Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 15:39
Reakce na Lilly_Ku:

tip asi nemam,ja sem plazovy povaleca rada sem na pevnine u velkeho mesta kvuli nakupovani.

Ale Kreta je krasna,jen hodne vetrno,ta lefkada mne okouzlila,ale myslim si,ze v Recku se neda slapnout vedle a uzijes si to kdekoliv.

Offline Sweet Potato
40479 příspěvků moje polička 29. června 2017 15:53
Reakce na Lilly_Ku:

Kréta je na turistiku úžasná, planina Lasithi, soutěsky na jihu (ne nutně jen Samaria), úplný východ ostrova...ach

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2017 17:43

Sťažujem si na cyklistov. To že jazdia meter od kraja prežijem, že na riaditkach majú častokrát povešané harampádie prežijem, že sa obiehajú traja navzájom prežijem, aj to keď idú traja vedľa seba ešte nervózne preglgnem. 

Dnes som skoro zrazila pani. Odbočovala z protismeru a križovala mi cestu. Ja samozrejme na hlavnej ona sa mi už rútila do cesty. Som zabrzdila a hlupaňa mi ešte vynadala. 

Fakt ma štve že väčšina cyklistov neovláda ani základy cestnej premávky.  Štve ma že  sa ani nepozerajú okolo seba a rútia sa mestom štýlom: však už to akosi dopadne. Štvú ma rodičia ktorí jazdia s 6 ročnými deťmi po ceste. 

A štve ma, že mesto buduje "cyklistický" chodník na ceste cez celé centrum miesto toho aby išiel mimo cestu.

Offline Fakirka
2226 příspěvků moje polička 29. června 2017 17:53
Reakce na Lilly_Ku:

Na Krétě jsem byla tak 4x. Doporučuji Plakias. Klidné malé město, do kterého vedou dvě přjezdové cesty a obě krásnými soutěskami. Jedné jsme říkali Orlí, létali nad ní totiž orli a jednou se jeden snesl skoro až ke mně. Dost mě vyděsil. Je tam ale obzvlášť větrno.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 17:55
Reakce na paktofonika:

ano to vsechno a jeste vic!Oni si totiz mysli,ze muzou vse a k tomu zadne pojisteni!

Takze kdyz nam cyklistka napalila do auta a cele zdemolovala bylo naprosto sileny z ni neco vymoct.A nakonec to byla smesna castka na kterou jsme cekali rok.

A cyklisti na chodniku je taky silenost.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:16
Reakce na Zarinya:

To je otras.  Mňa hlavne naštvalo, že tam na mňa uprostred križovatky ešte kričala. Si vôbec tí ľudia neuvedomujú že čo sa môže stať. Ja v strese, neviem si predstaviť, že by som niekoho zrazila. Určite by som mala zlé sny do konca života.

A ešte ma vedia pobaviť cyklisti so sluchátkami. 

Offline RoSa
10185 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:20
Reakce na paktofonika:

a taky je moc príma, když ti před nosem vyrazí cyklista po přechodu pro chodce

já bych jim za takovýhle přestupky brala řidičák - pokud ho maj´

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:38
Reakce na paktofonika:

jo,nejlepsi jsou lidi co neco udelaji a jeste nadavaji!

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:40
Reakce na RoSa:

ja bych prodavala ke kolu i pojistky,protoze kolar dokaze nadelat opravdu dost skody i na zdravi.

Ale v Nemecku jsou dost hajenyjakoze cisty vzduch.

Offline RoSa
10185 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:47
Reakce na Zarinya:

no tak to se pak neřeší z povinného ručení, ale z pojistky na odpovědnost v občanském životě

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 20:55
Reakce na RoSa:

no my meli vylozene pech!Zenska pres 50let,Nemka,ZADNA pojistka!ani na domacnost jinak by to slo z toho.

Muz stal u prechodu a poustel dva kolare,najednou rana a zenska mu pristala na aute,Rozbite predni sklo,promackla haupna,od kola obouchany naraznik plus oboje dvere.

Nastesti mel ty dva kolare jako svedky,protoze byla tendence kolarce nadrzovat.

Nejdriv nam i telefonovala jeji dcera a ze by to zaplatila,jenze kdyz to videla a slysela castku tak uz se neozvala.S zenskou jsme se rok tahali u soudu a stejne celou castku nedostaly.Bylo to nove auto mesic po splaceni liesingu.

Offline RoSa
10185 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:02
Reakce na Zarinya:

lidi to hodně podceňujou ... takovejch případů já znám! 

Offline Potrefenáhusa
38899 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:05

Jelikož jsem videla jezdit na kole moji hodne dobrou kamarádku,tak se tady těm historkam vubec nedivím,spis se divím,ze se dožila dneska - nema řidičák a vubec netuší,ze existuje přednost zprava,nezná značku pro jednosmerku,ani přednosti při odbočování...

a jak neřídí,ani netuší,jaký kulový je nekdy z auta videt,jak dlouhá je brzdna dráha, ani jak křehce ten cyklista vedle auta vypada

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:08
Reakce na Potrefenáhusa:

to mi pripomina meho byvaleho nez si udelal ridicak. a pak jezdil s mokryma papirama jako prase, odstup minimalni, pac ma prece reflexy z te formule na PC. 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:10

jinak fakt potrebuji potlapkat. jak jsem psala vedle, jsem doma 14 dni a obe deti byly ve skolce a skole jednou (jedna uzeh, druha uzeh - vzdy je mel na starosti nekdo jiny nez ja  a nedohlidl na cepice a piti, navic ve skolce se objevila spala). zitra jsme meli vsichni vyrazil na vikend do kempu s tim, ze muz se bude v pondeli vracet do prace. vcera melo male dite nejakou rotavirovou infekci, dnes je samozrejme v poradku a muz ma 38C (navic je chudak v praci a neni tam nikdo, kdo by tu praci za nej udelal). rusit to uplne nechci, nez sedet v Praze, lepsi ten kemp. takze zitra s nima pojedu sama budu tise doufat, ze mi to taky nerozjede. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:12
Reakce na RoSa:

jaky lidi?

Myslim jaky lidi to podcenujou?kolari?No,proto bych jim davala pojistky povinne,oni by pak taky jinak jezdili.

Offline viktorka_od splavu
49371 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:12

připojuju se ke všem steskům na cyklisty a ještě znovu si odfouknu nad těma cyklistkama co přesedlaly na motorku, uaaa, se to množí:-( a jelikož si ji pořídila i kamarádka že jako v létě do práce místo auta tak to mám skutečně potvrzený - hnedka zkraje si podjela auto zprava cyklopruhem a samozřejmě kolize a to řídí... jenže na motorce se sama přiznala že se chová jako na kole

Offline viktorka_od splavu
49371 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:14
Reakce na continuity:

chjo tlapkám... a neni teď u vás na kemp moc mokro? tady teda furt frčí ty úžehy:-(

Offline Kokoska
35017 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:21

Stěžuju si, že díky dnešnímu dešti mi teče voda z lustru. No, teď už teda jen kape. Prohlídnout střechu přijdou v pondělí odpoledne, tak doufám v suchý víkend, i když předpověď to úplně neslibuje.

Offline RoSa
10185 příspěvků moje polička 29. června 2017 21:23
Reakce na Zarinya:

nerozumím dotazu...

jo aha - tak můj edit po Tvým editu:

nejezdili by líp - naopak!

myslela jsem jakože to pojištění odpovědnosti v obč.životě je fakt dobrá věc, i pro kolaře (hlavně teda pak taky pro ty poškozený, samozřejmě)