To přehazování věcí je fakt na houby. Hlavně já si svoje věci průběžně uklízím, zato manželova hromada narůstá a narůstá, protože očekává, že budu uklízet i jeho krámy. A na to mu ... bílý tesák :D
Stěžovací vlákno
U nas je to naopak, jen teda necekam, ze on mi neco uklidi. Jenze ja odmitam strkat veci do neumytych polic a skrinek, taky chci vsechno prebrat a asi 2/3 vyhazet. Takze zatimco pan ma hotovo, umyvam dvere, kliky a skrine a moje hromada ceka. Ale to je jedno, uz je ten binec jen v jedne mistnosti, kterou moc nepouzivame, tak to pomalu rozeberu. Spis me se*e, ze neco dopoledne umeju a odpoledne zasviti svetlo z druheho okna a vidim ty smouhy zas a jedu znova. Ale uz dost, hlavne ze to vymalovani je hotovy, ostatni se podda.
zaplatpambu za stareckou vetchozrakost;-)
ctyrlety dite je pry inteligentni zhruba jako nemecky ovcak:-)
Tak můj německý ovčák dnes vytuhl dřív. Ale někdy bych chtěla teda, aby jako německý ovčák mlčel, protože to je děs ty nekonečný dotazy a navíc hlasitě jak strýc Pepin.
A navíc celej týden sama! Nesnáším služebky!
Sneží
pockej to je stiznost?:-O
To není stížnost, to je super
Ale u nás teda nesněží...
No tak trochu ![]()
Tak ale sneh s dažďom? A aj tak sa to neudrží
No jo, já jsem v tomhle dost divná. Mám ráda i déšť a mlhu...prostě takovou ponurou atmosféru ![]()
snih s destem je hnus:-(
Mne dážď a hmla nevadia. Aj sneženie mám rada, ale iba ak padajú veľké vločky.
Na poriadny sneh je ešte času dosť ![]()
Velké vločky jsou nejlepší ![]()
snih s destem je hnus:-(
Pro řidiče určitě.
Dnes ráno námraza! ![]()
Haha namraza ma tu vyhodu, ze nemusim fene utirat cely spodek po prichodu z venku (oproti blaticku)
Stěžuju si na GEIS. Včera mi přišla SMSka, že mi budou doručovat balík, 19kg, dobírka. Řidiče jsem nasměrovala, přijel, ale nějak dlouho se hrabal v autě. Tak jsem k němu došla, měj tam asi 10balíků a ten můj nemohl najít.....jako 19kg balík někde ztratil nebo co? No nic...na stránkách bylo, že můj balík "nestihl doručit". Volala jsem teda k nim......prý ho asi zapomněl naložit a že to tedy popožene a dnes mi ho dodají. Pošlou SMSku. A zase nic.....já chci Českou poštu!!!!!!!! Já tyhle firmy fakt nemusím!!!!!
Cukrárnu, kde jsem chtěla nechat upéct dort k 1. narozeninám, zrušili. Teď to vypadá, že ho budu muset upéct sama ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.