mám to stejně jako continuity ..doteď to byla cho cho chobotnice ![]()
Stěžovací vlákno
Fakt jste mi udělaly radost, připadala jsem si úplně slepá a navíc nedovtipná, když mě ani nick netrkl.
A já si teda stěžuju na tu blběnu, co bydlí nade mnou, to je jak když tam bydlí stádo gazel
vždyť jí z toho dusání musej bolet paty ne? Že to ty lidi nenapadne, že to dusání může obtěžovat..
No a teda se přiznám, že kočku sem viděla, ale dlouho sem to četla jako gatia, ne gatita ![]()
Mně se tohle stává hrozně často. A také poslední dobou dost nepozorně čtu, hlavně volební plakáty, takovým tím periferním viděním, když jede člověk kolem. Jeden oranžový billboard jsem četla jako Rychlejší růst peněz (a ani mi to nepřišlo divný!), a hned vedle Víc peněz parazitům![]()
šmarjá, se asi budu muset zamyslet nad volbou nicku a ikonky. Je vidět, že tu všechny očekáváte něco méně banálního než kočku v nicku a kočku namalovanou v ikonce
Ale já tenkrát měla nutkavou potřebu se k něčemu okamžitě vyjádřit, což nešlo bez registrace, a všechny úderné nicky již byly obsazeny.
Si to vůbec neuvědomuje! Já taky chodím strašně přes paty a dokud mě na to někdo neupozorní, tak to vůbec nevnímám (a ani ty paty mě teda nebolí)
.
Další věc, kvůli který budu hořet v pekle!
sim já se přiznávám k další ignoraci, já doteď netušila, že Gatita znamená kočka ![]()
Vidím šnorchlující kočku ![]()
Mně to dost dlouho taky nedošlo, přitom do řecké hospody Mavro Gato, na které ta černá kočka byla namalovaná, jsme jednu dovolenou chodili dost rádi.
Gatitu taky neznam. tak nemusime vsichni znat vsechno.
Sťažujem sa sama na seba.Namiesto toho,aby som sa balila na zajtrajšiu služobnú cestu,čítam si parfumániu a lakujem nechty.Zas budem hádzať veci do kufra na poslednú chvíľu (a to ani neviem ČO hádzať
).
ach jo, dite mi tady "bleje" protoze se mu nechce zitra do skoly. duvody jsou dva: nechce se ji rano vstava a spoluzak ji tam lechta. ted nevim, ktery prevazuje. ![]()
pravda na to lechtani si stezuje uz dyl, muz je docela od rany (myslim, ze ochranoval i sveho o 4 roky starsiho bratra) tak ji dal nejake rady typu zatahat za ucho, ktere jsou pry nepruchozi u vychovatelky. pred dvema tydny jsem resila, ze je musi rozsadit s kamaradkou, ktera ji opravdu neprospivala. ted zas toto - no matka potizistka.
Achjo chudák já ![]()
Po dlouhém přemýšlení, kam dnes ráno půjdeme hned, jsem se rozhodla pro občanku. Vše se vyřídilo celkem rychle. Pak jdem na dopravní podnik. Paní mi hledá, jestli to někdo náhodou nevrátil, tak jí říkám, že to těžko někdo vrátí na DP, když to byla celá peněženka a doklady. Ještě mi ochotně prohlédla obě vozovny a ejhle...naše tele to ztratilo v tramvaji a vše je na vozovně. Jen teda nechápu, že najdou peněženku s občankou a nedají to ma magistrát...nebo to tam alespoň neohlásí, když občanka je první, co jde člověk řešit. No alespoň jsme ušetřili peníze a další lítání. ![]()
Uff, tak to je úleva, co? Hned je to pondělí hezčí.
No tak to je skvelé, že sa to našlo. Ten ušetrný čas a nervy pri vybavovaní nových dokladov stoja za to.
Mne ukradli doklady zo školskej šatne na strednej škole a doteraz si pamätám tú otravu s vybavovaním nových - a že to bolo pekne dávno! Trauma ostala ![]()
mne tiež raz ukradli peňaženku aj so všetkými dokladmi, a keď som to išla nahlásiť na políciu, tak mi policajt ešte poradil pozrieť smetiaky, že zlodeji zvyknú vybrať z peňaženky peniaze a zvyšok hodiť do smetí. Takže som v šatách a lodičkách behala po celom meste a otvárala všetky kontajnery ![]()
no, doklady som nenašla, ale vybavenie nových bolo našťastie relatívne rýchle a bezbolestné, okrem finančnej bolesti
No tak to nahlásenie na polícii bol tiež zážitok. Poradiť mi neporadil ten policajt nič, mal moc práce s ťukaním hlásenia o krádeži jedným prstom na prastarom písacom stroji a potom bielením chýb a prepisovaním perom. Strávila som tam dve hodiny kým on naťukal ten polstranový report.
Naša šatňa v škole bola zamnkutá a kľúče mali len spolužiaci, takže to asi bol jeden z nich...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.