Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 07. července 2017 13:42
Reakce na Jiná Realita:

a pak je druhá strana mince, kdy máte rakovinu a doktor před vás položí dvě možnosti dalšího postupu a řekne "rozhodněte se, je to na vás"...jako jak se má laik rozhodnout, vůbec netuším. 

Takhle na mě vyrukoval kdysi gynekolog. No, řekla jsem mu ať se mnou naloží tak, jak by naložil se svojí manželkou (u vědomí, že je šťastně ženatej ).

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 07. července 2017 13:52
Reakce na brrr:

Klepu na dřevo, ale já s lékaři nějak zásadně negativní zkušenosti nemám, akorát nevím, jestli to není tím, že většinou chodím za známými rodičů.

to bude asi ten problem, jakmile nejsem no-name pacient, ale treba kamaradka babicky od sestrenice kolegy, tak je pece vyrazne peclivejsi a lepsi. Strasny, ze tohle i nekteri mudri pripousteji.. 

V posledni dobe to vyuzivam na max.-staci telefonat ci e-mail "prijde ti tam kamaradka bratrance z druheho kolena.." a vse je snazsi..

Online Karja
44755 příspěvků moje polička 07. července 2017 14:13

Potrvzuji, pritel narazil v nemocnici na byvaleho spoluzaka, x let se teda nevideli a nikdy se spolu nebavili moc. Pak najednou i diky komunikacnimu sumu, ze jsou to as velci kamosi, si zacali vsichni telefonovat, nekoho svolavat, jeden lekar ho vysetril i po ordinacni dobe, telefonoval svym znamym do jinych nemocnic, zjistoval informace, meli jsme pockat na primare. Predtim jsme tam byli rano a po rutinni kontrole nas poslali  domu, pak jsme narazili na toho kluka. Kdybych to nezazila, neverim tomu, poprvy me mrzelo, ze jsem byla tak lina zkusit medicinu, na gymplu jsem na to mela, uplne jsem videla ty vyhody pro moji rodinu. Jako ja to nikomu nemam za zle, jen to tak proste je.

Offline Myrtila
5355 příspěvků moje polička 07. července 2017 16:18
Reakce na Karja:

Potrvzuji, pritel narazil v nemocnici na byvaleho spoluzaka, x let se teda nevideli a nikdy se spolu nebavili moc. Pak najednou i diky komunikacnimu sumu, ze jsou to as velci kamosi, si zacali vsichni telefonovat, nekoho svolavat, jeden lekar ho vysetril i po ordinacni dobe, telefonoval svym znamym do jinych nemocnic, zjistoval informace, meli jsme pockat na primare. Predtim jsme tam byli rano a po rutinni kontrole nas poslali  domu, pak jsme narazili na toho kluka. Kdybych to nezazila, neverim tomu, poprvy me mrzelo, ze jsem byla tak lina zkusit medicinu, na gymplu jsem na to mela, uplne jsem videla ty vyhody pro moji rodinu. Jako ja to nikomu nemam za zle, jen to tak proste je.

Aniz bych to nejak planovala, presne to ted zazivam ja. Nasla jsem si noveho lekare na klinice, kde par lidi znam, a proto vim, ze je tam dobra pece. Kdyz se postupne provalilo, ze tam pracuji mi pratele, uz tak dobra pece se jeste zlepsila, ted jsem tam skoro VIP pacient. Az je mi to trochu blbe, ale stezovat si nebudu :)

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 07. července 2017 17:56

Já jsem měla docela štěstí, protože doteď jsem skoro žádné zdravotní problémy neměla a ani nikdo z rodiny, tak postupně zjišťuju jak to vlastně chodí.

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 07. července 2017 18:16

Nějaký zhulený krrrrretén mi na ulici dupl na obě nohy, rozmáčkl nehet na palci, zničil botu a ještě velmi sprostě vynadal. Jsem ráda, že mi jednu nevrazil, už se k tomu schylovalo. Takže jsem vlastně ve špatném vlákně, že.

