To se mi stava skoro pokazdy! Uz nekolikrat jsem se zarekla, ze si nic nekontroluju, protoze mi to vyjde jinak a pak je tak pulden prace s kontrolou kontroly, abych zjistila, ze prvni vysledek je spravny☺
Stěžovací vlákno
mně se to stává, i když počítám něco nesložitého![]()
Ano, stava. Tento tyden jsem vyhodnocovala data , napsala clanek, poslala ho sefovi a pak jsem nasla chybu, ktera vsechno popira. Tak jsem to prepocitala a dnes mi padly oci na papir a obavam se, ze tam je bud zase chyba, nebo byla chyba v minulych vypoctech. To uz je snad diagnoza.
Taky držím palce. Jsem v podobné situaci, i když u mne je změna motivovaná hlavně potřebou změny města. Práce se mi neopouští úplně snadno (kór, jak tady čtu ty šílené story, tak u nás je to ráj), ale prostě musím jinam než se zblázním! Zatím jsem teda v těžce euforickém mraku z toho, že jsem do toho fakt šlápla a čekají mě lepší zítřky. Ale ona ta panika přijde. Ale to zmáknem ;).
Určite to je správny krok, pokiaľ si sa cítila tak ako píšeš. Bude to dobré, prácu nájdeš. Držím ti palce.
ukončenie dlhoročného nespokojného vzťahu už mám našťastie za sebou, a výpoveď v dlhoročnej práci, ktorá ma ničí, som pripravená dať v priebehu najbližších dní. Aj ja trochu podlieham panike, ale hovorím si, že keďže to tak chcem urobiť, je to tak správne.
Držím ti moc palce do nového začiatku, a verím, že všetko dopadne skvele :-)
Mě právě nejvíc znervózňuje okolí otázkami: a co budeš dělat dál? už máš práci? už máš bydlení?....tak jim už říkám, že budu bydlet u rodičů, budu se válet a pobírat sociální dávky...a už mám klid :)
Mně se to líbí a určitě všechno dopadne dobře, ať už to dobře pro tebe znamená, cokoli chceš.
To je dosť dobrá odpoveď :D
Určite si sa rozhodla správne, nové začiatky sú náročné a mnohí ľudia sa ich boja (tak radšej ostávajú vo vzťahoch/práci, čo im nevyhovuje...). Ja som taký nový začiatok spravila pred 6 rokmi, koniec vzťahu, práce, odsťahovala som sa do inej krajiny - a neľutujem. Držím palce!
múdro ![]()
Tchýně jde v pondělí na operaci, nástup má v neděli a my už od 7 hodin čekáme v nemocnici, aby jí udělali příjem. A to měla předoperační vyšetření už hotové. ![]()
Zapomněla jsem si platební kartu v mužově peněžence a nemám si teď za co pořídit oběd!
Aspoň, že tu mám banán, jogurt a nějaké sušenky z posledního workshopu.
Mam toxoplazmózu, kočku jsem snad životě neměla v ruce))
https://cuhumanities.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_0NxnCetdiNnYpUN
Hodné kolegy nemáš?
Jako každoročně: "Zas..né berušky!" Včera jsem jich vysála asi milion, ale ony mrchy zalezly do rámu okna. Takže jsem vysála bedruny, vyhodila pytlík z vysavače do popelnice (mrchy mají tendenci vylézat a smrdět), pak jsem otevřela okno a vysypalo se jich tak třicet. ble ![]()
Mám, ale dneska jsem tu sama, z jiných odd., co se s nima stýkám, tak už na oběd odkvačili. Ale objednala jsem si pak na doma pho, tak si to vynahradím později.
Tak to jo. Aspoň se můžeš těšit domů ![]()
Prenos toxo neni na setkani s kockou zavisly :)
A tak to už ale všichni vímeee![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.