Dobrej zážitek
Stěžovací vlákno
V balerínách, který sem VČERA měla na sobě, dneska večer bydlel pavouk. Velkej. I s pavučinou.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To by byla moje smrt!
No ja sa tiež snažím všetko objednávať cez zásielkovnu a pod. No hlavne u zahr. eshopov to nejde. Tak ale mne Cos, Zaru a granule vozí DPD takže je to v pohode. Archives 69 potrebujem určite, len na notino sa mi to veľmi nepozdáva.
Včera som dostala kompliment na Archives 69. Som sa špúlila po zbytok dňa :D
Notino je ok, ja u nich nakupuju dost casto (veci k liceni teda prevazne), nikdy nebyl problem, ani s kvalitou. Ale je fakt, ze si to vyzvedavam v jejich pick-up mistech.
Uá! Ty už bych asi nikdy neobula.
Mne toto DPD s tým poslaním nazad spravilo už dvakrát. Jasné, že som si zakaždým sťažovala, už predtým som si na toho k nám prideleného kuriéra sťažovala pre iné veci no a vymenili ho nakoniec a tento nový je zlatý, takže ono je to asi dosť aj o konkrétnom človeku.
V balerínách, který sem VČERA měla na sobě, dneska večer bydlel pavouk. Velkej. I s pavučinou.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tss pavouk, já se jednou na chalupě obula do boty, do které mezitím vlezl slepýš
. Málem jsem z toho měla smrt. Od té doby se do každé boty dívám - kdekoliv
.

![]()
![]()

tady to by se nám tu myslim dost hodilo mít nafurt ![]()

Dostala som tik. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To sa mi stalo raz, u babky na prázdninách. Pavúk sa zabýval v mojej teniske
. Ešte teraz ma strasie keď si na to spomeniem...

Šiš ten je boží
Teším sa na ďalšiu stránku.
Ten smajlik me rozesmal nahlas, ten nema chybu ![]()

Myslim, ze ho nutne potrebujem mezi smajliky! :-D

ten je supeeer!
Já mám s DPD většinou pozitivní zkušenost, ale asi je to opravdu o lidech- Jednou mi doručoval nějaký ňouma, který se neobtěžoval zavolat, jen mi poslal sms, že doručení nebylo možné, protože chybná adresa. Koukám do systému, adresa v pořádku. Tak mě to naštvalo a řekla jsem si, že si to s někým vyřídím alespoň po telefonu. Telefon byl jen na nějakou infolinku, kde to zvedl robot s tím, že mám zmáčknout 1, pak 2, pak 1 pak zadat 16 místné číslo zásilky a pak to položil. Když jsem 16 místné číslo zásilky zadávala počtvrté, vzteky se mi třásly ruce. Říkám si dobrá, alespoň přesunu zásilku do pick-up místa a vyzvednu večer. Sysém je dočasně mimo provoz, zkuste později.... Možná je dobře, že jsem se nikomu nedovolala, protože jsem byla už doběla a vylezlo by ze mě asi jenom něco jako Setapouch! a Sobí hnusec! Áááááá, blbý balík a i po půlroce mi to zvedá tlak.
![]()
promiň
skúsim navrhnúť ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.