ony se ted ukladaji k zimnimu spanku, zrovna do tech ramu oken moc rady.
Stěžovací vlákno
nechtěl ven, bydlej v sifonu
![]()

Pulka Parfumanie se uz nikdy nebude koupat
A navíc jsou dravé a žerou ty naše užitečné sedmitečné. Takže zničit krtka! Totiž beruny!
Uá, připomnělas mi jeden z mých nejhorších životních okamžiků! (Nebydlej v sifonu, bydlej v přepadu)
no myslím že do vany už nevlezu... ve sprcháči žádnej přepad neni:D
Ale přepadnout tě tam může![]()
Auuuu! Po x týdnech nepracovní sobota, tak si naplánuju relax a pohodičku doma....a sousedi předělávají koupelnu! Od 7 od rána rachot jak blázen.
Jen doufám, že ten nejhorší bordel bude teď přes víkend, protože mám na příští týden naplánován "home office" a v tomhle by mi brzo jeblo.
Si to umim načasovat, no.
Stěžuju si, že z důvodů hradní bezpečnosti jsou zavřené zahrady Palffyovská a Ledeburská. Těšila jsem se na procházku a dá se jít jen Fürstenberskou a vyjít na zámeckých schodech. Prý v těch dvou nejsou kontrolní rámy a lidi by nekontrolovaně lezli na Hrad. Chtěla jsem teda jít plivnout vladaři pod okna, ale náladu mi zlepšil rámový kontrolor před horní zahradou, který mě zdravil Hi! a když jsem mu odpověděla česky, měl z toho druhé Vánoce, prý konečně jeden Čech. Takže jsem to pak teda prošla slušně a bez výtržností.
Edit - teď čtu na internetu, že by Ledeburská měla být otevřená, tak jestli je to pravda, stěžuju si na tu babu u vstupu, která mi o tom zavření říkala.
To snad není možné. Syn dnes přišel domů bez všech dokladů. U některých opravdu nevím, proč je mají mít od 15. ![]()
Ještě ke všemu postupně teprve zjišťuje, co tam vlastně všechno měl. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.