Technik za týden, dva? Nemáte v nějaké smlouvě, že havárie a akutní stavy se musí řešit do x hodin?
Stěžovací vlákno
Nechci to tu rozmazávat, ale náš systém je v tomto složitý. Minulá "akutní" oprava proto trvala tři měsíce.
"točó"
ze rozvod... rozvod je ok, skor sa obavam vrazdy
vdaka!
Kokoska aj keby prisla, uz tu ma trvale bydlisko otec - tak zasiahne. fakt sa velmi tesim: sestra vystahovana do mesta, kam ide na VS; otec pristahovany, davame to tu spolocne dokopy; matka v ruji, takze riesi iba seba; psy spokojne... radost zit!
Krehutka chapem :-)
tiez si myslim, ze akonahle je do vykonu prace zamontovana technika (este nejaka specialna), v problemoch clovek nikdy nie je sam... ;-) a to neplanovane volno vyzera super! ![]()
Taky si trochu postěžuju, i když je to asi nevýznamné, ale dlouho mě to žere a mám kvůli tomu špatnou náladu už dlouho. Třeba mi to pomůže. Udělala jsem v práci závažnou chybu, které si jsem vědoma a velmi mě štve, že jsem tak nepozorná. Volal mi kvůli tomu i šéf, že tedy jako ty ty ty, ale mohl si toho prý všimnout i on. Co mě ale štve víc, že udávají ve financích, kolik ta moje chyba bude stát, ale ať to propočítávám jak chci, pořád se k tomu jejich číslu nemůžu dopátrat a jsem tak na čtvrtinových výdajích. Když jsem to chtěla prodiskutovat a osobně se omluvit, nikdo se mnou nemluví. Navíc to vše znamená, že po dvou letech práce je zvýšení platu v nedohlednu. Štve mě, že jsem jediná, kdo má nejnižší plat, i když mám deset let praxi, zaučila jsem se rychleji, než se čekalo, dotáhla jsem dalšího člověka na stejnou pozici a dalšího zaučuji a beztak si mé práce nikdo ani nevšimne, natož aby se někdo podíval, co vůbec dělám a jaké jsou výstupy. Ale nejvíc, nejvíc mě štve, že jsem udělala tak mizernou začátečnickou chybu, kterou mi kolega dává dostatečně sežrat.
Taky to vidím spíš na změnu, pokud tady ta možnost je. Udělat chybu a nést za ni následky je jedna věc, ale pokud tě zaměstnavatel dlouhodobě neumí docenit ( a teď nemyslím jen finančně), do budoucna se tam budeš jen trápit.
chapu, ze te to nastve, ale chybu fakt nekdy udela kazdy. neda se pracovat tak, abys eliminovala riziko vsech prehmatu.
jinak je jasny, ze za pracovni chyby je potreba nest v rozumne mire nasledky, ale ne takovym stylem, ze ti to budou omlacovat o hlavu.
uz jsem videla, ze podobny pripad vyuzilo vedeni v situaci, kdy se dalo cekat, ze si zamestnanec rekne o zvyseni platu, tak jestli to treba u vas neni trochu podobny, ze ti to preventivne budou omlacovat o hlavu, aby ses nedej boze prihlasila o vic penez.
Držím palce.
Tiež si myslím, že súčiastka jednoducho po dlhom takomto znovuoživivaní definitívne odišla na večnosť a že je to znamenie z hora, že si už fakt treba odýchnuť.
predmet ucime dvaja, on je garant. znamky som udelovala ja, nakolko som studentov ucila. neviem presne, ako to studenti v svojom rozhrani vidia: co som to zmenila ja alebo on, v kazdom pripade mejly vypisuju mne, takze z toho asi vinia mna. a aj keby sa im tam ukazalo, ze tu znamku zmenil on, tak prichadzam o akykolvek respekt, nakolko je jedno, co poviem/urobim ja, ked vlastne on moze zmenit vsetko, tak preco sa snazit u mna, vsakze.
