Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline alese
104 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:29

Takže GEIS volal, že zásilku ztratili a že si to mám vyřídit s odesílatelem.....zatím nemůžu, vidím rudě

Offline Korsičanka blogger
13492 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:31
Reakce na :
Offline Korsičanka blogger
13492 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:31
Reakce na :

U nás na poště v 80% čekám  - až 30 minut:( Přijdu a zavřou 1 okno ze 3, na 2. nemůže cenné zásilky přijímat, takže viz výše

Offline Garfie
28580 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:37
Reakce na :

Jo, je tady čisto. Je to vlastně až překvapivé, vzhledem k tomu, že na ulicích nejsou odpadkové koše!!

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:40
Reakce na :

Tiež Chucpe, grrr...

Korsičanka veď už do telefónu si vypočul svoje...

Offline alese
104 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:47
Reakce na :

@alese to je strasny.... proste oni ztrati balik a ty si to clovece vyrid, nam to je fuk. Ja bych asi napsala dodavateli ve smyslu, ze mi rekli, ze balik prostre ztratili, a ze to dal odmitaji resit. A ze chci bud zpatky penize nebo novy balik...

No, jenže nějak nemůžu dohledat nějaký příčetný kontakt: New Communication s.r.o.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 11:50
Reakce na :

Jak kdysi na jednom blogu cetla, ze dokonce musite tridit do konkretni barvy pytlu, a pokud popelar zpozoruje, ze tam je neco, co tam nepatri, odpadky proste neodveze :D je to az tak striktni?

V Londyne prece taky nevyvazeji popelnice na plasty,pokud tam je neco,co tam nepatri.Jenze clovek muze tridit jako divej,ale kdyz to vyveze vecer na ulici a lidi tam pres noc nahazeji nerecyklovatelny veci,tak s tim nic neudela...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 12:12
Reakce na alese:

Ako môžu stratiť 19kg balík? 

Ja už mám čiernu listinu:

PPL(som si musela chodiť po zásielky do depa lebo oni doručuju iba dopoludnia a neskôr sa nedalo, bolo to už dávnejšie tak možno zmenili pristup) 

Geis 

SPS(10 dní im trvá doručenie balíku z BA do 130 km vzdialeneho mesta) 

Toptrans(pracku som si musela domov tlačiť sama, pomohla mi suseda)

Dpd ma zatiaľ nikdy nesklamalo, mrzí ma ze Zara zmenila DPD na GLS. U eshopov z ČR a SR preferujem zásielkovnu. DHL sa polepšilo. 

Offline alese
104 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 12:15
Reakce na paktofonika:

No, viď? Takovej drobeček 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 15:55
Reakce na alese:

Chtela bych to od nich pisemne, aspon mailem.

Offline Kokoska
35008 příspěvků moje polička 02. listopadu 2017 21:10

Mně kdysi pošta ztratila balík s kabelkou. A dali mi číslo do depa, kde byl balík naposled viděn. Samozřejmě na tom čísle to nikdo nezvedal, tak jsem šla znovu na poštu, ať to teda vyřídí oni. Vedoucí pošty měla asi tajné depovské číslo, protože se dovolala a zjistila, že balík se stále pohřešuje. I já jsem dostala radu vyřídit si to s dodavatelem, tam naštěstí měli pochopení a kabelku poslali znova. Za 14 dní mi pošta vítězoslavně doručila oznámení, že si mám přijet vyzvednout znovunalezený balík. A strašně se divili, že už ho nechci, když si dali takovou práci, aby ho našli! 

Offline dost_bot
271 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 00:12

Postěžuju si tak nějak do prostoru...strašně mě otravuje i nudí Mutzi, zase to ze zpestření sklouzává k rozesírání diskusí. To je taková otrava a nudáááá... :-(

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 07:03

Spoločnosť Geis je special.K nám do firmy vždy prídu s tým,že maju vraj vyzdvihnú balík,no nemajú šajnu,pre koho má byť,ani nič.Potom sa čudujú,že im nik nič nevydá (denne zo skladu odchádza z balíkov rôznymi spoločnosťami). Vzápätí volajú,že im nik nič nedal-a pritom by stačilo si prečítať v dokladoch,komu budú daný balík doručovať  Naposledy zákazník zo zahraničia musel objednať prepravu cez inú spoločnosť,lebo tí magori to neboli schopní urobiť 

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 07:05

A sťažujem sa sama na seba-mam dnes voľno a som hore už od piatej 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 07:51
Reakce na dost_bot:

Myslim, ze moje ikona je pomerne vyrazna, kdyz nechci nuduuuuu, tak to nectu a bavim prostor sama, kdyz to neumim a pisu podobne plky,  beru radsi knihu

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 08:20
Reakce na dost_bot:

Mne Mutzi nevadí, nie vždy s nou súhlasím ale tak keď nechcem nečítam teda pokiaľ to nieje mierene na teba. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 09:39
Reakce na pecka:

A já mám volno  a vstávala jsem v šest a je mi blbě jako blázen a nemám televizi, chci se dívat na nějakou pořádnou Rosamunde Pilcher nebo Sama doma. A k tomu se nějak se nemůžu dostat přes pocit, že vzít si neschopenku je OK a nikdo se nezblázní a i kdyby má mi to být jedno.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 11:51

Sťažujem si na to, že mi HM zrušilo objednávku. Po takmer týždni od objednania. 

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 03. listopadu 2017 12:21
Reakce na paktofonika:

A důvod?