Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:32

Kdyby tak v tý chvíli napadlo člověka se na dotyčného sladce usmát a říct ."A to seš hodná, že ji umyješ". 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:38
Reakce na :

aha ... tak to je divné :-) ale vlastně máme v práci taky jednu takovou expertku, která uklízečkám a myčce nevěří... to já se naopak snažím každý den nezapomenou při odchodu odnést hrnek do kuchyňky, na stolech po kancelářích je totiž nesbírají a postarají se jen o ty, co jsou v kuchyňce ...

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:39
Reakce na :

Mně třeba trochu vadí skleničky myté v myčce, mají takový divný povrch, jako by na nich zůstávala nějaká sůl nebo leštidlo nebo něco. U mamky doma mám svůj oblíbený hrneček z keramiky a taky si ho myju jen ručně. Porcelán i kameninu do myčky normálně dáváme.

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:41
Reakce na :

Díky to se bude hodit 

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:49
Reakce na :

Ne, spíš je to jen pocit, že tak divně vržou. Vesměs je mi teda příjemnější nádobí myté ručně, ale zas jako kdybysme doma měli místo, tak tu myčku už dávno máme pocit nepocit. Že bych nějak s oblibou drhla hrnce, to se teda říct nedá. Nicméně ty schovávače hrnků chápu a oblíbený hrnek bych si taky radši myla sama ručně. Ono se tím i eliminuje riziko, že ti ho někdo rozfláká.

Offline MP Marge
6875 příspěvků moje polička 21. června 2017 14:54
Reakce na Pinot Noir:

Zrcadlo mám, ale Marge musí znovu usnout, aby zjistila, jak ho zprovoznit 

Damy, omlouvam se za zpozdeni, to vite, casovy posun! Zprovoznit zrcadlo u Pinot v koupelne ci v komore je velice snadne - proste se do nej naklonite, klidne jen celem, a ono vas vcucne.

Doporucuju vyhnout se stredoveku v ceskych zemich, neni o co stat! 

Online Karja
44743 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:04
Reakce na :

Hahaha, tak to snad neni možný. Ta zkušenost s nemytim nádobí byla z ČR? Já si neumim představit, že se někdo třeba naobědvá a nenapadne ho umýt si po sobě talířTady jsou teda experti, že si nandají jídlo z misky na oběd, ale tu myjí až společně se zbytkem. Ale i to mi vadí, že tam ta upatlaná miska od oběda straší x hodin. Kuchyňku používáme cca ve 40 lidech, tak to už bohužel chce vyšší hranici sebekázně a pořádku.

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:11
Reakce na :

Tak třeba je to památeční hrnéček vlastnoručně malovaný, ona ta malba na glazuře se strašně rychle v myčce ofláká - takhle se nám naštěstí na chalupě podařilo vyrobit z talířů s kýčovitým slováckým vzorem, které dala dědovi kdysi nějaká pratetička nebo sestřenice ze čtvrtého kolene, celkem ucházející talíře čistě bílé. 

Online Aranel
6624 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:16
Reakce na :

Já mám některý domácí práce celkem oblíbený, některý, který snesu, a pak největší peklo na zemi - mytí nádobí. 

Offline perchta
9 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:20

U nás v práci je nás na patře pět a půl a nádobí se v kuchyňce vrší třeba i týden a více. Jednou jsem celou tu hromadu vytáhla ven na linku, dala na ni cedulku s nakresleným prasátkem a nápisem "Umyjte si to po sobě, prosím". A když jsem šla za dvacet minut na wc, byla cedulka v koši a nádobí si tam (ne)vesele leželo dál

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 21. června 2017 15:27
Reakce na Aranel:

Největší domácí peklo je utírání prachu. Tak strašně to nesnáším, uááá.

A pak teda ještě drhnutí zaflákaných obkladaček za plotnou, to je taky děs. Ale na prach nemá ani zdaleka.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 21. června 2017 16:02
Reakce na Aranel:

mytí nádobí je fakt peklo. Ale s tou kolektivní myčkou už jsem taky zažila, že ji nikdo nebyl ochotnej vyndavat, takže stála myčka s umytým nádobím a kolem se vršil bordel

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 21. června 2017 17:45
Reakce na perchta:

Máme v kuchyňce též nápsis, že si má každý své nádobí umývat sám. Trvalo to dost dlouho, než si všichni zvykli, ale my jsme malá firma. 10 lidí na patře a uklízečka.  Na vyšetřovnách se střídáme, tak tam bych na stole nenechala nic a v kuchyňce nějak nevidím důvod, proč by po mně měl někdo umývat nádobí. 

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 21. června 2017 18:08
Reakce na :

Já si hrnek v práci taky začala mýt sama a schovávat si ho poté, co mi uklízečka dva rozflákala. Mám ke svým věcem docela vztah, navíc potřebuju hrnky obří, ale nevyhovuje mi lecjaký tvar, takže třetí už jsem nehodlala riskovat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 21. června 2017 19:27
Reakce na Pinot Noir:

vítejte do klubu obřích hrnků  pod půllitru vůbec nejdu!