Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:04

mám to stejně jako continuity ..doteď to byla cho cho chobotnice

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:06
Reakce na SunEclipse:

continuity 

Fakt jste mi udělaly radost, připadala jsem si úplně slepá a navíc nedovtipná, když mě ani nick netrkl.

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:22

A já si teda stěžuju na tu blběnu, co bydlí nade mnou, to je jak když tam bydlí stádo gazel  vždyť jí z toho dusání musej bolet paty ne? Že to ty lidi nenapadne, že to dusání může obtěžovat..

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:23
Reakce na Sweet Potato:

No a teda se přiznám, že kočku sem viděla, ale dlouho sem to četla jako gatia, ne gatita 

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:27
Reakce na Sweet Potato:

Mně se tohle stává hrozně často. A také poslední dobou dost nepozorně čtu, hlavně volební plakáty, takovým tím periferním viděním, když jede člověk kolem. Jeden oranžový billboard jsem četla jako Rychlejší růst peněz (a ani mi to nepřišlo divný!), a hned vedle Víc peněz parazitům

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:31

OunzSunEclipse 

šmarjá, se asi budu muset zamyslet nad volbou nicku a ikonky. Je vidět, že tu všechny očekáváte něco méně banálního než kočku v nicku a kočku namalovanou v ikonce Ale já tenkrát měla nutkavou potřebu se k něčemu okamžitě vyjádřit, což nešlo bez registrace, a všechny úderné nicky již byly obsazeny.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:34
Reakce na Ounz:

Si to vůbec neuvědomuje! Já taky chodím strašně přes paty a dokud mě na to někdo neupozorní, tak to vůbec nevnímám (a ani ty paty mě teda nebolí) .

Další věc, kvůli který budu hořet v pekle!

Offline SunEclipse
3489 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:50
Reakce na Gatita:

sim já se přiznávám k další ignoraci, já doteď netušila, že Gatita znamená kočka

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:51
Reakce na Gatita:

Vidím šnorchlující kočku 

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:53
Reakce na SunEclipse:

Mně to dost dlouho taky nedošlo, přitom do řecké hospody Mavro Gato, na které ta černá kočka byla namalovaná, jsme jednu dovolenou chodili dost rádi.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 15. října 2017 20:57
Reakce na SunEclipse:

Gatitu taky neznam. tak nemusime vsichni znat vsechno.

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 15. října 2017 21:05

Sťažujem sa sama na seba.Namiesto toho,aby som sa balila na zajtrajšiu služobnú cestu,čítam si parfumániu a lakujem nechty.Zas budem hádzať veci do kufra na poslednú chvíľu (a to ani neviem ČO hádzať ).

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 15. října 2017 21:17

ach jo, dite mi tady "bleje" protoze se mu nechce zitra do skoly. duvody jsou dva: nechce se ji rano vstava a spoluzak ji tam lechta. ted nevim, ktery prevazuje. 

pravda na to lechtani si stezuje uz dyl, muz je docela od rany (myslim, ze ochranoval i sveho o 4 roky starsiho bratra) tak ji dal nejake rady typu zatahat za ucho, ktere jsou pry nepruchozi u vychovatelky. pred dvema tydny jsem resila, ze je musi rozsadit s kamaradkou, ktera ji opravdu neprospivala. ted zas toto - no matka potizistka. 

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 16. října 2017 06:01
Reakce na Lama_z_Lana:

Achjo chudák já 

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 16. října 2017 11:06
Reakce na slniecko:

Po dlouhém přemýšlení, kam dnes ráno půjdeme hned, jsem se rozhodla pro občanku. Vše se vyřídilo celkem rychle. Pak jdem na dopravní podnik. Paní mi hledá, jestli to někdo náhodou nevrátil, tak jí říkám, že to těžko někdo vrátí na DP, když to byla celá peněženka a doklady. Ještě mi ochotně prohlédla obě vozovny a ejhle...naše tele to ztratilo v tramvaji a vše je na vozovně. Jen teda nechápu, že najdou peněženku s občankou a nedají to ma magistrát...nebo to tam alespoň neohlásí, když občanka je první, co jde člověk řešit. No alespoň jsme ušetřili peníze a další lítání. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 16. října 2017 11:21
Reakce na Renusatko:

Uff, tak to je úleva, co? Hned je to pondělí hezčí. 

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. října 2017 11:31
Reakce na Renusatko:

No tak to je skvelé, že sa to našlo. Ten ušetrný čas a nervy pri vybavovaní nových dokladov stoja za to.

Mne ukradli doklady zo školskej šatne na strednej škole a doteraz si pamätám tú otravu s vybavovaním nových - a že to bolo pekne dávno! Trauma ostala

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 16. října 2017 11:47
Reakce na carries:

mne tiež raz ukradli peňaženku aj so všetkými dokladmi, a keď som to išla nahlásiť na políciu, tak mi policajt ešte poradil pozrieť smetiaky, že zlodeji zvyknú vybrať z peňaženky peniaze a zvyšok hodiť do smetí. Takže som v šatách a lodičkách behala po celom meste a otvárala všetky kontajnery

no, doklady som nenašla, ale vybavenie nových bolo našťastie relatívne rýchle a bezbolestné, okrem finančnej bolesti

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 16. října 2017 14:08
Reakce na betsey:

No tak to nahlásenie na polícii bol tiež zážitok. Poradiť mi neporadil ten policajt nič, mal moc práce s ťukaním hlásenia o krádeži jedným prstom na prastarom písacom stroji a potom bielením chýb a prepisovaním perom. Strávila som tam dve hodiny kým on naťukal ten polstranový report.

Naša šatňa v škole bola zamnkutá a kľúče mali len spolužiaci, takže to asi bol jeden z nich...