Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. července 2017 22:14
Reakce na Krehutka:

banka dopadla vyborne! cez ten vikend som napisala niekolko mejlov - od informacnych po nahnevane az po odsudzujuce konzum a spolocnost  ale nebola som si ista, tak som tam v pondelok predsa len zasla osobne. riaditel bol velmi mily, ospravedlnoval sa, navrhol spisanie staznosti, ale nechcela som to az tak hrotit - ziadne dokazy som v rukach nemala. len som mu povedala, ze si to nezelam a este raz a komunikujem s jeho nariadenymi. evidentne to zabralo, minuly tyzden mi volal a ponukol vyhodnejsie podmienky na ucte, tak neviem, ci si to neodkontroloval sam (prihlasenie konkretnej pracovnicky na moj ucet). takze s tym som spokojna :-) 

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 03. července 2017 22:16
Reakce na palahniukowa:

Jestli jsi dosáhla, čeho jsi potřebovala, tak .

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 03. července 2017 22:16

tento progres nevylucujem :-D

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 04. července 2017 10:47

Uff, proti palahniukowa pochopitelně zanedbatelné, ale vytočila jsem se na poště! Chápu, že vesnická pošta u rodičů (kam mi přišel dopis do vlastních rukou) má otevřeno jen odpoledne, ale na lístku o uložení je otevírací doba úterý + čtvrtek 9:00-13:00. Takže co myslíte, kdy jsem tam přijela? Dnes dopoledne!!!! Pošta zavřená, telefon nikdo nebere :-/

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:05
Reakce na Garfie:

Nojo, pošta...útěcha to není, ale já už jsem vždycky ráda, po svých zkušenostech s poštou, že mi nějaký lístek vůbec přišel Nemohli by to vyzvednout rodiče, když je to vesnická pošta? U příbuzných na vsi byla běžná praxe, že pošťačka dopisy do vlastních rukou, s jakýmkoli pruhem, nechávala u sousedů.

palahniukowa Občas se mi přihodí, že učím nějaký ten semestrální kurs, ale tohle (by) si tedy nikdo nikdy nedovolil.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:13
Reakce na Mohučanka:

Mamince by to dává pošťačka do rukou, ale když není doma a musím na poštu, tak musím odobně :-( Nechám si to přeposlat, ale uvažuju, že si budu stěžovat, na tom lístku to navíc má strojově předtištěné, tak snad není takový problém napsat reálnou pracovní dobu? No, jak se znám, do oběda vychladnu  a ze stížnosti nic nebude. 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:35
Reakce na :

on to vsetko predsa vedel, bola to vec uzavreta cca 10 dni dozadu. no on sa jedneho dna zobudil, nudil sa a bum, bolo to tam. aj spisovanie VS memoarov by v mojom pripade evidentne za to stalo :-D 

a este teda, kedze vsetci tu sledujete moj pribeh s mamou a stale si vazim vsetky vase rady a podporu, dam pokracovanie: oslobodila som sa a prerusila kontakty (uz je to cez 5 tyzdnov). psy posluchaju, kila idu dolu, citim sa fyzicky aj psychicky lepsie. matka to vzala prekvapivo pokojne. o par dni neskor sme so sestrou nahodou zistili, ze ma o cca 17 rokov mladsieho partnera  a samozrejme, ze je to tajne, pretoze chlapec je zenaty a ma rodinu. chapete?  matka sa ocitla v situacii, ktoru otcovi pred x rokmi vycitala napriek tomu, ze to v tom case nebola pravda. karma funguje. jednoducho ked nieco "privolate", tak sa to asi fakt stane  - nikdy som si podobne zalezitosti v style the secret a coelhove vesmirne mantry nesla, ale teraz sa na tom velmi bavim :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:40
Reakce na :

dakujem! velky podiel na tom ma ten jej novy objav, na ktory presmerovala svoju pozornost, takze som fakt spokojna, lebo mam konecne pokoj :-)

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:46
Reakce na palahniukowa:

Hustý! Jsem za tebe fakt ráda:-).

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 04. července 2017 11:59
Reakce na palahniukowa:

To je pecka! :-) Super, snad to vydrží a bude už jen líp!!

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:01
Reakce na :

palahniukowa ne, až objev uteče, musíš mít v ruce nějaké důkazy, kdy matince povíš, jestli nemáš ty obejít známé a sousedy. Jo je to hnusné a vlastně se to nedá asi ani aplikovat, protože tyhle ty osoby to můžou vrátit dvakrát tak víc, ale jako nějakej krizovej argument by to šlo:-).

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:07
Reakce na Karja:

& Amun a Garfie, dakujem, ste mile :-)

myslienky na to, co bude, ked sa mladenec spamäta a bude chciet vycuvat, odsuvam. a este ma bavi ten rozpor hlavnej hrdinky (ako iste vidite celkom sa mi dari odosobnovat sa :-)) na jednej strane by sa chocholusikom velmi chcela prezentovat aj verejne, aby vsetci videli, ze ona na to ma, ale zaroven by sa z nej tak stal pokrytec, pretoze na rovnakom principe si vybudovala celu karieru - uboha opustena zena, ktorej na krku ostali dve deti (dospele, podotykam )

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:08
Reakce na palahniukowa:

Tak to jsou opravdu ty boží mlýny...Gratuluju a moc držím palce do budoucna!

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:12
Reakce na Karja:

keby som chcela, dokazy mam. casto nalozim psy do auta a ideme mimo mesta, nech sa vyblbnu v lese; raz som sa tak zastavila v nedalekom mestecku, ze si kupim vodu a videla som ich spolu na terase v podniku (ale schovala som sa - no ako z filmu), no konecne je to pre mna cele viac komicke ako tragicke.

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:13
Reakce na Mohučanka:

bozie mlyny, ano :-) dakujem.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:32
Reakce na palahniukowa:

chlapik asi nevi co dela, skoro by mi ho bylo lito.. bane, dobre mu tak:-)

hlavne zachovej klid az se mati bude sebevrazdit apod..:P

Offline Karja
44754 příspěvků moje polička 04. července 2017 12:40

palahniukowa Tak tak,  myslím, že v jednom  dokumentu na ČT (Z lásky nenávist) bylo, že jakmile někdo vyhrožuje sebevraždou okamžitě volat záchranku či policii, že ho to potom podobné aktivity rychle přejdou. Plus ten z ostudy kabát.... Třeba se tenhle tip bude do budoucna hodit.