AIS?
Študenti vidia sprepáčením...to hnedé...ja som sa tento semester dopátravala, kto u nás garantuje jeden predmet, z ktorého sa mi doktorand ( z inej katedry) z určitého administratívneho dôvodu bál prideliť známku.
"a este teda, kedze vsetci tu sledujete moj pribeh s mamou a stale si vazim vsetky vase rady a podporu, dam pokracovanie: oslobodila som sa a prerusila kontakty (uz je to cez 5 tyzdnov). psy posluchaju, kila idu dolu, citim sa fyzicky aj psychicky lepsie. matka to vzala prekvapivo pokojne"
Gratulujem!!!
"myslienky na to, co bude, ked sa mladenec spamäta a bude chciet vycuvat, odsuvam. a este ma bavi ten rozpor hlavnej hrdinky (ako iste vidite celkom sa mi dari odosobnovat sa :-)) na jednej strane by sa chocholusikom velmi chcela prezentovat aj verejne, aby vsetci videli, ze ona na to ma, ale zaroven by sa z nej tak stal pokrytec, pretoze na rovnakom principe si vybudovala celu karieru - uboha opustena zena, ktorej na krku ostali dve deti (dospele, podotykam
)"
....a "mládenca" neľutujem, absolútne súhlasím s Amun ... ak podvádza manželku, nech si to pekne vyžerie...
ty jo, tak to je docela drsne. Pokud je to garant a nemuzes si ho rozezlit, nejde mu normalne rict, ze jsi to s nimi uz urovnala sama a ze vypracovali druhou praci? Uff, mi tohle uplne pripomina, proc jsem vysku tak nesnasela. Znamky podle toho, jak se nekdo zrovna probudil.
Jeden z vyučujúcich tento semester mal v syllabách 5 testov za semester, nedal ani jeden, nakoniec skonštatoval, že "on to má v oku", dal dvom spolužiakom A a zvyšku B. Bola som mrzutá trošku za to B, ale nejdem po priemere, tak som si povedala, že aspoň už nemusím nič riešiť a sústrdím sa na ostatné predmety. V systéme som si našla zapísané C, a keď som už fakt rozmýšľala že toto ako čo, či som ho nejako naštvala, tak sa ostatní spolužiaci smiali, že s C mám byť spokojná, ostatným zapísal horšie.
takovy a podobny prihody pamatuju z dob svyho studia taky, a byl to jeden z duvodu, proc jsem magistra sla delat za hranice (krome toho, ze jsem se chtela specializovat na obor, kterej v cechach nebyl)
Díky všem, už jdu radši domů čekat na kolegův signál. Koupila jsem si zmrzku a celou ji sežeru :D
Souhlasím s ostatními, poohlížet se jinde. Tohle mi přijde jako klasická metoda managementu , jak si pěstovat za levný peníz poslušnou pracovitou ovečku se sklopenou hlavou (omlouvám se za formulaci).
Přeju vám ten nastolený klid! A do budoucna se nedejte, vidíte, jak to dobře dopadlo třeba s tou bankou, když jste šla za svým.
Moc bych se nedivila, že to zítra zkusite zapnout a půjde to.
+ Lilly_Ku
ako našťastie máme dekana, ktorý je fakt slušný človek a takýchto rieši, ale nechávame si to na fakt najhoršie prípady, lebo človek ho nemôže/nechce bombardovať každú chvíľu. Najväčšia "sranda" je, že takýto magori sa väčšinou liahnu z jednej konkrétnej katedry, akoby jeden nahradil druhého, nechápem...no a špeciálna odroda sú externisti, ktorým je to asi celé fuk, lebo tí robia viac šikany dohromady, ako zvyšok fakulty.
Uf, teraz to vyzerá, že celá fakulta zle, ale nie, naopak, táto fakulta, kde som teraz, je na tom neveriteľne dobre z tohoto hľadiska, len fakt všade sa nájde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.