Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:55
Reakce na palahniukowa:

Promiň, ale .

Obecně na tom nic hrozného není, tak si našla mladého milence, však v pohodě. A vlastně co jiného ona jako svatá žena, které se dějí tato příkoří, vlastně mohla dělat jiného? Partner utekl, děti se s ní odmítají stýkat...vy jste ji k tomu vlastně dohnali ! Představuji si tvou máti, jak by se asi tvářila, kdybyste se v té situaci na terase potkaly a . Tohle fakt nevymyslíš.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:56
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu poznas take prislovie, ze ked vtacka lapaju, pekne mu spievaju...? ;-)

a tieto vystupy obsahujuce skakanie z balkona, hadzanie pod vlak a pod. poznam, to je pre hysterikov priznacne. tam plati, ze ak clovek s hystorionskou poruchou osobnosti hovori o samovrazde, tak ju nevykona - na to sa ma prilis rad, casto je to kombinovane s narcizmom. tam pomaha len jedine: chces sa zabit? fajn, tak chod, nech sa paci. ale v tom emocnom vypäti som to povedat nezvladala ani raz, nemala som na to odvahu a bala som sa, co keby... volat sanitku a policiu je dobra rada, ale tam som sa, popravde obavala toho, ze by matka prisla o pracu (relativne male mesto) a mala by som ju a krku do konca zivota. dokumet vyhladam, znie to zaujimavo.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:58

Asi jsem něco podělala v práci. Ale nevím co, protože jsem něděla nic jiného, než co tu rutinně dělám už roky. Kolega, který by mi mohl pomoci je na dovolene mimo signal. Dalsi dva vzdalenejsi kolegove, kteri by mi mohli poradit rovnez dovolena.

A to jsem potrebovala pres svatky pracovat.

Tak tu sedim, klepou se mi ruce, chce se mi brečet a nevim co s tim. Aspon se vypsat

Po trech tydnech nonstop prace vcetne vikendu uz si asi vybralo svoji dan.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:00
Reakce na Krehutka:

ze dohnali  len sa smej, ja sa smejem tiez :-D kym mozem  a aby to nevyznelo nejako blbo, nech si kazdy randi a zije s kym chce bez ohladu na vek, pohlavie, minulost, buducnost... atd., mna fascinuje len ta moja matka :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:06
Reakce na Lama_z_Lana:

mari sa mi to, alebo naozaj pracujete v lekarni alebo ste lekarka? fakt som mozno popletena, pardon 

verim, ze ste nepokazili nic, co by sa nedalo vyriesit (aj ked mam trosku hororove scenare v hlave s ohladom na tu lekaren...). hned, ako to bude mozne - dovolenka. drzim palce, nech vam s tym cim skor niekto pomoze. ale aspon potlapkavam a drzim palce!

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:08
Reakce na Lama_z_Lana:

soucitim a drzim pesti, at se ti to povede vyresit. a pak si dej co nejdriv oraz!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:10
Reakce na palahniukowa:

Díky :)

Lékarnice jsem vystudovaná, ale nevěnuju se tomu. Takže se naštěstí nejdená a ničí zdraví nebo život (možná teď jen o ten můj, tss). No zkouším tomu přijít na kloub, což vyžaduje notnou dávku čekání, který mě nějvíc ničí.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:26
Reakce na :

Já potřebuju hlavně toho "nedostupného" kolegu. Už jsem skošela volat i jeho kamarádům, co tam jsou s ním, ale signál nemá ani jeden. Grrrr.

Sem chtela udelat pro nekoho neco navic a tak se mi vratilo, pres noc se proste neco pokazilo. Achjo, Achjo. Ted neco zkousim, ale to cekani je fat hnus. Cekani a modleni :D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:33
Reakce na :

Právě. Nejhorší je, že jako prvotřídní stresař na to teď nedokážu přestat myslet, než se vyřeší. Což může být půl hodiny, dva dny, měsíc.

Přestal mi fungovat jeden komponent od přístroje, který jsem včera odpojila, abych mohla přes něc pro někho něco naměřit a ráno už se ten komponent nenahodil. Dělala jsem to takhle už tisíckrát. Asi jsem už jenom příšerně přetažená. Blbý je, že před tím byl celej stroj z jiných technických důvodů 3 měsíce mimo a mám tu tudíž spoustu restů a deadlinů.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:40
Reakce na :

Jsem to doeditovala, právě že honí :/

Ale děkuju za reakce, musím říct, že se tak při tom čekání na zázrak celkem uklidňuju :)

Online Kokoska
35019 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:42
Reakce na Lama_z_Lana:

Nejde zavolat nějakého technika? Nebo je to právě ten nedostupný kolega? Tyhle pracovní stresy znám, několikrát se mi stalo, že jsem chtěla upravit něco někomu v nastavení programu a rozhodila jsem to tak, že jsem musela počkat na kolegu a jeho pomoc. Já na nervy, klient naštvaný, kolega v pohodě, vysmátý a "času dost". Naštěstí už dělám něco jiného. Tak držím palce, ať to dobře dopadne!

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:43
Reakce na palahniukowa:

Jen abychom si rozuměly, směju se té situaci a celkovému tragikomického vyznění. Tvé matce se smát nemůžu, protože ať už je jaká chce, pořád je to tvoje matka a nedovolila bych si to kvůli tobě. A jsem ráda, že máš teď trochu klidu a můžeš se věnovat sobě.

Offline viktorka_od splavu
49372 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:43
Reakce na Lama_z_Lana:

jestli on to neni signal ze s tim mas aspon na pul dne prastit a jit se treba projit nebo na koupak:-)(nevim jaky mate pocasi) honi nehoni, kdyz to nejde a nejde o zivot...

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:46
Reakce na palahniukowa:

Už si živě představuji, jaké tóčo rozpoutá paní matka, až koloušek procitne a bude chtít vycouvat.. Myslím, že rozvod je zaručen  A ty se drž :-)

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:46
Reakce na Lama_z_Lana:

Podle popisu to spíš vypadá na technickou poruchu toho přístroje, jestli byl předtím 3 měsíce mimo provoz, tím spíš. Prostě jsi jen byla poslední, který jej použil, to je náhoda, ne tvoje chyba. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:49
Reakce na Krehutka:

Na technika myslím, pokud to nerozchodím. Ale ten náš je celkem vytížený, takže by přijel za týdden, dva :/

No, asi mě zítra čeká nucené volno :D

Online Kokoska
35019 příspěvků moje polička 04. července 2017 13:50
Reakce na palahniukowa:

Ale to je dobrá zpráva! Paní matinka se zabaví a vy máte klid. Jen nepodlehněte, až po dramatickém rozchodu přijde opuštěná výt na váš práh.