Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Tak pokud je to takovej z*rd a psychopat jak tady padá, bude si kupovat 10 SIMek denně, mně by se nechtělo blokovat a měnit čísla atd, krom toho Paktofonika nic podobného nepsala, psala pouze, že je to někdo s kým se sejít nechce a neuváženě to slíbila, tady se hned jede hollywoodskej psychothriller.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:53

Našťastie som nič konkrétne neslubila. Nebudem teda komunikovať a zablokujem číslo. Nehanbím sa za to, ináč si poradiť neviem. Na osobnú konfrontáciu nie som ten správny typ, to radšej nech som nesvojprávna hysterka.

Ale zaskočilo ma to riadne a šokovalo ma a veľmi ma mrzí, že ma zradila veľmi blízka osoba. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:53
Reakce na Potrefenáhusa:

A co teprve, kdyz jde o sprosteho a vyhrozujiciho vyderace...ale mucka ma zkusenost, tak nam to treba vysvetli. 

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:54
Reakce na jinx:

Ale prosim te, tomu tak budu prave ted verit. Rozumujes o necem, o cem nemas paru. Rikam, kolena ti jdou, tak se jich drz. 

Dobrý dobrý, tobě to taky hrozně moc věřim, tak se nenech vysmát, nechala bych to plavat

Offline Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:54
Reakce na Mutziputzi:

tak ale si přečti, co to paktofonice dělá, mně se zablokování jeví jako nejkratší cesta, jak si od toho pomoct.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:54
Reakce na Mutziputzi:

Jo tak ty to mas v rovine, ze by se ti NECHTELO... no tak to potom joooo 

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:55
Reakce na jinx:

Neprojektuj nám sem svý problémy prosim tě, moc koukáš na televizi

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:56
Reakce na Mutziputzi:

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:56
Reakce na jinx:

Capslock? Aha, vysvětluje ;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:57
Reakce na Mutziputzi:

Tak ak tvrdíš že to tu všetci zbytočne dramatizujeme aký postup by si navrhla. Stretnúť sa a povedať tej osobe na rovinu? Asi by to bolo lepšie ale mne sa trasu kolená len z pomyslenia. Nie každý má silnú povahu, ja viem ze ak by som na stretnutie išla daná osoba ma prevalcuje a ja sa neubránim. Áno je jednoduché povedať nie a bla bla bla. No v mojom prípade to tak nieje. 

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 09:57
Reakce na Potrefenáhusa:

tak ale si přečti, co to paktofonice dělá, mně se zablokování jeví jako nejkratší cesta, jak si od toho pomoct.

Ale v pořádku, jenom tady populární rada blokovat blokovat blokovat mi nepřijde příliš systémová

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:00
Reakce na paktofonika:

Nescházela bych se s ním, zavolala bych, napsala nebo fakt už dál po odvolání schůzky po SMS nekomunikovala, nemyslím to osobně na tebe, ale je to tady Xtá story na podobný téma a nemyslím, že tady běhá tolik neodbytných psychopatů, spíš je problém v nejednoznačný komunikaci dle mého.

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:00
Reakce na paktofonika:

nemas se za co stydet. 

a ta "blizka osoba" by me taky hodne mrzela. vetsinou muzi mivaji tendenci to zlehcovat ale najdou se i zensky jako zde mutzina.. si to zkus nebrat osobne. hlavne zes to vyresila.

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:04

To bych se s dovolenm ohradila, nezlehčuju nic, to už tady naše mudrcka ochránkyně slabších i když nejsou v právu psala, natož abych se do něčeho podobnýho osobně montovala, nedejbože dala číslo

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:07

Nejde o muža. 

Priateľ mi navrhol presne to isté zablokovať a nekomunikovať. 

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:09
Reakce na Mutziputzi:

ja tim jen chtela rict ze ta "osoba" to treba nemyslela zle, i kdyz samozrejme ani to neni vylouceny

Offline Pinot Noir
29922 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:11
Reakce na Mutziputzi:

Jsem úplnej tupan, ale co se tím zablokováním vlastně myslí? Jako v telefonu, na facebooku, nebo co vlastně?

49366 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:14
Reakce na Pinot Noir:

nejsem sice tazana ale ja myslela konkretne v tomto pripade (kdy dotycny nekde ziskal tel.c.) zablokovat jeho cislo v telefonu

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:15

A když už tu jsme u toho blokování, jakpak se osoba blokovaná dozví, že je blokovaná? Jde mi primárně o SMS/mobilní volání. Máme v širší rodině jednu hystericky vyšinutou tetičku a její výlevy už některým starším členům rodiny nedělají dobře. Ale je to trochu tenký let, protože rodina..

A jinak chápu a nezlehčuji zkušenosti nikoho, jen bych asi kohokoliv, kdo si (předpokládám, že po nějakém náročném/nevyjasněném rozchodu) po mnoha letech vzpomene, nenazývala hned zm..d.

20970 příspěvků moje polička 19. října 2017 10:18
Reakce na Pavlena:

Druhy odstavec je odvazny, netroufla bych si, jasne by se provalilo, ze o me nikdo nikdy nezakopnul a nevim zac je toho leket