Stěžovací vlákno
Toho chciiii!
Som sa nahlas zasmiala, tohto smajlíka potrebujem nutne do telefónu!
Z tej firmy nakoniec neprišli. Práve som im volala a vraj nám poslali dnes ráno mail, že ich technik mal nehodu a je v nemocnici a na dnes sa hubenie molí ruší
Ide ma poraziť. Ak je to pravda, je mi toho chudáka samozrejme ľúto, ale ja som žiaden mail nedostala a trepala sa sem ako blbec v sobotu cez celý Londýn... Ach jo. Idem si spraviť náladu nakupovaním aspoň
Dneska se ochladilo a smradoch aspon obcas na opet totez (!!!) nasadil mikinu, ktera byla citit pracim praskem. Chanel si na blbouna placat nebudu, mam vlhcene ubrousky, ktere hezky voni, tak si utiram ruce a inhaluju, kdyz uz se to neda vydrzet. Zitra uz se vracime, ale docela mi to pokazilo dojmy.
Toto je tá správna veľkosť, tú som hľadala
!!!
Dnes jsem udělala pokus o vyčištění béžové kabelky z broušené kůže. Použila jsem čistící pěnu, která má být vhodná na všechny druhy kůží, včetně broušené. A výsledek? Na kabelce je snad ještě více fleků + ohraničené mapy od čištění a ta ušpiněná místa se nevyčistila vůbec. ![]()
Tak teď už ji rovnou mohu hodit do pracího prášku, protože horší už to nebude.
Já jsem měla čistící pěnu z Humanicu a byla jsem s ní spokojená. Minimálně teda čistila, používala jsem jí teda na hladkou kůži, ta na mapy asi nebude tak náchylná. Nějak se to vytírá pak hadříkem snad? Věřím, že jsi postupovala dle návodu, snad ti to ještě nějak pustí:-).
Já jsem před časem zkoušela vyčistit oranžovou semišovou. Dopadlo to úplně stejně. ![]()
Večer som stúpila na včelu. Okrem toho, že to chudinka neprežila, tak nie preto, že by som ju rozpučila, ale že mi nechala v prste žihadlo. Teraz tu skučím, lebo mám nohu po kotník ako tvrdý balón, jediné čo som obula, sú domáce žabky. Chcem byt doma a naložiť nohu do vína. ![]()
Nafukovací bulík, kterým jsem se tu nedávno chlubila v nákupním vlákně, je na dva kusy. Byla tu kamarádka s dětmi a ty si "hrály" :( Další škody vyplouvají postupně.
Mám čistící pěnu Collonil a postupovala jsem přesně podle návodu. Na závěr, po zaschnutí přišel na řadu ještě gumový kartáček a nic.
To naštve, co? No, ta moje byla stejně obstarožní, jen má oblíbená, tak jsem jí chtěla dát ještě šanci.
To mi připomíná, jak kdosi jednou psal o lednici objeté pětikorunou. A taky milou návštěvou:-D. Budete kupovat jiného?
Coze?
Kamarádka se nabídla, že ho koupí, tak jsem řekla, že ho nejdřív zkusím slepit. Ale poté, co vypluly další škody a co mi ještě řekl muž, že po nich musel řešit (např. klimatizace v patře přenastavená na 30°C!), mám chuť se na to vyprdnout a říct jí, že chci nafukovačku novou.
tyhle skodici navstevy jsou peklo. jediny reseni je nezvat
To zvládli za jedno odpoledne?
já měla jen použitou plínu na lince.
Taky mám čistící pěnu, koupenou v Humanicu, čistím s ní boty i kabelky a nikdy mapy neudělala ![]()
Ach jo, v tomhle nikdy nevím, jak se zachovat a co velí mateřská etika - někdo mi nabídne uhradit věci zničené jeho dětmi - vzít si to nebo dělat, jako že se nic nestalo, protože i moje dítě by u nich mohlo něco zničit?
Mám jednu kamarádku, jejíž děti jsou jak likvidační četa. Pokud to jen trochu jde, potkáváme se zásadně venku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.