Tak pokud je to takovej z*rd a psychopat jak tady padá, bude si kupovat 10 SIMek denně, mně by se nechtělo blokovat a měnit čísla atd, krom toho Paktofonika nic podobného nepsala, psala pouze, že je to někdo s kým se sejít nechce a neuváženě to slíbila, tady se hned jede hollywoodskej psychothriller.
Stěžovací vlákno
Našťastie som nič konkrétne neslubila. Nebudem teda komunikovať a zablokujem číslo. Nehanbím sa za to, ináč si poradiť neviem. Na osobnú konfrontáciu nie som ten správny typ, to radšej nech som nesvojprávna hysterka.
Ale zaskočilo ma to riadne a šokovalo ma a veľmi ma mrzí, že ma zradila veľmi blízka osoba.
A co teprve, kdyz jde o sprosteho a vyhrozujiciho vyderace...ale mucka ma zkusenost, tak nam to treba vysvetli.
Ale prosim te, tomu tak budu prave ted verit.
Rozumujes o necem, o cem nemas paru. Rikam, kolena ti jdou, tak se jich drz.
Dobrý dobrý, tobě to taky hrozně moc věřim, tak se nenech vysmát, nechala bych to plavat![]()
tak ale si přečti, co to paktofonice dělá, mně se zablokování jeví jako nejkratší cesta, jak si od toho pomoct.
Jo tak ty to mas v rovine, ze by se ti NECHTELO... no tak to potom joooo ![]()
Neprojektuj nám sem svý problémy prosim tě, moc koukáš na televizi
![]()
Capslock? Aha, vysvětluje ;-)
Tak ak tvrdíš že to tu všetci zbytočne dramatizujeme aký postup by si navrhla. Stretnúť sa a povedať tej osobe na rovinu? Asi by to bolo lepšie ale mne sa trasu kolená len z pomyslenia. Nie každý má silnú povahu, ja viem ze ak by som na stretnutie išla daná osoba ma prevalcuje a ja sa neubránim. Áno je jednoduché povedať nie a bla bla bla. No v mojom prípade to tak nieje.
tak ale si přečti, co to paktofonice dělá, mně se zablokování jeví jako nejkratší cesta, jak si od toho pomoct.
Ale v pořádku, jenom tady populární rada blokovat blokovat blokovat mi nepřijde příliš systémová
Nescházela bych se s ním, zavolala bych, napsala nebo fakt už dál po odvolání schůzky po SMS nekomunikovala, nemyslím to osobně na tebe, ale je to tady Xtá story na podobný téma a nemyslím, že tady běhá tolik neodbytných psychopatů, spíš je problém v nejednoznačný komunikaci dle mého.
nemas se za co stydet.
a ta "blizka osoba" by me taky hodne mrzela. vetsinou muzi mivaji tendenci to zlehcovat ale najdou se i zensky jako zde mutzina.. si to zkus nebrat osobne. hlavne zes to vyresila.
To bych se s dovolenm ohradila, nezlehčuju nic, to už tady naše mudrcka ochránkyně slabších i když nejsou v právu psala, natož abych se do něčeho podobnýho osobně montovala, nedejbože dala číslo
Nejde o muža.
Priateľ mi navrhol presne to isté zablokovať a nekomunikovať.
ja tim jen chtela rict ze ta "osoba" to treba nemyslela zle, i kdyz samozrejme ani to neni vylouceny
Jsem úplnej tupan, ale co se tím zablokováním vlastně myslí? Jako v telefonu, na facebooku, nebo co vlastně?
nejsem sice tazana ale ja myslela konkretne v tomto pripade (kdy dotycny nekde ziskal tel.c.) zablokovat jeho cislo v telefonu
A když už tu jsme u toho blokování, jakpak se osoba blokovaná dozví, že je blokovaná? Jde mi primárně o SMS/mobilní volání. Máme v širší rodině jednu hystericky vyšinutou tetičku a její výlevy už některým starším členům rodiny nedělají dobře. Ale je to trochu tenký let, protože rodina.. ![]()
A jinak chápu a nezlehčuji zkušenosti nikoho, jen bych asi kohokoliv, kdo si (předpokládám, že po nějakém náročném/nevyjasněném rozchodu) po mnoha letech vzpomene, nenazývala hned zm..d.
Druhy odstavec je odvazny, netroufla bych si, jasne by se provalilo, ze o me nikdo nikdy nezakopnul a nevim zac je toho leket![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.