Vazne, nedelam si legraci, takhle to zrcadlo presne vypadalo - akorat ze ve snu to nebyla moderni koupelna, ale takova komora, a byl tam binec - jako hromady obleceni, proutene kose, nadobi, a tak. Ale ten ram je presnej, az me zamrazilo...
Stěžovací vlákno
Organizuju svatbu, mám na to necelý týden a už mi z toho hrabe. Postěžovala bych si víc, ale nemám čas!!! ![]()
Tak to je skoro strašidelné. Máme totiž ještě jedno, menší, ale rám skoro stejný. A to je odložené...v komoře!
Jednou z toho teda bude dětský pokoj, teď je tam ovšem harampádí!
Pekne prosím, pokial to zrkadlo nájdeš a bude fungovať, možem sa staviť? Potrebujem si niečo vybaviť tak 20 rokov dozadu. Ďakujem za kladné vybavenie žiadosti. s pozdravom,..........
Zrcadlo mám, ale Marge musí znovu usnout, aby zjistila, jak ho zprovoznit ![]()
@pinot noir to je skvělý i strašidelný zároveň!!
no tak to je výzva! nevadí, postěžuješ si pak, my ti schováme potlapkání do zásoby![]()
dost dobrý!
šmarjá a já se teď ráno vzbudila zborcená ledovým potem, že dneska dělám v 10 dopoledne státnice a vůbec nevím z čeho. Odehrávat se to mělo na Vypichu na konečný tramvaje ![]()
Ha, mne se obcas zdava, jak chodim zas do skoly, vysvedceni se blizi a ja jsem za celej rok neotevrela ucebnici
O Parfumanii se mi tuhle taky zdalo, nejaka blbost teda, uz jsem to zapomnela
A pak mivam sen, jak nekam jedu, furt balim a balim, nebere to konce, hodina odjezdu se blizi, pak mine a ja furt balim :-)
to jsou strašný sny a většinou je tam nějakej nepříjemnej rest ze současnosti, kterej člověk odsunul nebo vytěsnil :-D
Mně se zdálo něco podobného. Uvědomila jsem si, že je konec června a já ještě nemám žádnou známku z češtiny a literatury. Takže mě určitě dneska budou zkoušet! Ovšem hned vzápětí jsem si uvědomila, že jsem vlastně nebyla za celý rok ani jednou na hodině a že ani nevím, v které třídě tu češtinu máme :) No a po zbytek snu jsem chodila po své někdejší střední škole a hledala svou třídu :) Školní a zkouškové sny se mi zdají často.
Mne se cas od casu zdava, ze maturuju. Sedim na potitku, nic nevim, nervy a stres... a vzdycky ten sen skonci tak, ze si najednou uvedomim, ze uz maturitu mam, vstanu, s usmevem to oznamim komisi a v uplnem klidu odejdu
nekdy si v tom snu navic uvedomim i to, ze uz mam VS a ze uz nemusim studovat. Je to dost uleva.
Mně se taky zdají poměrně často, přitom jsem nikdy ve škole problémy ani stres snad neměla. Zdává se mi třeba, že jsem zapomněla že studuju a přihlásila jsem se do práce, nebo nevim z čeho dělám státnice. Pak se probudim, oddychnu si, že už inženýr přece jsem.
Jo a taky se mi často zdává, že s někym chodim a přitom zapomenu, že už kluka mám:-D. To si taky pak oddychnu, že mám jen jednoho a toho správnýho.
Jo, presne tak se mi to zda taky! Ze nemam jeste zadnou znamku i ty absence a ze nevim tridu :-)
Mne sa moc často nesníva, ale ked už, tak väčšinou vyleziem niekam hore na vysokánsky kopec a neviem zliezť dolu. Zostanem tam zúfalá na špičke kopca bez možnosti cesty dolu.
„Hele, Hanko, já ti musim něco říct. Já sem myslel, že teď spolu budem chodit, ale kluci z kapely mi řekli, že už jako…, že už jako jednu holku mám.“
o balení se mi zdá dost často, ale teda bývá to katastrofickej sen, nějaká válka nebo něco, musíme zdrhnout z domu a vzít si s sebou ty nejdůležitější věci na přežití, konzervy, spacáky... a já furt nevim a počítám kolik vody unesem atak, no peklo... a tudle dítě přišlo ze školy měli branný cvičení(!!:-)) a prej co nejdůležitějšího s sebou při opuštění domu bereme? tak povidám, no řekni, co teda? a - papíry. řikám jaký papíry? no různý papíry, smlouvy atak tak to by mě fakt nenapadlo...:P
Diky moc, dneska to potrebuju, do ted jsem fungovala na adrenalin, ale ted nejak dochazi...:-)
Jinak mate husty sny, mne se (az na par nocnich mur) zdaji sny docela hezke, nebo ty spatne milosrdne zapominam!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.