koupila jsrm si novou telovou podprsenku za hrisne penize, polozila si ji v koupelne,dcera na ni hodila plavky a jejich ruzove snurky do ni zapustily. Co ted?
Stěžovací vlákno
Je mi lito, ale vyhrava Kokoska. Jsme na zajezdu busem, nechala jsem se premluvit. Predevcirem a vcera vedro na chcipnuti. Prede mnou na sedadle smradlavy hovado, smrdelo to uz v Praze a po trech dnech se to jeste neprevliklo. Kdyz to zvedne pazouru a opre se o okynko, do ktereho jeste sviti slunce, je mi na bliti. Jestli zitra zase prijde v tom stejnym, asi uz to nevydrzim a neco mu reknu. Nebo ho mozna zabiju, mrtvola bude smrdet min a bude mit pripazeno.
Tak to vás lituju. Mně se udělalo blbě jen když to tady čtu.
koupila jsrm si novou telovou podprsenku za hrisne penize, polozila si ji v koupelne,dcera na ni hodila plavky a jejich ruzove snurky do ni zapustily. Co ted?
Poslat dceru na brigádu.
Drsný
Můžeš na něj " omylem" něco vylít ( třeba kýbl se saponátem) a bude nucen se převléct. Ale teda soucítím, v buse mi bývá blbě i tak, se smraďochem by to byla vražedná kombinace.
On je celej nejakej ducha mdleho, hlavne ho zajimaj stada skotu, to se nahlas raduje, kdyz vidi. No jestli je zvyklej na Eau d'kravin, tak mam asi smolika.

tohoto potřebujeme do vlákna "zeman". nutně ![]()
použít odbarvovač nechtěně zabarveného prádla! ale honem! do té doby namočeno. já si tak zachránila bílou podprsenku od červeného trička.
Nas smradoch pry opravdu neni uplne mentalne v poradku, nekdo ze zajezdu ho zna. Ovsem kdyz je schopny samostatne jet na zajezd, sam se pohybovat v cizich mestech a vratit se vcas k busu, mohl by se umet obcas i prevleknout. Bohuzel tuto potrebu asi uplne nema a neuvedomuje si to. Takze ho budu muset nechat zit a nejak to vydrzet. ![]()
Oops. Co si vzít něco pod nos a čuchat? Ideální by byla máta, kytičku máty rozdávali třeba i v Maroku v kozelužnách, a to byl sakra smrad. Ona nejen voní, ale mátová silice má dobré účinky na rozbouřený žaludek. Ale v tvém případě vlastně cokoli, co má šanci ten puch přehlušit.
Na tohle je úplně nej 'tygří mast' ta přebije i mrtvolný smrad (kdyby snad Kokoska byla radikální v řešení tohoto problému)
No dobře, ale je to vo prsa (ta výhra).
Předpokládám, že zapařené hovado rovněž patří k odpůrcům chladnějšího průvanu? Kdysi jsem taky absolvovala něco podobnýho, města v Toskánsku v červnu... to snad ještě nebyla ani klimatizace ![]()
Já mám čerstvou zkušenost se smraďochy z Rudolfina tento týden. Když jsem procházela řadou na své místo, tak jsem se dost divila. Ano, venku bylo vedro, ale to nikoho neomlouvá. Vrchol pro mě byla mladá a hezká slečna, která seděla vedle mě. Na sobě docela elegantní šaty, ale smrad strašnej. Podle mě je má jen do divadla, takže nepovažuje za nutné je pokaždé prát. Takže starý pot se v těch třiceti stupních pěkně rozjel. A navíc si hned na začátku sundala koženkové lodičky, tak tomu přidala grády. Moje sestra se mě pak ptala, jestli mě taky rušilo, jak tomu chlapovi za náma smrděly nohy... Když jsem jí řekla, že to bylo to křehké stvoření vedle mě, nechtěla tomu věřit...
"Nebo ho mozna zabiju, mrtvola bude smrdet min a bude mit pripazeno."
![]()
A čo sa divíš, že jemdlého ducha, keď celý život žije v takom smrade, to by omráčilo každého!
Náhly ambush z niekoľkých strán ozbrojených deodorantami by nezabra
l?
ro zhodne vyhravas:-( ovsem ja bych nevahala pozadat ridice at s tim neco udela. pasazer obtezujici ostatni zapachem muze byt prece vylocen z prepravy. tudiz by ho mohl upozornit ze pokud se neumyje a neprevlikne tak dal nejede. trvala bych na tom. ja tyhle smradochy snasim hrozne tezko
To by byla moje smrt!
Nepřežil to pavouk (omlouvám se všem, kdo pavouky soucitně vynáší ven, ale bylo to buď on nebo já). Naštěstí jsem si ho všimla, protože jsem ty boty šla vyčistit. Z představy, že bych si je bez koukání obula, mě polívá studenej pot ![]()
slniecko Ten smajlík je naprosto přesnej, taky ho tady potřebuju.
Tohle je hrůza, občas mě překvapí co všechno si lidi myslí, že se nemusí prát nebo čistit..nemám ráda tyhlety zatuchlý smrady. Rozdíl mezí 'zapotila sem se v 35*C' a 'už to nosím dva roky a ještě sem to neprala' je ale naprosto zřejmej..a teda boty si zprincipu na veřejnosti nesundávám, je to neslušný, bez ohledu na zápach/nezápach. Ale v koženkových lodičkách to musí být maso.
No to je podes, ja som tak sedela v narvanom metre vedľa strašne smradľavého chlapíka. Nešlo si odsadnúť a nešlo sa vlastne ani nikam pohnúť. Nohy mu smrdeli cez topánky, tie veci, čo mal na sebe nepral podľa mňa nikdy. Ako vonku bolo asi 30stupňov a v metre asi 40 (v tých starých nie je klíma...), ale ten zatuchnutý smrad nevyprodukoval zapotením sa v teplý letný deň. Fuj
A pripájam svoju sťažnosť, je sobota a ja som musela ísť do práce vpustiť dnu firmu na hubenie molí čo máme v kuchynke. Okrem toho, že je na strope kopec molí, našli sme s kolegom kukly a larvy v niekoľkých baleniach ovsených vločiek v skrinke... To ma vyliečilo z ovsenej kaše na raňajky na určitú dobu ![]()
Ech ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.