Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. června 2017 03:49

Vazne, nedelam si legraci, takhle to zrcadlo presne vypadalo - akorat ze ve snu to nebyla moderni koupelna, ale takova komora, a byl tam binec - jako hromady obleceni, proutene kose, nadobi, a tak. Ale ten ram je presnej, az me zamrazilo...

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 21. června 2017 06:43

Organizuju svatbu, mám na to necelý týden a už mi z toho hrabe. Postěžovala bych si víc, ale nemám čas!!! 

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 06:50
Reakce na MP Marge:

Tak to je skoro strašidelné. Máme totiž ještě jedno, menší, ale rám skoro stejný. A to je odložené...v komoře!  Jednou z toho teda bude dětský pokoj, teď je tam ovšem harampádí!

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 21. června 2017 07:55
Reakce na Pinot Noir:

Pekne prosím, pokial to zrkadlo nájdeš a bude fungovať, možem sa staviť? Potrebujem si niečo vybaviť tak 20 rokov dozadu. Ďakujem za kladné vybavenie žiadosti. s pozdravom,..........

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 08:05
Reakce na Janulik03:

Zrcadlo mám, ale Marge musí znovu usnout, aby zjistila, jak ho zprovoznit 

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 21. června 2017 08:14
Reakce na Pinot Noir:

Ja počkám.

MP Marge hybaj do postele. 

Offline žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. června 2017 08:28
Reakce na MP Marge:

@pinot noir to je skvělý i strašidelný zároveň!!

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:17
Reakce na Garfie:

no tak to je výzva! nevadí, postěžuješ si pak, my ti schováme potlapkání do zásoby

49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:18
Reakce na MP Marge:

dost dobrý!

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:21
Reakce na MP Marge:

šmarjá a já se teď ráno vzbudila zborcená ledovým potem, že dneska dělám v 10 dopoledne státnice a vůbec nevím z čeho. Odehrávat se to mělo na Vypichu na konečný tramvaje

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:35
Reakce na Potrefenáhusa:

Ha, mne se obcas zdava, jak chodim zas do skoly, vysvedceni se blizi a ja jsem za celej rok neotevrela ucebnici

O Parfumanii se mi tuhle taky zdalo, nejaka blbost teda, uz jsem to zapomnela

A pak mivam sen, jak nekam jedu, furt balim a balim, nebere to konce, hodina odjezdu se blizi, pak mine a ja furt balim :-)

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:36
Reakce na moora:

to jsou strašný sny a většinou je tam nějakej nepříjemnej rest ze současnosti, kterej člověk odsunul nebo vytěsnil :-D

Online Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:39
Reakce na Potrefenáhusa:

Mně se zdálo něco podobného. Uvědomila jsem si, že je konec června a já ještě nemám žádnou známku z češtiny a literatury. Takže mě určitě dneska budou zkoušet! Ovšem hned vzápětí jsem si uvědomila, že jsem vlastně nebyla za celý rok ani jednou na hodině a že ani nevím, v které třídě tu češtinu máme :) No a po zbytek snu jsem chodila po své někdejší střední škole a hledala svou třídu :) Školní a zkouškové sny se mi zdají často.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:43

Mne se cas od casu zdava, ze maturuju. Sedim na potitku, nic nevim, nervy a stres... a vzdycky ten sen skonci tak, ze si najednou uvedomim, ze uz maturitu mam, vstanu, s usmevem to oznamim komisi a v uplnem klidu odejdu  nekdy si v tom snu navic uvedomim i to, ze uz mam VS a ze uz nemusim studovat. Je to dost uleva. 

Offline Karja
44739 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:46
Reakce na Pinot Noir:

Mně se taky zdají poměrně často, přitom jsem nikdy ve škole problémy ani stres snad neměla. Zdává se mi třeba, že jsem zapomněla že studuju a přihlásila jsem se do práce, nebo nevim z čeho dělám státnice. Pak se probudim, oddychnu si, že už inženýr přece jsem.

Jo a taky se mi často zdává, že s někym chodim a přitom zapomenu, že už kluka mám:-D. To si taky pak oddychnu, že mám jen jednoho a toho správnýho.

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 21. června 2017 09:56
Reakce na Pinot Noir:

Jo, presne tak se mi to zda taky! Ze nemam jeste zadnou znamku i ty absence a ze nevim tridu :-)

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:03

Mne sa moc často nesníva, ale ked už, tak väčšinou vyleziem niekam hore na vysokánsky kopec a neviem zliezť dolu. Zostanem tam zúfalá na špičke kopca bez možnosti cesty dolu. 

49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:05
Reakce na Karja:

„Hele, Hanko, já ti musim něco říct. Já sem myslel, že teď spolu budem chodit, ale kluci z kapely mi řekli, že už jako…, že už jako jednu holku mám.“

49366 příspěvků moje polička 21. června 2017 10:07
Reakce na moora:

o balení se mi zdá dost často, ale teda bývá to katastrofickej sen, nějaká válka nebo něco, musíme zdrhnout z domu a vzít si s sebou ty nejdůležitější věci na přežití, konzervy, spacáky... a já furt nevim a počítám kolik vody unesem atak, no peklo... a tudle dítě přišlo ze školy měli branný cvičení(!!:-)) a prej co nejdůležitějšího s sebou při opuštění domu bereme? tak povidám, no řekni, co teda? a - papíry. řikám jaký papíry? no různý papíry, smlouvy atak tak to by mě fakt nenapadlo...:P

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 21. června 2017 11:32

Diky moc, dneska to potrebuju, do ted jsem fungovala na adrenalin, ale ted nejak dochazi...:-)

Jinak mate husty sny, mne se (az na par nocnich mur) zdaji sny docela hezke, nebo ty spatne milosrdne zapominam!