Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. října 2017 22:14
Reakce na Renusatko:

U nas dneska ztratil dokladovku tchan, myslim, ze se synkem jste na tom jeste dobre ;)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. října 2017 22:25
Reakce na Solathis:

Jen s tchánem možná nebudete muset všude lítat...já s naším neschopným synem ano . Ještě ke všemu to je každému k ničemu, kartu puberťák naštěstí nemá a peníze stíhá utratit. Ale měl tam všechny doklady a kartu, kterou potřebuje ve škole totálně ke všemu . Tak nejvíc mě štve právě to, co mě čeká příští týden ohledně zařizování. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 14. října 2017 22:43
Reakce na Renusatko:

Asi to odnese svara, tchan bydli mimo mesto a prisel o vsechny doklady, karty, hotovost... Takze se sam ani do mesta neodveze... Navic je nemocny, takze ani Hromadka (ktera teda nejezdi nijak dobre, je to jen primestska) neni moc resenim, mohlo by se mu udelat spatne.

Offline Pinot Noir
29926 příspěvků moje polička 15. října 2017 08:35

OMG, naši fasádu si ke svým hrátkám vybral strakapoud 

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. října 2017 08:39

Uz od stredy me denne boli hlava, chvili jen trochu, chvili mi v ni uplne busi. Dneska mam maly zavod, zkousela jsem teda v tomto stavu trenovat, ale malem jsem se pozvracela, a dneska to  navic vypada na extra busivy den, achjo, a to je tak krasne!

Offline Gatita
8641 příspěvků moje polička 15. října 2017 09:38
Reakce na dzizisketa:

Tak jestli je to migréna, tak tam pomůže jen někam zalézt a přežít to, v tichu a ve tmě. Sport bych asi vynechala

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 15. října 2017 10:28

Všechny věci z předsíně jsou roztahané všude po domě, nemáme je kam momentálně uklidit, do toho je částečně ¨rozebraná předsíň, všude bordel, roztahaná omítka a manžel si na úterý svolal celou familii na oslavu. Jsem zvědavá jak to tady hodlá stihnout dát aspoň částečně do kupy, protože máme ještě plnou zednickou vaničku kusů jehněte, které je potřeba odblanit a uskladnit mě to asi nebaví, jsem z toho nějaká otrávená :(

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. října 2017 12:00
Reakce na Gatita:

Migrena to neni, ale i tak me to mrzi, tesila jsem semoc.

Offline dzizisketa
8983 příspěvků moje polička 15. října 2017 12:03
Reakce na Kokoska:

Uzavrene jsou jen vstupy do zahrad seshora z Hradu, zahrady samy jsou normalne otevrene, ale da se do nich dostat uz jen zezdola, z Valdstejnske. Normalne bych na tu (asi) pokladni napsala stiznost, ktery den a v kolik se to stalo, aby se to tykalo te spravne, sedava jich tam vic.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. října 2017 12:58
Reakce na :

Tak to jsi nepotkal mě. Já měla včera Iris Ganache, když už s ní nemusím šetřit .

Offline Kokoska
35018 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:00
Reakce na dzizisketa:

Stěžovat si nebudu, taky jsem se mohla podívat na internet, než jsem tam šla. Navíc to byla taková stará paní a možná se jen špatně vyjádřila. Já jsem se jí ptala, jestli se dá projít tou Fürstenberskou i do těch dalších, jmenovala jsem Ledeburskou, a ona řekla, že ty průchody jsou zavřené. Což teda z Velké F. byly, spíš jsem měla jít ještě kus dál a vejít jiným vchodem do těch propojených zahrad. 

Jak říkám, i moje chyba, napadlo mě to cestou (původně jsem chtěla jít trochu jinam) a nekoukla jsem na to už doma. Ale je fakt, že třeba jiná pokladní by byla přesnější a poradila by líp.

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 15. října 2017 13:45
Reakce na Renusatko:

No, moja staršia má čerstvý občiansky - a teda po tom, čo tam predviedla, som ani neverila, že jej ho fakt vydajú .

Ale strata veľmi nehrozí, totálne ho zabúda nosiť so sebou, čo je ale asi v kombinácii s tým, že zabúda nosiť aj električenku, možno aj dobre .

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. října 2017 14:51
Reakce na slniecko:

Mohlo by být právě hůř. On jezdí tramvají hodně a kdyby ho chytl revizor, tak jsem si pro něj mohla jít někde na policii a zaplatit pokutu za jízdné a ještě, že nemá občanku. . I tak to bude peněz za všechny doklady ...občanka, šalinkarta, VZP, ISIC karta, karta do školy. Všude zase fotky a hlavně to lítání. 

Dokud chodil tady vedle na základku, tak to taky nenosil, teď už jsem chtěla aby si to bral...příště mu asi strčím do peněženky jen kopie 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 15. října 2017 16:02
Reakce na Renusatko:

Tie kópie sú bomba nápad !!!

Offline Sweet Potato
40480 příspěvků moje polička 15. října 2017 18:14
Reakce na Gatita:

Stěžuju si na svůj postřeh či zrak. Dnes jsem nějakým zázrakem rozpoznala, že máš v ikonce kočku a ne chobotnici s potápěčskou maskou a šnorchlem, jak jsem si doteď myslela!

Offline Ounz
20537 příspěvků moje polička 15. října 2017 18:19
Reakce na Sweet Potato:

Tak to je top 

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 15. října 2017 18:20
Reakce na Sweet Potato:

:D Nejseš v tom sama, až na chobotnici jsem to sice nedotáhla, ale taky jsem si nějakou dobu myslela, že to je šnorchlující kočka no...

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 15. října 2017 19:48
Reakce na Sweet Potato:

ja taky hlasim chobotnici :) kdybys to sestro nenahlasila, vidim ji tam doted