by se mi nechtělo pořád lítat do kuchyňky a ani nemůžu. Doma mám též svůj oblíbený, co mi na něj nikdo nesmí sáhnout.

Offline milacka
5881 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:28

Čaj pijem z pollitrovej šálky a obľubujem bylinkové čaje, kávu naopak z minišálky, nemám rada veľa vody v káve. Akurát je hneď vypitá, tak si zvykám usrkávať pomaličky a predlžovať si kávový pôžitok. Kávu mám rada krémovú a veľmi intenzívnu.

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:31
Reakce na Ounz:

A co takhle konev a normální hrnek/šálek?

prosim ano jen nemam zadnou klasickou konvicku ale sklenene dzbany z ikea. 

Offline dorota
1231 příspěvků moje polička 21. června 2017 20:32

Tiez preferujem velke hrnceky, mam niekolko oblubenych doma i v praci.  Zarovem sa chcem postazovat, ze som si v praci minuly tyzden svoj oblubeny hrncek svojou nesikovnostou rozbila.

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:40

Džbán/konev není pro mě, nám ráda čaj horký, takže i ten svůj obří hrnek vypiju poměrně rychle, dokud je čaj horký. Vlažný čaj je pro mě postrach :) Termoska to též neřeší, čaj z ní se mi protiví.

49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:44
Reakce na Pinot Noir:

aha tak to chápu. já ráda horký akorát kafe (studený "na krásu" totiž vůůůbec nepotřebuju ale čaj si uvařím ráno litr na stůl a piju celej den. ovšem velký hrnky používám taky, pro případ že litr nemám v úmyslu/možnost vypít, třeba doma. vařit si čaj do malýho hrnku je pro mě nepřijatelný už jen proto, že sypanej neumím nadávkovat "v malým" a kterejkoliv pytlíkovej je prostě do hrnku moc. moje čaje jsou totiž spíš teplý/studený vody:-)

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 21. června 2017 21:45

Taky mám kolegu, kterej vesele nechává hrnek od ranní kávičky na stole. Několikrát jsem mu řekla, ať si ho po sobě laskavě umeje... nic. Tak mu je skládám - použitý - hezky na jednu hromadu. Když už nemá z čeho pít (protože já mám svůj, na kterej nikdo nesáhne, leda by chtěl přijít o pazoury ), najednou se ty hrnky nějak umejou. Jestli si dovolí říct uklízečce, nevím. Ale rozhodně je to tvor, kterej by doma (před svojí přísnou, o dvacet let mladší ženou) nenechal válet ani jedinou lžičku... 

Online Aranel
6624 příspěvků moje polička 22. června 2017 09:25

Vlažnej ovocnej čaj nebo Touareg je do těch veder úplně nejvíc nejlepší. No a samozřejmě ho musí být nejmíň tři čtvrtě litru :)

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 22. června 2017 09:37

Byla jsem odstraněna z jednoho víkendu jenom proto, že jsem holka. Trapáci.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 09:45
Reakce na :

To už loni proběhlo masivně médii, bohužel to bude všude, taky se na to nechci dívat. Respektuju, že je to tradice, ale nedělá mi to dobře.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. června 2017 09:54
Reakce na :

Nemyslete na to. Pro mě je to stejný jako vybíjení velryb za účelem sežrání. Je to tradice, ALE... Čím víc si to člověk představuje včetně detailů,  tím je to horší. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 22. června 2017 10:01
Reakce na dynda:

Tak ono je to bohužel hlavně stejný jako chování prasat a krav za účelem sežrání...

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. června 2017 10:16
Reakce na :

To není jenom Čína, vím, že v Jižní Koreji se taky konzumuje, ačkoliv oficiálně je to zakázané (v Severní Koreji asi taky, ale tam ví jen bůh, co se vůbec děje). Psí maso teda jí spíše starší generace. Chovají nějakou speciální rasu psa přímo na maso . Jako majitele psího mazlíčka mi to moc dobře nedělá. Na druhou stranu, jak k tomu přijdou krávy, prasátka a kuřátka, že jsme si na ně takhle zasedli..

Offline dzizisketa
8981 příspěvků moje polička 22. června 2017 10:28

Mně to přijde jako naše běžná zabijačka.

49366 příspěvků moje polička 22. června 2017 10:33

pro me je kamarad i kun a italove ho davaji do detske vyzivy. no hroutit se kvuli tomu nebudu. maso mam rada. co jedi cinani je mi srdecne fuk

btw... psi by myslim lidskym taky nepohrdli;-)