Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. června 2017 11:09
Reakce na :

ani když je na výběr mezi dpd a českou poštou? (která zásilku z toho jednoho konkrétního shopu (jde to z německa přes depo v ústí nad labem) dovezla už dvakrát poškozenou, z toho jednou jsem musela pro zásilku osobně na poštu a převzít ji v reklamacích? (20 kilo kočičího a psího žrádla, takže rozbití krabice nevadilo, nic se naštěstí nevysypalo) - jinak my máme v práci s touto konkrétní pobočkou český pošty taky pár vtipných zkušeností, kdy nám třeba párkrát vrátili zásilku ze zahraničí jako nedoručenou (přitom máme nonstop vrátnici, která zásilky přebírá), přepisuje nám neustále adresu na balících (sídlíme ve dvou budovách), já občas nosím na poštu nějaký zásilky k hromadnýmu podání přes zákaznickou kartu - cca v 5 případech z 10 narazím na nějakýho zaměstnance, kterej o tom v životě neslyšel a ptá se mě, co má dělat...)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 23. června 2017 11:10

Smajlík je super, taky mě rozesmál, akorát takhle ve velkým se mi z něj trochu dělají mžitky před očima :-).

A k tématu, jdu si postěžovat, že trochu začínám hrabat o dno. Poslední dodělávky domu se pořád vlečou, takže se se ještě nemůžeme vrátit domů, v pondělí mám ještě jednu poslední zkoušku, na kterou se vůbec necítím, a aktuálně pomáhám  s péčí o tchána s Alzheimerem. To je ještě vylepšený 70kilovým psem za dveřma, kterej má poměrně jasnej názor na mý dva ani ne poloviční vevnitř, takže pořád musíme hlídat, aby se k sobě nedopatřením nedostali. No, a do toho mám vlastní práci.

Nic z toho není nezvladatelný, ale dohromady je toho nějak hodně, konec dalších 14 dní v nedohlednu.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. června 2017 11:26
Reakce na Zina:

budúce si dám pozor na zmenšenie...

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. června 2017 11:33
Reakce na :

no jo, ale když to tady čtete a přidáte ještě PPL, tak když se to dobře sejde, jsou na pytel úplně všechny. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 23. června 2017 12:38
Reakce na Potrefenáhusa:

PPL uz nikdy. Nezabudnem na ten zimný podvečer ked som sa musela peši trepať do brnenskeho depa PPL a potom tú istú cestu naspäť absolvovať s pekárňou pod pazuchou.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 23. června 2017 13:45
Reakce na :

Skvělý! Moc ti fandím. Takhle zvenku to na mě působí, že nemáš co ztratit. Buď si vydupeš slušný zacházení tam, kde jsi, nebo máš možnost jít jinam. To taky může být rozdíl mezi tebou a tvou "sokyní". Stáli by o ni jinde? Třeba jí dojde, že se vlastně nemá až tak špatně a přestane prudit.

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:03
Reakce na :

no tyhle typy mají většinou dost nulovou sebereflexi, takže se z toho nedá předpokládat, že vám dá pokoj, pokud teda dostane příležitost

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:30

Neviem,či sa sťažovať alebo som niečo nepochopila.Chcela som objednať nejaké veci s feelunique.com.Najprv mi to ukazovalo,že doprava je zdarma,ak nakúpim  za takú a takú cenu.Plus mi nabehlo,že ak u nich nakupujem 1x,budem mať extra 15% zľavu,ktorá sa automaticky uplatní pri platbe. Nahadžem veci do košíka,cena raz taká,ako požadovaná za prepravu zdarma a.....

Nič...Mám zaplatiť za dopravu,ktorä bude údajne zdarma,až keď miniem o necelé 2€ viac,a sľubovaných 15% z ceny tiež nikde 

Nejaké skúsenosti s nákupom na tejto stránke?

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:31
Reakce na :

To je zajímavé prozření šéfa. Nesjíždí po večerech parfumánii?

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:38
Reakce na pecka:

Ja od nich občas nakupujem a bez problémov...hej pôvodne mali poštovné úplne zdarma, teraz až nad nejakú sumu, ktorá ale nie je nejaká horibilná. S tou zľavou...nepožadujú náhodou registráciu?

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:38
Reakce na :

Gratuluju k prvnímu dílčímu vitězství, snad nebude Pyrrhovo.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 23. června 2017 14:44
Reakce na slniecko:

Majú na stránke,že nad 15€ je delivery zdarma.Ked idem platiť,je z toho,že až nad 40€ zdarma.Čo sa týka registrácie,vyplnila som email a napísalo mi to,že zľava bude automaticky uplatnená pri platbe.A nič.Ako nie je to horibilná suma,ale ide o princíp.Nalákam zákazníka na niečo a potom mu zo sľubovaného nedám nič  dám tomu ešte jednu šancu.

Edit:tak už mi to píše,že nad 40€ je doprava zdarma.Tak si tam ešte niečo prihodím 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. června 2017 15:46
Reakce na pecka:

To je divné...mne vžy tých 15€ fungovalo, ja si väčšinou beriem len šampón+ kondicionér od Jason a vychádza to...idem to skúsiť hodiť do košíka...

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 23. června 2017 15:51
Reakce na pecka:

No je to tak ! Asi to zdvihli, ale neodstránili zo stránky ten nápis...v podmienkach už majú vypísaných 40...ma štvú...

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 23. června 2017 18:01

Takže.

Conversky jsem měla na sobě dvakrát, přičemž jsem nesčíslněkrát omdlela bolestí... ne, na těch malíčkách prostě nepovolej. Stačilo.

Birkenstocky mi pro změnu zdevastovaly nárty. Vycházka proběhla jedna. Rovněž stačilo.

Obojí zkoušený snad hodinu v obchodě... a teď se s nima půjdu projít leda tak k popelnici.

Dále mi dnes objednanej instalatér, kterej původně vůbec neměl čas jindy než přesně ve tři, volal ve třičtvrtě na dvě kde jako jsem, že stojí před barákem... aby mě ve finále oblažil sdělením, že tohle (protékající) WC, paninko, se musí celý komplet vyměnit... a za odbornou radu mi laskavě účtoval pouhý pětikilo cestovnýho.

A soutěž o největšího chudáka na celým světě vyhrává...