Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 04. července 2017 18:45

Jdu si taky postěžovat. Mám dovolenou, plno plánů na výlety a návštěvy a moje desetileté dítě chytlo pásový opar

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 04. července 2017 19:33
Reakce na KiKi07:

Uaaa, bozatko, jak k tomu prislo? Resp.asi se tomu da prijit jednoduse, ale spis to maji starsi rocniky, oslabeny bez imunity atd. 

At je to brzy dobry. A davejte zinek, ten pry tyhle viry dost nemaji rady. 

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 04. července 2017 20:51

V podvečer jsme zašli s manželem na pivko. Vypila jsem dvě malé Plzně. Při odchodu mi pod hospodou ujela na kameni noha a já se rozplácla vprostřed cesty.. Jestli mě někdo viděl.. moje žákyně, která je tam na brigádě.. 

Mám odřenou ruku, koleno, bolí to, štěrk zadřený  v levé ruce, kalhoty od krve a už je nestačím vyprat. Zítra obří oslava 2 x 50 a 1 x 60 a pozítří letím.. Teď už jen netrefit letadlo a mám to komplet. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:28
Reakce na palahniukowa:

Mám radost i za tebe, že matka dala pokoj a je ti líp!

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:30
Reakce na KiKi07:

Chuďátko, prý to dost bolí :(

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:35
Reakce na Pavlena:

Absolutně netuším. I paní doktorka se divila. Musí baštit 5 tablet denně, mažeme to Tea tree olejem, cpe se béčkem, snad se jí brzy uleví. Ale ono jí to prý nebolí, jen svědí.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:40
Reakce na KiKi07:

jj u dětí to tak bolestivý nebývá. dcera taky takhle měla, neštovice totiž chytla jako hodně malinká a asi se uplně dobře nevyvinula imunita, takže když pak ve školce řádily,  tak se jí místo nich vyrazil ten pásák:-( návštěvy rozhodně ne - je to nakažlivý

jo a i když bere herpesin (asi?) tak i mazat můžete mastičkou herpesinem

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:50

Ano Herpesin. Díky za radu. Ještě že to není infekční přes síť :) to bych se tu nemohla vykecávat :)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:52
Reakce na Dadoo:

chudatko, ale kym vyrasties, zahoji sa ;-) to mi pripomenulo, ako som minule vesala pradlo vonku na snuru a 3x (!!!) som pri tom spadla/potkla sa, lebo ako som pozerala hore na snuru, nevsimla som si tie obrie diery, ktore vyhrabala Zuna. ked ma videli susedia, no museli si mysliet, ze som snad opita, ked ani na nohach nedokazem stat - na prave poludnie 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:53
Reakce na KiKi07:

Jo, jo, Herpesin a tekutý pudr. Taky jsem měla tu čest. Než se za tři dny vyrazily puchýřky, nemohla jsem bolesti spat. Opar mě tehdy nenapadl, myslela jsem, že selhávají ledviny ( i když to prý neboli). A to jsem to měla ještě mírné, doktorka říkala, že hospitalizace je celkem běžná. Nedrbat a vydržet! Ale je to děsný vopruz, soucítím s oběma.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:55
Reakce na KiKi07:

Ano Herpesin. Díky za radu. Ještě že to není infekční přes síť :) to bych se tu nemohla vykecávat :)

Tady v komunitě už se lecos přes síť přeneslo (třeba vši a tak), stačí jen myšlenka .

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 21:55
Reakce na slniecko:

Kokoska a nonemy dakujem :-) budem si dlho pamätat, ako mi toto forum otvorilo oci a poskytlo podporu v case nudze.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 04. července 2017 22:39
Reakce na palahniukowa:

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 04. července 2017 22:39
Reakce na Dadoo:

V podvečer jsme zašli s manželem na pivko. Vypila jsem dvě malé Plzně. Při odchodu mi pod hospodou ujela na kameni noha a já se rozplácla vprostřed cesty.. Jestli mě někdo viděl.. moje žákyně, která je tam na brigádě.. 

Mám odřenou ruku, koleno, bolí to, štěrk zadřený  v levé ruce, kalhoty od krve a už je nestačím vyprat. Zítra obří oslava 2 x 50 a 1 x 60 a pozítří letím.. Teď už jen netrefit letadlo a mám to komplet. 

Jop. Potlapkávam.

Tomuto hovorím, že keď chcem niekoho stretnúť, stačí vyliezť na ulicu nenamaľovaná.

Skoré zahojenie prajem.

Online Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 05. července 2017 09:33
Reakce na palahniukowa:

Dočítám, chechtám se a mám hroznou radost! Užívej si klidu a volnosti a matinka ať si užívá kolouška (a on ji)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. července 2017 12:53
Reakce na rysamona:

Bohuzel no.

Achjo :(

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:51
Reakce na palahniukowa:

No to je teda vývoj  Že si matka našla přítele se nedivím - hysterky bývají pro chlapy docela přitažlivý. Pro ty normální ovšem ne dlouho, takže se dá očekávat, že to nebude mít dlouhýho trvání a miláček opět objeví krásu rodinného přístavu (bude-li ještě fungovat)  A pak bude moc dobře, že se k tobě otec přistěhoval, to už se vás zhrzená a opuštěná neodváží otravovat 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:53
Reakce na Dadoo:

Alkohol je metla lidstva 

Letadlo trefíš, já ti věřím! 

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 05. července 2017 13:56
Reakce na barbucha:

Alkohol je metla lidstva 

... ale jednotlivci neuškodí!!!

(nedopsala´s to celý)