Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:02
Reakce na moora:

Nejblbější je, že tam píšou, že po zaplacení máte kliknout na další, jinak se strhnou peníze ale nepřevede se ta změna doruční, jenže když kliknete na další, tak se objeví, že spojení vypršelo a tudududum..už sem tam poslala několik dvacetikorun a předpokládam, že zítra obdržím řekvapenej telefon jakto, že nejsem doma?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:16
Reakce na Ounz:

Na Slovensku zmena spoplatnená nieje. Naposledy keď som menila, kuriér sa to snažil doručiť, ja som mu slušne povedala že som zmenila doručenie do najbližšieho DPD pickup miesta a on slušne odpovedal, že to tam zavezie a môžem si po zásielku prísť vyzdvihnúť kedy chcem. :) U nás to môžem vyzdvihnúť v tých pickup miestach alebo si to nechať doručiť inokedy. Ani jedno nieje spoplatnené. Ja si DPD veľmi pochvaľujem. Najlepší dopravca na Slovensku. Alebo mám len dobrého kuriéra? Už si tykáme a keď vezie Cos tak sa len smeje :D

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:21
Reakce na paktofonika:

No já myslim, že je to i o lidech. Ale tohle to, že sem to změnila a stejně mi to dovezli a pak projistotu poslali zpátky bez dalšího doručení už se mi stalo, myslím i u ppl. Mám dost smůlu na to. Jen s Fedexem mám dobrý zkušenosti

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:23
Reakce na Potrefenáhusa:

lepší program a rozhodně ne jen s holkama :-)

Stěžuji si na své jemně pochroumané zdraví. Nemůžete mi doporučit někdo dobrého ortopeda v Praze? Nechci jít na operaci jen dle názoru jednoho, potřebovala bych se ještě poradit. Navíc ta operace má i předoperační vyšetření v narkoze a mě se to fakt nějak nechce absolvovat. Tak už nevim.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:26
Reakce na Ounz:

No ppl už nikdy, to si radšej dojdem po balík sama  Takisto Slovak parcel service. Tí mi doručovali zásielku z Mango. V piatok som objednala, v utorok to bolo v BA a z BA mi to doručovali 13 dní  Odvtedy som z Mango domov neobjednávala. 

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:27
Reakce na Potrefenáhusa:

lepší program a rozhodně ne jen s holkama :-)

Kdyby mě aspoň vyštípal ten můj, ale tohle jsou kamarádi, těm by můj program nejen s holkama byl asi ukradej. Jsou to trapáci, maj přijít, že chtěj někam vzít a poznat moje kamarádky...vůbec:-D

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:33
Reakce na paktofonika:

No, já už radši nic neobjednávam, ale ty Archives ..blbý dpdčko mě nutí nakoupit na Notino

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:34
Reakce na Karja:

Teď se v tom trochu ztrácím, děláte si z toho srandu nebo vám to vážně vadí?

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:37
Reakce na Ounz:

No ja sa tiež snažím všetko objednávať cez zásielkovnu a pod. No hlavne u zahr. eshopov to nejde. Tak ale mne Cos, Zaru a granule vozí DPD takže je to v pohode. Archives 69 potrebujem určite, len na notino sa mi to veľmi nepozdáva.  Včera som dostala kompliment na Archives 69. Som sa špúlila po zbytok dňa :D

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:40
Reakce na paktofonika:

No já už taky kompliment dostala..a zjevně poslední, protože vzorek došel a tohleto doručení vidím bledě. Ale hned zítra tam volám a hodlám mluvit ledovým hlasem 

Online Karja
44744 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:42
Reakce na Ounz:

No vadí mi to, ale umim si z toho udělat i srandu:-D. Jako z většiny věcí, co mi vadí. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:44
Reakce na Karja:

Já bych to vzala z tý stránky že je vlastně fajn, že tam nemusíte, protože bejt nekde 'nadpočetnej' jenom proto, že někomu bylo blbý vám to říct, je opruz. A spousta času pro sebe 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:44
Reakce na Ounz:

Ale tak hádam to nepošlú naspať nie? Alebo už sa ti stalo že nedoručili vôbec? Mne nie. Ja som teraz nahnevaná na jeden eshop s elektro. Objednala som si rýchlonabíjačku ale poslali mi obyč. Zbadala som to okamžite, rýchlonabíjačka má na sebe značku, a nezhodovalo sa číslo na faktúre a na nabíjačke. Písala som tam, odpísali že to mám poslať naspať a dodnes tvrdia že sa im nič nevrátilo 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:46
Reakce na paktofonika:

No, stalo se mi to se zásilkou z Manga, objednala sem si kalhoty na konkrétní událost a prd 

to s tím posláním zpět je teda opruz, já všechno zpátky posílám doporučeně a pojištěný, abych kdyžtak vyprudila poštu..

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:50
Reakce na Ounz:

No mne sa to veľmi nechce riešiť, čiastka nebola veľká, ale štve ma to. 

A nedoručenie zásielky by ma tiež štvalo. By ma zaujímalo kde sa stala chyba. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 22. června 2017 21:53
Reakce na paktofonika:

No, chyba v systému, nezaregistrovali změnu, tak sem tam volala, změnila to po telefonu a ani to nepomohlo, no a kurýr se asi naprdnul a prostě to hodil do nedoručeno a fičelo to zpět.

mně by to taky štvalo, z principu, ale tak aspoň že to nebylo moc drahý..

Offline coralline
2309 příspěvků moje polička 22. června 2017 22:38

V balerínách, který sem VČERA měla na sobě, dneska večer bydlel pavouk. Velkej. I s pavučinou.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 22. června 2017 22:53

Stezuju si, ze v belgickem Valonsku nikdo nemluvi jinou reci nez francouzsky. Turisticke pruvodce o Belgii pouze ve francouzstine, kolik domorodcu si je tu asi kupuje? Ze by se sem hrnuly houfy turistu z Francie? 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 22. června 2017 23:06
Reakce na Ounz:

Já mám s DPD většinou pozitivní zkušenost, ale asi je to opravdu o lidech- Jednou mi doručoval nějaký ňouma, který se neobtěžoval zavolat, jen mi poslal sms, že doručení nebylo možné, protože chybná adresa. Koukám do systému, adresa v pořádku. Tak mě to naštvalo a řekla jsem si, že si to s někým vyřídím alespoň po telefonu. Telefon byl jen na nějakou infolinku, kde to zvedl robot s tím, že mám zmáčknout 1, pak 2, pak 1 pak zadat 16 místné číslo zásilky a pak to položil. Když jsem 16 místné číslo zásilky zadávala počtvrté, vzteky se mi třásly ruce. Říkám si dobrá, alespoň přesunu zásilku do pick-up místa a vyzvednu večer. Sysém je dočasně mimo provoz, zkuste později.... Možná je dobře, že jsem se nikomu nedovolala, protože jsem byla už doběla a vylezlo by ze mě asi jenom něco jako Setapouch! a Sobí hnusec! Áááááá, blbý balík a i po půlroce mi to zvedá tlak.

Offline Janulik03
20297 příspěvků moje polička 23. června 2017 06:54
Reakce na Kokoska:

Tak nabudúce si píš, že ma máš vziať so sebou a máš to.