Online 999
19828 příspěvků moje polička 07. července 2017 18:21
Reakce na Sweet Potato:

Pane bože, to snad není možný.....Opravdu k tobě přišel s úmyslem ti ublížit?

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 07. července 2017 18:24
Reakce na 999:

Připletla jsem se mu do cesty. Asi nemusím psát, že já šla po správné straně a snažila se uhnout. Teď se teprv začínám klepat.

Offline mirajo
2674 příspěvků moje polička 07. července 2017 18:30
Reakce na Sweet Potato:

Pred dvema dny nade mnou nejaka psychopatka mavala na zastavce sukovici, stacilo, ze koukam do mobilu a tim satanovym vynalezem ji nicim zdravi a zivot. Neprastila, nasledovalo 10 minut nadavek. Na bus jsem se tesila jako nikdy.

Online 999
19828 příspěvků moje polička 07. července 2017 18:36
Reakce na Sweet Potato:

To je fakt strašný... Foukám na dálku,ať tě to nebolí. 

Offline KiKi07
236 příspěvků moje polička 07. července 2017 19:38
Reakce na Sweet Potato:

Fuj, to je ale hnusnej zážitek.

Ať se nožka brzy zhojí.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:11
Reakce na Sweet Potato:

Chudáčku!! To je strašný zážitek. Kdysi jsem šla po ulici a najedou se nějaký týpek (starší chlap) z ničehonic rozběhl a nakopl mě do boku, až jsem upadla....a normálně šel dál. Bylo to strašný a nejstrašnější bylo, že až na jednoho kluka, co mě zrovna míjel mi nikdo nepomohl, ani se nezastavil. 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:18
Reakce na Garfie:

No uf. 

Děkuju všem za virtuální pofoukání.

mirajo 

Asi bych šla pěšky. Připomnělas mi dávný rozhovor v tramvaji, z doby, kdy se mobily rozjížděly. Přisedla starší paní a zeptala se, jestli mám mobil. Zaskočena jsem přikývla a ona požádala, no, spíš zavelela, abych si šla sednout o kus dál, že má kardiostimulátor a mobil je mu na 30 metrů nebezpečný. Usoudila jsem tenkrát, že než snažit se vysvětlit, že třicet metrů nemá ani celá ta tramvaj, bude jednodušší o dvě místa poposednout.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:23
Reakce na Garfie:

Chudáčku!! To je strašný zážitek. Kdysi jsem šla po ulici a najedou se nějaký týpek (starší chlap) z ničehonic rozběhl a nakopl mě do boku, až jsem upadla....a normálně šel dál. Bylo to strašný a nejstrašnější bylo, že až na jednoho kluka, co mě zrovna míjel mi nikdo nepomohl, ani se nezastavil. 

teda to je hrozný, chudinky obě:-*

já jsem v poslední době docela paranoidní, chodím ulicema jak minovým polem a před "divnýma" lidma kličkuju a přecházím na druhej chodník. uff

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:47
Reakce na Sweet Potato:

Garfie 

Prokristapána, kudy to chodíte?! 

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:50
Reakce na barbucha:

Já šla po Strosmajeráku. Za bílého dne.

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:51
Reakce na Sweet Potato:

Garfie 

To je sila. A tedy, ze lide ani nepomuzou je priserny. Porad vidim ty zabery z metra, kde tam mlati cloveka a kamera ukazuje chlapka, co jde kolem a ignoruje to. To je fakt dno.

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:54
Reakce na Unnamed:

já nevím... před časem se tu na mě diskutující sesypaly, když jsem psala že bych považovala za správné snažit se napadenému pomoci. (netvrdila jsem tehdy a neříkám ani dnes, že bych to udělala, jen, že to považuju za správné) ale prý je to nerozum. tak jak je to tedy?

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 07. července 2017 20:59

Ja taky nevim. Tak je jasny, ze vmesovani se muze skoncit spatne, ale proste jit v klidu okolo a nereagovat je zverstvo. Ten chlap mohl aspon volat policii, coz neudelal. Byl naprosto v klidu, to nikdy nepochopim.